fb pixel

Workshops

 

Laat je inspireren!

 

Ik ben dol op het geven van workshops en inspiratie avonden. Ik ben een echt “mensen mens” en geniet er van om anderen te inspireren . Niets fijner om na een gezellige workshop iedereen met een glimlach weer naar huis te zien gaan. Doe een keer mee ervaar mijn manier van werken. Intuitief maar toch lekker nuchter!.

Webinar Kaartlegging

 

Krijg direct antwoord op al je vragen door het leggen van de kaarten.Tijdens het webinar ga ik je laten zien hoe je antwoorden, inzichten en richting kan krijgen op al jouw vragen zowel privé als zakelijk. Ik help je de kaarten te leggen en duiden.

Ben je een ondernemer? We hebben ook een speciale ondernemers editie! Hieronder vind je meer informatie!

Normaal: 25,- Nu tijdelijk maar: 9,-

Let op: er zijn beperkte plekken beschikbaar.

Nieuw!

 

Download nu mijn nieuwe ebook “21 kaart leggingen” en ontvang 21, door mij ontworpen, kaartleggingen die jou antwoorden, inzichten en bevestiging geven waar jij naar op zoek bent.