fb pixel

Workshops

 

Laat je inspireren!

 

Ik ben dol op het geven van workshops en inspiratie avonden. Ik ben een echt “mensen mens” en geniet er van om anderen te inspireren . Niets fijner om na een gezellige workshop iedereen met een glimlach weer naar huis te zien gaan. Doe een keer mee ervaar mijn manier van werken. Intuitief maar toch lekker nuchter!.

Volle (super)maan workshop, 13 juli

13 juli is het weer volle maan en zelfs een super maan in het teken Steenbok. Tijd dus voor een workshop! 

Volle maan is de perfecte tijd om dingen af te ronden. Tijdens deze workshop gaan we de kaarten leggen met een door mij ontworpen legging. Je krijgt inzichten over wat jij nu mag afronden, hoe je dat kan doen en wat dat jou gaat brengen.

Je gaat zelf de kaarten leggen en ik help je uiteraard de kaarten te duiden. Ook stem ik af op jou en jouw energie en geef je mee wat ik nog extra door krijg en invoel!

Daarnaast bepalen we welke affirmatie jou kan ondersteunen bij jouw proces.

Wanneer: woensdag 13 juli, 19:30 tot ongeveer 21:30/22:00

Waar: Amstelveen, (maximaal plek voor 6 personen)

Kosten: €30

Feel the Energy, 3 daagse cursus

Vaak wordt er tegen mij gezegd ik wou dat ik ook zo kon invoelen als jij. En ook al geloof je het misschien niet ook jij kan afstemmen op energie van mensen, voorwerpen etc. Ik geloof dat iedereen in de basis kan afstemmen op energie alleen is het bij de één meer ontwikkeld dan bij de ander. Door te oefenen en uitproberen kan ook jij jouw “voelsprieten”  (meer) aanzetten!

En omdat ik het super leuk vindt om mensen te begeleiden om steeds beter te voelen heb ik een mooie drie daagse cursus ontwikkeld. Tijdens deze cursus gaan we heel praktisch aan de slag want vooral door te doen en te oefenen ga je steeds beter en makkelijker voelen. Ik deel al mijn kennis met jou tijdens deze 3 zaterdagen en ik help je jouw manier van afstemmen op de energie te ontdekken.

Wat ga je leren?

  • Wat is energie en hoe kan je dat voelen
  • Ontdekken wat jouw manier is van afstemmen op de energie
  • Onder woorden brengen van dat wat je voelt in de energie
  • Een veilige omgeving creëren om te voelen
  • Jezelf beschermen en opschonen
  • Je gaat praktisch aan de slag
  • Oefenen met andere cursisten

Na het volgen van deze cursus  heb je een goede basis om deze technieken toe te passen in het dagelijks leven of in jouw praktijk.

Dag 1

Op de eerste dag gaan we leren wat energie is, hoe je dat kan voelen en hoe je dat op een veilige manier kan doen. We gaan allerlei oefeningen doen met verschillende etherische oliën en kristallen Elke olie en kristal heeft zijn eigen frequentie en energie en dat kan je voelen. Zo leer je door praktische oefeningen te voelen hoe verschillend elke energie is.

Dag 2

Op de tweede dag gaan we aan het werk met systematische 1:1 opstellingen. Een fantastische manier om de energie van mensen en situaties te voelen en lezen. 

Dag 3

Op dag drie gaan we werken met orakel kaarten, afstemmen op voorwerpen en proefpersonen. Ik ga je laten zien dat je zo ook prima op afstand energie kan invoelen en lezen!

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren af te stemmen op de energie. Zowel voor beginners als gevorderden.

Praktische informatie

Data van de 3-daagse cursus: zaterdag 24 september, 8 oktober en 22 oktober.

Ik werk met een groep van maximaal 6 personen zodat er veel persoonlijke aandacht is. De cursus gaat door als er minimaal 4 aanmeldingen zijn.

Tijd en locatie

Alle dagen van 10.00 uur tot 16.30 uur in Amstelveen. Eigen lunch meenemen. 

Ik ben  goed bereikbaar met het OV en er zijn voldoende gratis parkeerplekken.

Kosten: €395 (voor ondernemers excl. btw)