Hi!

Ik ben Brenda de Bruin en meer dan 10 jaar geleden liep ik vast in mijn leven door medische problemen. Ik ging op zoek naar een oplossing en kwam zo met alternatieve geneeswijzen en spiritualiteit in aanraking. Spiritualiteit interesseerde me altijd al maar ik vond het al snel te zweverig en dan haakte ik af. Toch bleef het kriebelen want ik voelde wel dat het een mooi hulpmiddel was in het leven om in contact te komen en blijven met mijn gevoel en mijn leven positief te veranderen. Na veel gelezen, onderzocht en geleerd te hebben, creëerde ik voor mezelf een hele praktische manier om om te gaan met mijn spiritualiteit. Mijn  grote liefde voor het leggen van orakel kaarten werd geboren. Een fantastisch tool om (jezelf) mee te coachen. Het bracht me vertrouwen, inzichten, antwoorden, rust en plezier. En dat wens ik iedereen toe!

Ik geloof erin dat je door zelfonderzoek en actief transformeren van jouw situatie, overtuigingen en patronen je een hele andere, mooiere, ervaring kan gaan aantrekken in je leven. Alles is energie!

Door mijn persoonlijke ervaring en zeer uitgebreide kennis op het gebied van transformatie coaching, energie werk, orakel kaarten, de teachings van o.a. Louise Hay, Abraham Hicks, en Gabby Bernstein en mijn sterk ontwikkelde intuïtie ben ik in staat om jou te laten zien wat de onderliggende reden is van jouw huidige ervaring en hoe je deze ervaring kan veranderen. Mijn intuïtie staat altijd op scherp en wijst mij loepzuiver de weg!

Ready to tackle the obstacles standing between you and your dreams?

STUUR ME EEN BERICHTJE!