Coaching

Transformatie traject

coaching 1:1

Ben je toe aan verandering in je leven of bedrijf? Ik ga je daar bij begeleiden door de 4 stappen te delen die voor mij en mijn klanten een gouden formule zijn gebleken om daadwerkelijk verandering in je leven te creëren. Deze coachings techniek is o.a. geïnspireerd door de teachings van Louise Hay, Abraham Hicks, Gabrielle Bernstein etc.

De stappen zijn:

1. inzicht verkrijgen d.m.v. invoelen op bewust en onbewust niveau

2. blokkades en belemmeringen zichtbaar maken en opschonen op bewust en onbewust niveau

3. actief creëren van wat je wilt d.m.v. het inzetten van je eigen creatie kracht op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau

4. in de flow komen en blijven d.m.v. de bovenstaande drie stappen constructief te integreren in je leven

Ik geloof dat je, door zelf de verantwoording van je leven te pakken, een shift in je energie kan bewerkstelligen die er voor zorgt dat je leven en/of bedrijf een positieve groei door maakt. Alles is energie!

Ik help je de touwtjes weer in handen te nemen door je bewust te maken van je eigen creatie kracht en de kracht van energiewerk.

Voor iedereen die echt aan zichzelf willen werken!

Meer informatie

SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS!

Vraag je GRATIS BUSINESS INZICHT aan!

Stuur me jouw vraag m.b.t. je bedrijf in en krijg inzicht, richting en antwoord dmv een zakelijke reading via een audiobericht in whatsapp.

Inzicht Sessie

1:1 sessie

Krijg inzicht, antwoorden, richting en bevestiging tijdens een 1:1 met mij. Tijdens een 1:1 kijk ik met je mee op een dieper level. Ik stem af op jouw energie en dat van jouw situatie en doe een reading met orakel kaarten. Hierdoor komen we snel tot de kern van jouw situatie en wordt er snel duidelijk wat jij kan doen om deze te verbeteren.  

Indien nodig doe ik nog een energie healing, een tafelopstelling of andere systematische 1:1 opstelling. Dit alles combineer ik met mijn kennis als gecertificeerd coach. Je gaat naar huis met inzichten, praktische tips en handvatten en een shift in je energie waardoor je weer vol vertrouwen verder kan.

Een sessie vindt plaats in Amstelveen of online en duurt gemiddeld 90 minuten. Kosten 135,- (excl. BTW voor ondernemers).

Transformatie Cirkel

groepscoaching

Ik hou van de kracht van het samenzijn met gelijkgestemde mensen. Sharing is caring! Tijdens mijn Transformatie Cirkel ga je werken aan persoonlijke en/of zakelijke groei maar wordt je gedragen door de kracht van de groep. Leer van elkaar, inspireer elkaar en steun elkaar maar toch met de focus op jouw individuele proces.

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we kijken welke stappen jij mag nemen door in te voelen en af te stemmen op je intuïtie i.p.v. te denken. Ik werk met orakel kaarten, visualisaties, systeemopstellingen, affirmaties, oefeningen die je helpen te luisteren naar je gevoel en innerlijke leiding etc. De bijeenkomsten zijn geïnspireerd door o.a. de teachings van Louise Hay, Abraham Hicks en Gabrielle Bernstein.

Kosten: 30,- per bijeenkomst (excl. BTW voor ondernemers)

Bijeenkomst duur: 1,5 uur, 1x per maand

Maximaal 6 deelnemers

Minimale deelname: 6 maanden, daarna per maand opzegbaar.

Ready to tackle the obstacles standing between you and your dreams?