Workshops

 

Laat je inspireren!

 

Ik ben dol op het geven van workshops en inspiratie avonden. Ik ben een echt “mensen mens” en geniet er van om anderen te inspireren . Niets fijner om na een gezellige workshop iedereen met een glimlach weer naar huis te zien gaan. Doe een keer mee ervaar mijn manier van werken. Intuitief en lekker down to Earth.

Kerstworkshop: talking with the angels

Ik ben dol op engelen en rondom de kerst periode zie je overal engeltjes. I love it! Ik kan dan natuurlijk ook niet de kerstperiode voorbij laten gaan zonder een kerst workshop!

De kerstworkshop “talking with the angels” is de perfecte gelegenheid om al jouw vragen aan en over de engelen te stellen.

Ik beantwoord jouw vragen door de engelenkaarten voor jou te leggen en de daarbij behorende afgestemde boodschappen aan jou door te geven. Waar wil jij graag inzicht over of een antwoord en bevestiging op?

Ook is er mogelijkheid om al jouw vragen te stellen over hoe je communiceert met de engelen en hun om hulp kan vragen. Ik deel graag al mijn kennis met je!

Deze avond zorg ik voor een gezellige kerst sfeer met uiteraard thee en wat lekkers!

Ik heb slechts plek voor 4 mensen dus schrijf je snel in!

Wanneer: vrijdag 17 December

Waar: Amstelveen

Tijd: Van 19.30 tot ongeveer 21.30

Kosten: €30

21 dagen kaartleggen

Vind jij het ook fijn om de kaarten te leggen maar kom je vaak niet verder dan een dagkaart, een simpele 3-kaart legging of vind je het gewoon fijn om allerlei verschillende leggingen tot je beschikking te hebben? Ik ben dol op kaartleggen en wil zo veel mogelijk mensen besmetten met de liefde voor het kaartleggen daarom heb ik nu iets leuks voor je!

Maandag 8 November start de super toffe “21 dagen kaartleggen” challenge

 

 

Workshop: Loslaten

Elke keer als ik een klant heb geholpen bij het loslaten ben ik enthousiast over hoe simpel loslaten eigenlijk is en wat een grote impact het heeft. Tijd voor een workshop dus!

Tijdens de workshop loslaten gaan we kijken wat jij nu mag loslaten en vertel en leer ik je hoe je dat eenvoudig kan doen zodat je ook thuis verder kan gaan met deze loslaat methode.

Wat gaan we precies doen tijdens deze workshop?

  1. Iedereen krijgt een korte persoonlijke reading van mij waarin we kijken wat jij nu mag loslaten.
  2. Ik vertel je wat loslaten nu precies is en hoe je dat makkelijk kan doen met behulp van de Sedona methode. 
  3. We gaan samen loslaten en oefenen
  4. Als slot beantwoord ik jullie vragen

Na afloop krijg je nog een audio toegestuurd waarin ik je meeneem in de loslaat methode zodat je thuis lekker verder kan gaan met loslaten!

Wanneer: vrijdag 8 oktober, 19.30 uur tot ongeveer 21.30/22.00.

Waar: Amstelveen

Kosten: €30

Ik heb slechts plek voor 6 deelnemers! Je kan je opgeven door mijn een berichtje te sturen of een mail te sturen naar brenda.de.bruin@ziggo.nl. Zie ik je dan? 

Moon energy & Oils

Maak gebruik van de energie van de maan en ondersteun dit proces met de juiste etherische olie.

Tijdens een reis van 14 dagen nemen we je mee in de energie van de maan en de ondersteunde werking van de oliën. Door gebruik te maken van de energie van de maan kan je jouw groei proces vanuit flow doorlopen. Licht en makkelijk jouw wensen uitzetten en vanuit flow deze manifesteren. 

We beginnen deze reis met een workshop op vrijdag 9 juli, een dag voor de nieuwe maan. De nieuwe maan is de perfecte tijd om je intenties voor de aankomende periode duidelijk neer te zetten. Wat wil jij veranderen? Welke nieuwe stappen wil je gaan zetten? Welk doel wil je gaan bereiken? 

We eindigen de reis met een tweede workshop op vrijdag 23 juli, een dag voor de volle maan. We bespreken dan wat de vorige workshop en de daarop volgende 14 dagen bij jou in beweging heeft gezet en wat nu je volgende stap is tijdens de volle maan. De volle maan is de perfecte tijd om dingen af te ronden en los te laten. Wat wil jij achter je laten? Waar wil jij afstand van nemen?

Tijdens beide workshops krijg je een persoonlijke reading. Brenda legt voor jou de kaarten en tuned in op jouw energie en die van jouw situatie. Zo wordt er duidelijk wat er bij jou speelt en welke stappen jij mag maken op dat moment. Ook krijg je een persoonlijk etherisch olie advies van Judith en olie mee naar huis. Etherische olie kan je heel fijn ondersteunen in je proces. Judith zal je meer vertellen over de olie en zijn ondersteunde werking op emotioneel gebied. 

Je gaat naar huis met duidelijke inzichten ,praktische tips en een stappenplan zodat je thuis, in de tussen liggende 14 dagen, zelf aan de slag kan met behulp van oa de etherische olie die je meekrijgt. 

Waar: Amstelveen

Wanneer: vrijdag 9 juli & 23 juli van 19.30 – 21.30/22.00

Kosten: €65 dit is inclusief 2 workshops, 2 keer olie en koffie/thee met wat lekkers!

Workshop: Volle maan

Benieuwd wat deze volle maan jou gaat brengen en hoe je de energie van de volle maan kan gebruiken voor jouw persoonlijk? Doe dan mee met de volle maan workshop op 23 juni.

Een dag voor de volle maan komen we samen om te kijken wat de volle maan voor invloed heeft. Ik ga een volle maan reading doen met engelenkaarten en invoelen op de energie van de volle maan. Wat raakt deze volle maan aan? Wat mag er zichtbaar worden? Welke cyclus mag je afronden? Ook doen we nog een korte loslaat oefening zodat je wat je tegenhoudt op dit moment achter je kan laten.

Naast een algemene volle maan reading krijg je ook een persoonlijke reading. Ik leg voor jou de kaarten en tune in op jouw energie en die van jouw situatie. Zo wordt er duidelijk wat er bij jou speelt deze volle maan en welke stappen jij mag maken op dit moment.  Je gaat naar huis met duidelijke inzichten en praktische tips en stappenplan.

Waar: Amstelveen

Wanneer: 23 juni (1 dag voor de volle maan)

Tijd: 19.30 tot ongeveer 21.30

Kosten: €25

Aantal deelnemers: maximaal 4

Nieuwsgierig wat deze maand je gaat brengen?

Tijdens de Insights by Brenda van Februari doe ik een Reading voor de aankomende maand. Ik tune in op de energie van Februari en leg de kaarten. Ik vertel je wat je kan verwachten in het algemeen maar ook op liefdes-, zakelijk- en persoonlijke groei gebied. Vervolgens is er ruimte om vragen te stellen en zal ik voor een paar mensen een persoonlijke mini Reading doen.

De Insights by Brenda Februari vindt online plaats via een zoom call. De call wordt opgenomen en na afloop kan je de opname nog een week terug kijken.

Wanneer: 04/02/2021
Waar:        Online, zoom call
Kosten:     €9,95

Nieuwjaars-boodschap van je Engelen, 11/1 19.30 uur

Elk nieuw jaar kijk ik wat voor een boodschap de engelen me willen meegeven. Ik doe dat door de engelenkaarten te leggen en in te tunen op de energie. Ik hou van de liefdevolle boodschappen van de engelen en de inzichten en richting die het me geeft.

.Ook jij kan dit jaar goed beginnen met een mooie persoonlijke boodschap van de engelen voor jou! Tijdens de nieuwjaars workshop leg ik voor jou de engelenkaarten en geef ik de boodschappen die ik daarbij door krijg aan jou door. Je ontvangt inzicht, richting en bevestiging die jou helpen om van 2021 een geweldig jaar te maken.

.De workshop vindt online plaats ivm met de lockdown. Ik heb slechts plek voor 6 mensen zodat iedereen de aandacht krijgt die hij verdient! Wil jij mee doen? Schrijf je dan snel in en stuur me even een berichtje!

Wanneer: maandag 11 januari
Tijd: 19.30
Waar: online
Kosten: €22

Inzicht & Inspiratie avond, 15 september

Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Loopt een bepaald facet in jouw leven of business niet lekker? Dit zijn allemaal vragen waarmee ik je kan helpen!

Tijdens deze avond tune ik in op jouw energie en/of die van jouw business en leg de engelenkaarten voor jou. Ik geef je inzicht en richting maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kan. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn zeer sterke intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.Ook vertel ik je meer over hoe mijn leven een enorme positieve draai kreeg door meer mijn gevoel te volgen en hoe ook jij dat kan gaan ervaren!

Tijdens deze avond heb ik slechts plek voor 4 personen om de 1,5 meter regel te handhaven. Er is dus volop ruimte voor persoonlijke aandacht! Uiteraard is er thee met wat lekkers.

Wanneer: dinsdag 15 September van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur
Waar: Amstelveen
Kosten: €27,50

Online 11-daagse: Emoties en Etherisch olie
Elke keer ben ik weer blij verrast hoe de etherische oliën van doTERRA mij ondersteunen in mijn processen. Zowel zakelijk als privé. Ik ben vooral gefascineerd door de werking van de oliën op je emotionele gesteldheid. Jij hebt invloed op hoe je je wilt voelen en de oliën zijn daarbij een prachtig hulpmiddel. Het kan je helpen bij focus, blijdschap, zichtbaarheid, blokkades doorbreken, vertrouwen en ga zo maar door.

Vanuit mijn positieve ervaring ontstond de emoties en etherische olie 11-daagse. Een kort online programma waarin ik je alles vertel over hoe jij je emoties kan sturen en omdraaien. Tevens vertel ik je meer over de werking en het gebruik van de olie ter ondersteuning daarvan tijdens je werk, het ondernemen of het dagelijks leven. Uiteraard combineer ik het met mijn kennis als intuïtief coach, expertise mbt engelenkaarten en mijn mediumschap.

Wat kan je verwachten deze online 11-daagse?
✔️ we starten met een coachcall op maandag 29 juni waarin ik je alles vertel over het gebruik en de werking van de oliën en hoe jij je emoties kan sturen dmv mindset en andere tools. Je kan deze later terug kijken mocht je op dat moment niet kunnen kijken! 
✔️ je ontvangt eenmalig een persoonlijk olie advies met persoonlijke boodschap per audio in je mail gedurende het programma. Ik stem dan af op jouw energie en trek een engelenkaart voor je. De boodschap die ik daarbij door krijg neem ik op en ik voel in welke olie jou op dit moment kan ondersteunen. 
✔️ elke dag zal ik een inspiratie post plaatsen die jou helpt je emoties te sturen zoals een visualisatie, groepsboodschap, praktische tip etc. 
✔️  elke dag zal ik een olie in de spotlight zetten en jou vertellen wat de olie voor werking heeft, wanneer en hoe je hem kan inzetten.
✔️ we eindigen met een online workshop op donderdag 9 juli. Deze kan je later terug kijken mocht je niet kunnen kijken!

Wil je graag mee doen schrijf je dan nu in. Onder alle inschrijvingen verloot ik een flesjes etherische olie en nog andere mooie cadeaus tijdens de laatste workshop! Wanneer: start 29 juni, 11 dagen! Kosten 22,- incl btw.
Waar: besloten Facebook groep

 

Online programma: Doorbraak programma, speciaal voor ondernemers

I juni start het Doorbraak programma. Zes weken lang samen met gelijk gestemden werken aan de doorbraak naar je next level! Tijdens dit programma gaan we een shift maken zodat jouw volgende fase duidelijk en grijpbaar is. We maken een energie shift die er voor zal zorgen dat jouw onderneming weer in beweging komt en jij sneller dan gedacht jouw next level bereikt.

Tijdens deze 6 weken gaan we kijken 
✔️ wat de volgende stappen zijn die jij nu mag maken met je bedrijf
✔️ wat je daarin tegen houdt en hoe je dit kan oplossen
✔️ hoe jij je bedrijf beter kan laten stromen op alle gebieden

Wat kan je verwachten deze zes weken?

✔️ je krijgt een 1:1 van mij van 60 minuten. Je ontvangt een zakelijke reading en een energie shift healing waardoor je inzichten ontvangt over je nieuwe stappen en obstakels uit de weg geruimd worden. 
✔️ elke week ontvang je een groepsboodschap die ik maak door af te stemmen op de energie van de groep en een groepsreading te doen. 
✔️ elke week ontvang je  een coachcall in een besloten Facebook groep waarin ik al je vragen beantwoord en ik je meer vertel over intuïtief ondernemen. 
✔️ elke week ontvang je een visualisatie die je de inzichten en healing geeft die op dat moment belangrijk zijn voor jou bij het ondernemen. Je krijgt inzicht in de volgende stappen die je mag maken en duidelijkheid over de blokkades die je mag doorbreken.

Spreekt dit jou aan en voel je dat je hier graag aan mee wilt doen? Geef je dan nu op!
Wanneer: 1 juni, zes weken! Kosten €333 excl. btw

P.s. ook geschikt als je een eigen bedrijf wilt gaan starten! 

Workshop: Insights & Guidance ONLINE

Tijdens deze workshop doe ik voor jou een reading met engelenkaarten en tune ik in op jouw energie. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is?  

Vanuit mijn gave om op een dieper level in te voelen, in te tunen op energie, helende vermogen en boodschappen te ontvangen, zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kan zien. Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kunt. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth, aanpak. 

Voor wie is dit geschikt? Voor iedereen! Dus zowel ondernemers als mensen met een persoonlijke vraag. Heb jij zin om mee te doen met deze workshop? Meld je dan nu aan! Er zijn slechts 6 plekken beschikbaar zodat er echt aandacht voor iedereen is, dus vol is vol!

Wanneer: Donderdag 19 maart  19.30 tot ongeveer 21.30/22.00
Waar: ONLINE, via een online vergaderzaal 
Kosten: €17,50

 

Workshop: Insights & Oils 

Tijdens deze workshop tune ik in op jouw energie. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is?

Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kunt. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth, aanpak. Daarnaast geeft Judith je advies, welke olie met affirmatie jou daarbij kan ondersteunen op dit moment in jouw leven.

Je kunt aan het einde van de workshop een klein flesje van die betreffende olie kopen zodat je meteen thuis aan de slag kan gaan met de olie en de affirmaties.

Uiteraard is er thee met wat lekkers.

Voor wie is dit geschikt? Voor iedereen! Dus zowel ondernemers als mensen met een persoonlijke vraag.

Wanneer: Dinsdag 28 januari 19.30 tot ongeveer 22.00
Waar: Weesp
Kosten: €35

Online Workshop: Kies je emotie!

Zou het niet geweldig zijn als je elke dag blij zou zijn? Nooit meer boos of verdrietig. Geen angst ervaren als je in het diepe wilt springen en gewoon alleen maar gelukkig zijn? Ja! Dat zou fantastisch zijn. 

Helaas is het leven niet altijd leuk en ervaren we emoties die minder prettig zijn. Zeker in deze gekke tijd. Maar gelukkig kan je wel leren je emoties te sturen. Kiezen voor de emotie die je fijn vindt. Daar zijn verschillende tools voor zoals meditatie, visualisatie, affirmaties maar ook etherische oliën. 

Ik ben heel erg dol op etherische oliën en hun werking. Geur is zo een krachtig hulpmiddel. Geur kan je leiden naar een positieve herinnering of juist een negatieve. Het geweldige aan de etherische oliën vind ik dan ook dat je dmv ruiken aan een geur je emotie kan kiezen. Als je je rot voelt kan je dus kiezen voor een geur die jou weer blij doet voelen. In mijn geval dus Lemon. 

Zo heeft elke olie zijn eigen frequentie die gekoppeld is aan een emotie. Denk aan veiligheid, overvloed, blijdschap, zichtbaarheid, durfen, controle los laten en ga zo maar door. 

In de workshop “kies je emotie” vertel ik jou alles over hoe jij kan kiezen voor een bepaalde emotie en hoe je daarbij de etherische oliën kan inzetten. Je leert hoe jij de baas kan worden over jouw emoties en ze kan leiden in de richting die jij wilt. Ook trek ik voor jou een kaart die jou precies laat zien welke olie jou op dit moment goed kan ondersteunen!

Wil jij hier meer over weten? Schrijf je dan nu in voor deze workshop door mij even een berichtje of een mail te sturen.

Waar: online
Waneer: binnenkort!
Kosten: €17,50

Insights & Oils,  on the road!

Wij komen bij jou thuis! Tijdens deze workshop tune ik in op jouw energie en krijg jij een uitgebreide persoonlijke boodschap. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kunt. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth, aanpak. Daarnaast geeft Judith, van Pure Direction, je advies over welke olie met affirmatie jou daarbij kan ondersteunen op dit moment in jouw leven.

Je kunt aan het einde van de workshop een klein flesje van die betreffende olie kopen zodat je meteen thuis aan de slag kan gaan met de olie en de affirmaties.

Hoe werkt het?

  • Jij brengt een groep van min 4 max 6 mensen bij elkaar
  • Jij zorgt voor koffie/thee en wat lekkers
  • We bepalen samen een datum en dan komen we bij jou langs 

En leuk om te weten…. als gastvrouw ontvang jij een leuk cadeautje! 

Let’s Talk!

 

Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Loopt een bepaald facet in jouw leven of business niet lekker? Wil je weten hoe je meer vertrouwt op je intuïtie en dit kan gebruiken als tool in het dagelijks leven zowel zakelijk als privé? Heb je “last” van je sensitiviteit en wil je weten hoe je dit kan veranderen en juist als positief kan ervaren? Dit zijn allemaal vragen waarmee ik je kan helpen!
 
 Ik tune in op jouw energie en/of die van jouw business. Ik geef je inzicht en richting maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kan. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn zeer sterke intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.
 
NIEUW!!! Er is nu ook een online Inzicht spreekuur elke maand. Reserveer nu vast je plekje voor deze maand!
 

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Marie Jeannine

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen.
Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Caroline Goudriaan

zzp-er

“I believe I can fly, I believe I can touch the sky”

songtekst: R. Kelly