Workshops,
programma’s

 – en meer

Workshops

Inzicht & Inspiratie avond, 15 september

Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Loopt een bepaald facet in jouw leven of business niet lekker? Dit zijn allemaal vragen waarmee ik je kan helpen!

Tijdens deze avond tune ik in op jouw energie en/of die van jouw business en leg de engelenkaarten voor jou. Ik geef je inzicht en richting maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kan. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn zeer sterke intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.Ook vertel ik je meer over hoe mijn leven een enorme positieve draai kreeg door meer mijn gevoel te volgen en hoe ook jij dat kan gaan ervaren!

Tijdens deze avond heb ik slechts plek voor 4 personen om de 1,5 meter regel te handhaven. Er is dus volop ruimte voor persoonlijke aandacht! Uiteraard is er thee met wat lekkers.

Wanneer: dinsdag 15 September van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur
Waar: Amstelveen
Kosten: €27,50

Online 11-daagse: Emoties en Etherisch olie
Elke keer ben ik weer blij verrast hoe de etherische oliën van doTERRA mij ondersteunen in mijn processen. Zowel zakelijk als privé. Ik ben vooral gefascineerd door de werking van de oliën op je emotionele gesteldheid. Jij hebt invloed op hoe je je wilt voelen en de oliën zijn daarbij een prachtig hulpmiddel. Het kan je helpen bij focus, blijdschap, zichtbaarheid, blokkades doorbreken, vertrouwen en ga zo maar door.

Vanuit mijn positieve ervaring ontstond de emoties en etherische olie 11-daagse. Een kort online programma waarin ik je alles vertel over hoe jij je emoties kan sturen en omdraaien. Tevens vertel ik je meer over de werking en het gebruik van de olie ter ondersteuning daarvan tijdens je werk, het ondernemen of het dagelijks leven. Uiteraard combineer ik het met mijn kennis als intuïtief coach, expertise mbt engelenkaarten en mijn mediumschap.

Wat kan je verwachten deze online 11-daagse?
✔️ we starten met een coachcall op maandag 29 juni waarin ik je alles vertel over het gebruik en de werking van de oliën en hoe jij je emoties kan sturen dmv mindset en andere tools. Je kan deze later terug kijken mocht je op dat moment niet kunnen kijken! 
✔️ je ontvangt eenmalig een persoonlijk olie advies met persoonlijke boodschap per audio in je mail gedurende het programma. Ik stem dan af op jouw energie en trek een engelenkaart voor je. De boodschap die ik daarbij door krijg neem ik op en ik voel in welke olie jou op dit moment kan ondersteunen. 
✔️ elke dag zal ik een inspiratie post plaatsen die jou helpt je emoties te sturen zoals een visualisatie, groepsboodschap, praktische tip etc. 
✔️  elke dag zal ik een olie in de spotlight zetten en jou vertellen wat de olie voor werking heeft, wanneer en hoe je hem kan inzetten.
✔️ we eindigen met een online workshop op donderdag 9 juli. Deze kan je later terug kijken mocht je niet kunnen kijken!

Wil je graag mee doen schrijf je dan nu in. Onder alle inschrijvingen verloot ik een flesjes etherische olie en nog andere mooie cadeaus tijdens de laatste workshop! Wanneer: start 29 juni, 11 dagen! Kosten 22,- incl btw.
Waar: besloten Facebook groep

 

Online programma: Doorbraak programma, speciaal voor ondernemers

I juni start het Doorbraak programma. Zes weken lang samen met gelijk gestemden werken aan de doorbraak naar je next level! Tijdens dit programma gaan we een shift maken zodat jouw volgende fase duidelijk en grijpbaar is. We maken een energie shift die er voor zal zorgen dat jouw onderneming weer in beweging komt en jij sneller dan gedacht jouw next level bereikt.

Tijdens deze 6 weken gaan we kijken 
✔️ wat de volgende stappen zijn die jij nu mag maken met je bedrijf
✔️ wat je daarin tegen houdt en hoe je dit kan oplossen
✔️ hoe jij je bedrijf beter kan laten stromen op alle gebieden

Wat kan je verwachten deze zes weken?

✔️ je krijgt een 1:1 van mij van 60 minuten. Je ontvangt een zakelijke reading en een energie shift healing waardoor je inzichten ontvangt over je nieuwe stappen en obstakels uit de weg geruimd worden. 
✔️ elke week ontvang je een groepsboodschap die ik maak door af te stemmen op de energie van de groep en een groepsreading te doen. 
✔️ elke week ontvang je  een coachcall in een besloten Facebook groep waarin ik al je vragen beantwoord en ik je meer vertel over intuïtief ondernemen. 
✔️ elke week ontvang je een visualisatie die je de inzichten en healing geeft die op dat moment belangrijk zijn voor jou bij het ondernemen. Je krijgt inzicht in de volgende stappen die je mag maken en duidelijkheid over de blokkades die je mag doorbreken.

Spreekt dit jou aan en voel je dat je hier graag aan mee wilt doen? Geef je dan nu op!
Wanneer: 1 juni, zes weken! Kosten €333 excl. btw

P.s. ook geschikt als je een eigen bedrijf wilt gaan starten! 

Workshop: Insights & Guidance ONLINE

Tijdens deze workshop doe ik voor jou een reading met engelenkaarten en tune ik in op jouw energie. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is?  

Vanuit mijn gave om op een dieper level in te voelen, in te tunen op energie, helende vermogen en boodschappen te ontvangen, zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kan zien. Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kunt. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth, aanpak. 

Voor wie is dit geschikt? Voor iedereen! Dus zowel ondernemers als mensen met een persoonlijke vraag. Heb jij zin om mee te doen met deze workshop? Meld je dan nu aan! Er zijn slechts 6 plekken beschikbaar zodat er echt aandacht voor iedereen is, dus vol is vol!

Wanneer: Donderdag 19 maart  19.30 tot ongeveer 21.30/22.00
Waar: ONLINE, via een online vergaderzaal 
Kosten: €17,50

 

Workshop: Insights & Oils 

Tijdens deze workshop tune ik in op jouw energie. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is?

Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kunt. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth, aanpak. Daarnaast geeft Judith je advies, welke olie met affirmatie jou daarbij kan ondersteunen op dit moment in jouw leven.

Je kunt aan het einde van de workshop een klein flesje van die betreffende olie kopen zodat je meteen thuis aan de slag kan gaan met de olie en de affirmaties.

Uiteraard is er thee met wat lekkers.

Voor wie is dit geschikt? Voor iedereen! Dus zowel ondernemers als mensen met een persoonlijke vraag.

Wanneer: Dinsdag 28 januari 19.30 tot ongeveer 22.00
Waar: Weesp
Kosten: €35

Online Workshop: Kies je emotie!

Zou het niet geweldig zijn als je elke dag blij zou zijn? Nooit meer boos of verdrietig. Geen angst ervaren als je in het diepe wilt springen en gewoon alleen maar gelukkig zijn? Ja! Dat zou fantastisch zijn. 

Helaas is het leven niet altijd leuk en ervaren we emoties die minder prettig zijn. Zeker in deze gekke tijd. Maar gelukkig kan je wel leren je emoties te sturen. Kiezen voor de emotie die je fijn vindt. Daar zijn verschillende tools voor zoals meditatie, visualisatie, affirmaties maar ook etherische oliën. 

Ik ben heel erg dol op etherische oliën en hun werking. Geur is zo een krachtig hulpmiddel. Geur kan je leiden naar een positieve herinnering of juist een negatieve. Het geweldige aan de etherische oliën vind ik dan ook dat je dmv ruiken aan een geur je emotie kan kiezen. Als je je rot voelt kan je dus kiezen voor een geur die jou weer blij doet voelen. In mijn geval dus Lemon. 

Zo heeft elke olie zijn eigen frequentie die gekoppeld is aan een emotie. Denk aan veiligheid, overvloed, blijdschap, zichtbaarheid, durfen, controle los laten en ga zo maar door. 

In de workshop “kies je emotie” vertel ik jou alles over hoe jij kan kiezen voor een bepaalde emotie en hoe je daarbij de etherische oliën kan inzetten. Je leert hoe jij de baas kan worden over jouw emoties en ze kan leiden in de richting die jij wilt. Ook trek ik voor jou een kaart die jou precies laat zien welke olie jou op dit moment goed kan ondersteunen!

Wil jij hier meer over weten? Schrijf je dan nu in voor deze workshop door mij even een berichtje of een mail te sturen.

Waar: online
Waneer: binnenkort!
Kosten: €17,50

Insights & Oils,  on the road!

Wij komen bij jou thuis! Tijdens deze workshop tune ik in op jouw energie en krijg jij een uitgebreide persoonlijke boodschap. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kunt. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth, aanpak. Daarnaast geeft Judith, van Pure Direction, je advies over welke olie met affirmatie jou daarbij kan ondersteunen op dit moment in jouw leven.

Je kunt aan het einde van de workshop een klein flesje van die betreffende olie kopen zodat je meteen thuis aan de slag kan gaan met de olie en de affirmaties.

Hoe werkt het?

  • Jij brengt een groep van min 4 max 6 mensen bij elkaar
  • Jij zorgt voor koffie/thee en wat lekkers
  • We bepalen samen een datum en dan komen we bij jou langs 

En leuk om te weten…. als gastvrouw ontvang jij een leuk cadeautje! 

Let’s Talk!

 

Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Loopt een bepaald facet in jouw leven of business niet lekker? Wil je weten hoe je meer vertrouwt op je intuïtie en dit kan gebruiken als tool in het dagelijks leven zowel zakelijk als privé? Heb je “last” van je sensitiviteit en wil je weten hoe je dit kan veranderen en juist als positief kan ervaren? Dit zijn allemaal vragen waarmee ik je kan helpen!
 
 Ik tune in op jouw energie en/of die van jouw business. Ik geef je inzicht en richting maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kan. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn zeer sterke intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.

Online programma’s

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Marie Jeannine

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen.
Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Caroline Goudriaan

zzp-er

“I believe I can fly, I believe I can touch the sky”

songtekst: R. Kelly