Workshops,
programma’s

 – en meer

Workshops

Insights & Inspiration 2020

Tijdens deze inspiratie workshop vertel ik jou hoe jij door jouw gevoel te volgen en je creatie kracht te gebruiken je eigen weg naar geluk en succes kan bewandelen in het jaar 2020. Daarnaast krijg je een uitgebreide persoonlijke boodschap van mij voor het jaar 2020. Vanuit mijn gave om op een dieper level in te voelen, in te tunen op energie en boodschappen te ontvangen, zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kan zien. 

Tijdens de sessie tune ik in op de jouw energie. Zit je op de juiste weg voor 2020? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag in 2020. Ervaar je blokkades en wil je deze graag oplossen in 2020? Etc. Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kan. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.

Ik doe deze inspiratie avond met maximaal 6 mensen zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt.

Deze workshop wordt op twee verschillende datums gegeven in de maand December en Januari: 
Dinsdag     17/12        19.30 – 21.30
Woensdag 15/01        19.30 – 21.30

Insights & Inspiration 2020,  on the road ?

Ik kom bij jou thuis! Tijdens deze inspiratie workshop kijken we naar wat het jaar 2020 ons gaat brengen. Vanuit mijn gave om op een dieper level in te voelen, in te tunen op energie en boodschappen te ontvangen, zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kan zien. Ik tune in op de energie van de groep en geef een mooie groepsboodschap. Daarnaast krijgt iedereen een korte persoonlijke boodschap voor het jaar 2020. 

Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips om van 2020 jouw jaar te maken. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.

Hoe werkt het?

  • Jij brengt een groep van min 6 en max 10 mensen bij elkaar
  • Jij zorgt voor koffie/thee en wat lekkers
  • We bepalen samen een datum en dan kom ik bij jou langs 

En leuk om te weten…. als gastvrouw ontvang jij een leuk cadeautje! 

 

Insights & Oils,  on the road ?

Wij komen bij jou thuis! Tijdens deze workshop tune ik in op jouw energie en krijg jij een uitgebreide persoonlijke boodschap. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kunt. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth, aanpak. Daarnaast geeft Judith, van Pure Direction, je advies over welke olie met affirmatie jou daarbij kan ondersteunen op dit moment in jouw leven.

Je kunt aan het einde van de workshop een klein flesje van die betreffende olie kopen zodat je meteen thuis aan de slag kan gaan met de olie en de affirmaties.

Hoe werkt het?

  • Jij brengt een groep van min 4 max 6 mensen bij elkaar
  • Jij zorgt voor koffie/thee en wat lekkers
  • We bepalen samen een datum en dan komen we bij jou langs 

En leuk om te weten…. als gastvrouw ontvang jij een leuk cadeautje! 

Emoties & etherische olie,  on the road ?

Wij komen bij jou thuis! Tijdens deze workshop komen Judith van PureDirection en ik langs om je alles te vertellen over de etherische oliën van Doterra. We vertellen hoe jij de olie kan inzetten ter ondersteuning of heling van emotionele uitdagingen in het dagelijkse leven. Tijdens de workshop tune ik voor iedereen in op hun energie en krijgt iedereen een korte persoonlijke boodschap met olie advies.

 

Hoe werkt het?

  • Jij brengt een groep van min 6 max 10 mensen bij elkaar
  • Jij zorgt voor koffie/thee en wat lekkers
  • We bepalen samen een datum en dan komen we bij jou langs 

En leuk om te weten…. als gastvrouw ontvang jij een leuk cadeautje! 

Insights by Brenda

– kom direct tot de kern

 
Deze sessie is speciaal voor iedereen die behoefte heeft aan richting zowel in business als privé.
 
1,5 uur – 1:1 of via Skype
€125,- incl btw
 
Tijdens de sessie tune ik in op jouw energie en/of die van jouw business. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Loopt een bepaald facet in jouw leven of business niet lekker?
 
Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kan. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.

Online programma’s

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Marie Jeannine

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen.
Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Caroline Goudriaan

zzp-er

“I believe I can fly, I believe I can touch the sky”

songtekst: R. Kelly