Coaching

Intuïtief ondernemen en/of leven

coaching 1:1

Ben je toe aan verandering in je leven of bedrijf? Tijdens dit traject gaan we afstemmen op jouw gevoel en intuïtie. Stoppen met bedenken hoe het moet en terug naar voelen hoe het mag!

Ik ga je daar bij begeleiden door de 4 stappen te delen die voor mij en mijn klanten een gouden formule zijn gebleken om daadwerkelijk verandering in je leven te creëren.

De stappen zijn:

1. inzicht verkrijgen d.m.v. invoelen op bewust en onbewust niveau

2. blokkades en belemmeringen zichtbaar maken en opschonen op bewust en onbewust niveau

3. actief creëren van wat je wilt d.m.v. het inzetten van je eigen creatie kracht op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau

4. in de flow komen en blijven d.m.v. de bovenstaande drie stappen constructief te integreren in je leven

Tijdens dit traject combineer ik mijn uitgebreide kennis en ervaring als gecertificeerd coach met mijn zeer sterke intuïtie, energie healings, systeemopstellingen en ander energiewerk. Ik geloof dat je, door zelf de verantwoording van je leven te pakken, een shift in je energie kan bewerkstelligen die er voor zorgt dat je leven en/of bedrijf een positieve groei door maakt. Alles is energie!

Ik help je de touwtjes weer in handen te nemen door je bewust te maken van je eigen creatie kracht en de kracht van energiewerk.

We gaan minimaal 3 maanden samenwerken. Waarom minimaal 3 maanden? Tijdens het proces van energiewerk gebeurt er heel veel in jou. Tijdens dit proces wil ik je graag goed begeleiden zodat jij echt goede resultaten behaalt en je je veilig en gesteund voelt. Naast 1:1 sessies ontvang je het hele traject ook whatsapp support en bellen we indien nodig.

Meer informatie

SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS!

Vraag je GRATIS BUSINESS INZICHT aan!

Stuur me jouw vraag m.b.t. je bedrijf in en krijg inzicht, richting en antwoord d.m.v. een zakelijke reading via een audiobericht in whatsapp.

Inzicht Sessie

1:1 sessie

Krijg inzicht, antwoorden, richting en bevestiging tijdens een 1:1 met mij. Tijdens een 1:1 kijk ik met je mee op een dieper level. Ik stem af op jouw energie en dat van jouw situatie. Tijdens een inzicht sessie zet ik verschillende methodes in zoals een reading met orakel kaarten, een systematische opstelling, energie healing etc en combineer dat met mijn jaren lange ervaring als gecertificeerd coach en mijn sterke intuïtie. Hierdoor komen we snel tot de kern van jouw situatie en wordt er duidelijk wat jij kan doen om deze te verbeteren.  

Je gaat naar huis met inzichten, praktische tips en handvatten en een shift in je energie waardoor je weer vol vertrouwen verder kan.

Een sessie vindt plaats in Amstelveen of via videobellen en duurt 60 á 90 minuten. De kosten zijn 130,- (excl. BTW voor ondernemers).

Intuïtie(f) ontdekken

groepscoaching

Ik hou van de kracht van het samenzijn met gelijkgestemde mensen. Sharing is caring! Tijdens de Intuïtief ontdekken sessies kijken we doormiddel van allerlei intuïtieve oefeningen naar jouw persoonlijke en/of zakelijke situatie maar wordt je gedragen door de kracht van de groep. Leer van elkaar, inspireer elkaar en steun elkaar maar toch met de focus op jouw individuele proces.

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we af stemmen op je intuïtie. Stoppen met bedenken wat moet en naar voelen wat mag. Dit doen we door het leggen van orakel kaarten, visualisaties, systeemopstellingen, affirmaties, oefeningen die je helpen te luisteren naar je gevoel en innerlijke leiding etc.

Behalve de maandelijkse bijeenkomsten ontvang je gratis toegang tot de Daily Inspiration. Ontvang elke maandag de collectieve weekreading, dagelijkse inspiratie boodschappen en nog veel meer!

Kosten: 30,- per bijeenkomst (excl. BTW voor ondernemers)

Bijeenkomst: woensdag ochtend van 9.30 - 11.30 uur, 1 x per maand

Maximaal 6 deelnemers

Minimale deelname: 6 maanden, daarna per maand opzegbaar.

Ready to tackle the obstacles standing between you and your dreams?