Het aftellen is begonnen!

Mis het niet - het aftellen is begonnen! Op 1 juni wordt mijn eerste kaartendeck, boek en uitbreidingsset gelanceerd!

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Ontdek de magie van kaartleggen

De magie van kaartleggen bestaat uit 3 producten: een kaartendeck, een boek en een uitbreidingsset. Deze zijn een mooie aanvulling op elkaar maar ook allemaal los van elkaar te gebruiken.

Kaartendeck

Krijg duidelijke inzichten en antwoorden met deze 44 inzichtkaarten.

lees meer >>>

Boek

Ontdek hoe je de kaarten kan leggen voor inzicht en richting op een praktische manier.

Uitbreidingsset

Ontdek hoe je het kaartleggen kan combineren met de kracht van etherische oliën.

Kaartendeck

44 kaarten voor inzicht en inspiratie!

De kaarten zijn heel praktisch en geschikt voor zowel ervaren en beginnende kaartleggers.

Prachtig design

De kaarten zijn prachtig vormgegeven. De kleuren en teksten zijn stralend en inspirerend.

Duidelijke teksten

De teksten op de kaarten zijn duidelijk en praktisch. Er is geen boekje nodig om te begrijpen wat de kaarten je willen vertellen.

Uitbreidingssets

De kaarten van de uitbreidingsset 'kaartleggen & etherische oliën' kan je makkelijk toevoegen aan dit deck.

Start nu met kaartleggen!

Bestel het kaartendeck!

'Ik pak dit boek er steeds weer bij. Het bevat mooie DIY kaartleggingen die me steeds weer de inzichten geven die ik nodig heb'

Esther

Boek

'Ontdek de magie van kaartleggen'

Dit boek is een praktisch boek dat je helpt meer te halen uit het leggen van de kaarten. Het boek bevat kennis hoofdstukken, DIY kaartleggingen, kaartleg tips, notitiebladen en tabbladen. Het is een losbladig systeem. Je kunt de DIY kaartleggingen er makkelijk uithalen en op tafel leggen wanneer je de kaarten wilt gaan leggen. Of pak een notitieblad uit het boek en schrijf je inzichten op en plaats deze vervolgens bij de betreffende legging. De uitbreidingssets die los te verkrijgen zijn kan je makkelijk toevoegen aan het boek zodat jouw boek mooi overzichtelijk blijft en je alles op één plek kan opruimen. Je kan het boek helemaal naar eigen inzicht indelen door middel van de bijgeleverde tabbladen.

Leer en ontdek

In de kennis hoofdstukken deel ik mijn kennis over het kaartleggen op mijn nuchtere en praktische manier. Leer meer over het kaartleggen en hoe je dit kan gebruiken als hulpmiddel tijdens het dagelijks leven.

Kaartleg tips

In het boek vind je verschillende kaartleg tips die jou helpen het beste uit jouw reading te halen. Lees bijvoorbeeld wat je mag doen met een uitgevallen kaart tijdens het schudden of wat je kan doen als je een getrokken kaart niet begrijpt.

21 kaartleggingen

Het boek bevat 21 kaartleggen. Met deze leggingen ga je zelf aan de slag met het leggen van de kaarten. De leggingen geven je inzicht over verschillende onderwerpen zoals werk, liefde, persoonlijke groei, financiën, volle maan, keuzes maken en nog veel meer.

Flexibele indeling

Het boek is een losbladig systeem met ringband. Deel het boek helemaal naar eigen inzicht in met de bijgeleverde tabbladen. Maak het helemaal jouw boek.

Uitbreidingssets

Er elk kwartaal komt er een uitbreidingsset uit op dit boek. De eerste uitbreidingsset is al een feit en heet 'kaartleggen en etherische oliën'. Lees daar HIER meer over >>>

In het derde kwartaal van 2024 zal de volgende uitbreidingsset op de markt komen.

Gratis online cursus

Ik heb ook twee online kaartleg programma's gemaakt waarin ik je al mijn kennis deel over het kaartleggen. Het basis programma is zelfs gratis! Lees daar HIER meer over >>>

Klaar om aangestoken te worden met het kaartleg virus?

Ontvang €35 korting op een inzicht sessie!

Om te vieren dat mijn boek, kaartendeck en de uitbreidingsset op de markt zijn krijg je in de maand juni, juli, augustus en september eenmalig €35 korting op een inzicht sessie op vertoon van één van bovenstaande producten! Betaal dus geen €130 maar €95. Lees HIER meer over een inzicht sessie en plan nu je afspraak in!

Plan een afspraak in!

Reacties van klanten

'Ondanks dat ik regelmatig kaarten leg ben ik ongelooflijk enthousiast over dit boek. Het geeft me zulke mooie inzichten. Het zijn hele duidelijke leggingen. Ook de tips in het boek mbt kaartleggen zijn heel waardevol'

'Ik vind de uitbreidingset 'kaartleggen en etherische oliën' zo mooi! De heerlijke oliën, de prachtige kaarten en natuurlijk de kaartleggingen. Echt een prachtige aanvulling'

'Wat een heerlijk praktisch boek! De mooie duidelijke leggingen brengen me veel inzichten. Ik ben fan! En ik vind het kaartendeck prachtig!'

'Wat een prachtig kaartendeck! De kleuren maken me zo blij en de teksten zijn zo duidelijk en to the point. Ik heb er al prachtige leggingen mee gedaan'

'Ik wist eigenlijk niets van etherische oliën maar door de uitbreidingsset gebruik ik de etherische oliën nu heel veel. Ik vind de combinatie van kaartleggen en etherische oliën heel fijn'

'ik heb de complete set gekocht en heb daar geen moment spijt van. Het is mooi vorm gegeven en heel waardevol. Ik ben er zo blij mee! Echt een mooi cadeautje voor mezelf.'

Uitbreidingsset

'Kaartleggen & etherische oliën '

Elk kwartaal komt er een nieuwe uitbreidingsset uit voor het boek 'ontdek de magie van kaartleggen'. Je kan deze sets ook prima op zichzelf gebruiken zonder het boek of kaartendeck. De eerste uitbreidingsset is een feit. Ik vertel je in deze set hoe je het kaartleggen kan combineren met het gebruik van etherische oliën. Een hele waardevolle combinatie.

Kennis hoofdstukken

In de kennis hoofdstukken vertel ik je alles over hoe jij het kaartleggen kan combineren met het gebruik van etherische oliën. Een hele mooie combinatie voor je persoonlijke proces.

10 etherische olie sprays

10 etherische olie sprays

Deze set bevat tien etherische oliesprays van 10 ml uit verschillende geurlijnen van De Groene Linde. Ze  corresponderen met de etherische oliën op de tien olie inspiratiekaarten.

10 olie inspiratie kaarten

De set bevat 10 olie inzicht en inspiratiekaarten. Op de inspiratiekaarten vind je de naam van de etherische olie, de geurlijn waar ze uit komen en een affirmatie die de ondersteunende werking van de etherische olie omschrijft. Deze kaarten zijn op zichzelf te gebruiken of kunnen toegevoegd worden aan het kaartendeck 'de magie van kaartleggen'.

10 kaartleggingen

Er zitten 10 DIY kaartleggingen in deze set. De leggingen zijn geïnspireerd op de bijgeleverde etherische olie sprays. Ze geven je inzicht over de desbetreffende onderwerpen. En in samenwerking met de olie kan je nog meer halen uit deze leggingen.

Etherische olie tips

In deze set vindt je verschillende tips over het gebruik van etherische oliën en hoe je de juiste olie kiest.

ontdekken hoe jij het kaartleggen kan combineren met etherische olie?

Kaartleggen voor elk niveau

Of je nou ervaren bent of pas begint met het leggen van de kaarten, alle producten van de 'ontdek de magie van kaartleggen' zijn voor ieder niveau geschikt.


Geschikt voor alle soorten kaartendecks

Het boek en de uitbreidingssets kan je gebruiken met elke soort tarot kaarten, orakel kaarten en natuurlijk met mijn eigen kaartendeck 'de magie van kaartleggen'.

Een woord van de schrijfster

“Hi, ik ben Brenda en ben een intuïtie(f) coach. Ik heb een grote voorliefde voor het leggen van de kaarten. Het kon dan ook niet uitblijven dat ik mijn eigen kaartendeck en boek ging maken. Het eind resultaat is echt 'Brenda' geworden, namelijk praktisch en nuchter maar met een vleugje magie. Ik hoop zo veel mogelijk mensen aan te steken met het 'kaartleg virus'!

liefs,

Brenda

Koop het kaartendeck, boek & uitbreidingsset nu !

Vanaf 1 juni kan je het kaartendeck, boek en uitbreidingsset aanschaffen. Koop het nu en het wees één van de eersten die het kaartendeck of boek in handen heeft.

*prijzen zijn inclusief BTW. Boek 9% btw, kaartendeck & uitbreidingsset 21% btw.

€24,95

Kaartendeck

€24,95

Boek

€59,95

Uitbreidingsset

€49,90

Kaartendeck + boek

€84,90

Boek + uitbreidingsset

Combi deal!

€109,85 €99,95

Kaartendeck + boek + uitbreidingsset

Verzenden of ophalen

Je kan je bestelling laten verzenden of ophalen in Amstelveen.

Verzenden: Ik ga 1 keer per week naar het postkantoor om de pakketten te verzenden. De verzendkosten zijn afhankelijk van dat wat je koopt 4,95 (brievenbuspost) of 6,95 (pakketdienst).

Ophalen: Kies je voor ophalen in Amstelveen dan neem ik zodra ik je bestelling klaar heb contact met je op om een geschikt afhaalmoment af te spreken. Houd je mail of whatsapp dus goed in de gaten.

Retour beleid

Je kan je bestelling retourneren binnen 14 dagen. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@brendadebruin. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Ik neem alleen onbeschadigde en ongebruikte producten terug. Indien de producten onbeschadigd en ongebruikt zijn zal ik het aankoop bedrag terugstorten.

Heb je een vraag?