Workshops,
programma’s

 – en meer

Workshops

Workshop: Insights & Oils 

Tijdens deze workshop tune ik in op jouw energie. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is?

Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kunt. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth, aanpak. Daarnaast geeft Judith je advies, welke olie met affirmatie jou daarbij kan ondersteunen op dit moment in jouw leven.

Je kunt aan het einde van de workshop een klein flesje van die betreffende olie kopen zodat je meteen thuis aan de slag kan gaan met de olie en de affirmaties.

Uiteraard is er thee met wat lekkers.

Voor wie is dit geschikt? Voor iedereen! Dus zowel ondernemers als mensen met een persoonlijke vraag.

Wanneer: Dinsdag 28 januari 19.30 tot ongeveer 22.00
Waar: Weesp
Kosten: €35

Workshop: Kies je emotie!

Zou het niet geweldig zijn als je elke dag blij zou zijn? Nooit meer boos of verdrietig. Geen angst ervaren als je in het diepe wilt springen en gewoon alleen maar gelukkig zijn? Ja! Dat zou fantastisch zijn. 

Helaas is het leven niet altijd leuk en ervaren we emoties die minder prettig zijn maar gelukkig kan je wel leren je emoties te sturen. Kiezen voor de emotie die je fijn vindt.

Ik ben heel erg dol op etherische oliën en hun werking. Geur is zo een krachtig hulpmiddel. Geur kan je leiden naar een positieve herinnering of juist een negatieve. 

Je kent het allemaal wel. Je ruikt een bepaalde geur en je bent meteen weer terug in het verleden. In een situatie die jij koppelt aan deze geur. Bijvoorbeeld die geur van Lemon doet mij denken aan zomer en zon. Aan vakantie en plezier. Maar de geur combinatie van banaan en sinaasappel doet mij herinneren aan het ziekenhuis en tijd die ik daar doorbracht in mijn jeugd. Een minder fijne associatie dus.

Het geweldige aan de etherische oliën vind ik dan ook dat je dmv ruiken aan een geur je emotie kan kiezen. Als je je rot voelt kan je dus kiezen voor een geur die jou weer blij doet voelen. In mijn geval dus Lemon. 

Zo heeft elke olie zijn eigen frequentie die gekoppeld is aan een emotie. Denk aan veiligheid, overvloed, blijdschap, zichtbaarheid, durfen, controle los laten en ga zo maar door. 

In de workshop “kies je emotie” vertel ik jou alles over hoe jij kan kiezen voor een bepaalde emotie en hoe je daarbij de etherische oliën kan inzetten. Je leert hoe jij de baas kan worden over jouw emoties en ze kan leiden in de richting die jij wilt. Ook trek ik voor jou een kaart die jou precies laat zien welke olie jou op dit moment goed kan ondersteunen!

Wil jij hier meer over weten? Schrijf je dan nu in voor deze workshop door mij even een berichtje of een mail te sturen.

Waar: Amstelveen
Waneer: woensdag 12 Februari
Tijd: 19.30 – 21.30/22.00
Kosten: €25

Workshop: vertrouw op het universum

Zou het niet fijn zijn als je er op kon vertrouwen dat je altijd geholpen wordt? Dat je er niet alleen voor staat en dat er goed voor je gezorgd wordt? Iemand die er altijd voor je is en jouw beschermd?

Nou dan heb ik goed nieuws… Dat kan! Het universum is er altijd voor jou. Helemaal klaar om zo vaak als jij wilt en wanneer als jij wilt te hulp te schieten en er te zijn voor jou. En ja dit zal voor sommigen al snel een beetje te zweverig klinken. Neem van mij aan dat vond ik vroeger ook! Maar ergens vond ik het ook interssant en ben ik op zoek gegaan naar antwoorden en dat heeft mijn leven enorm verandert. Mijn leven werd makkelijker en plezieriger. Ik voel veel meer rust en vertrouwen ook als er dingen gebeuren die minder leuk zijn. Tegenwoordig is het universum mijn steun en toeverlaat en heb ik een manier gevonden om dit in mijn leven toe te passen. Niks geen zweverig gedoe maar gewoon lekker praktisch en down to earth!

En omdat het mij zo veel heeft gebracht wil ik dat ook voor jou. Want ik vind dat iedereen moet weten hoe je door het universum om hulp te vragen je het leven zo veel plezieriger en makkelijker kan maken. En daarom geef ik de workshop “vertrouw op het universum”.Tijdens de workshop leg ik jou uit hoe jij op een praktische manier het universum kan gebruiken om jouw te helpen tijdens het dagelijks leven. Ik vertel je hoe het universum met jou communiceert en hoe jij meer kan vertrouwen op jouw gevoel en het universum. Je kan je vragen stellen en ik kijk met je mee als jij ergens vast loopt en geef je tips en trucs hoe jij hier verandering in kan brengen. 

Waar: Amstelveen
Waneer: dinsdag 25 Februari
Tijd: 19.30 – 21.30/22.00
Kosten: €25

Insights & Oils,  on the road!

Wij komen bij jou thuis! Tijdens deze workshop tune ik in op jouw energie en krijg jij een uitgebreide persoonlijke boodschap. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kunt. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth, aanpak. Daarnaast geeft Judith, van Pure Direction, je advies over welke olie met affirmatie jou daarbij kan ondersteunen op dit moment in jouw leven.

Je kunt aan het einde van de workshop een klein flesje van die betreffende olie kopen zodat je meteen thuis aan de slag kan gaan met de olie en de affirmaties.

Hoe werkt het?

  • Jij brengt een groep van min 4 max 6 mensen bij elkaar
  • Jij zorgt voor koffie/thee en wat lekkers
  • We bepalen samen een datum en dan komen we bij jou langs 

En leuk om te weten…. als gastvrouw ontvang jij een leuk cadeautje! 

Emoties & etherische olie,  on the road ?

Wij komen bij jou thuis! Tijdens deze workshop komen Judith van PureDirection en ik langs om je alles te vertellen over de etherische oliën van Doterra. We vertellen hoe jij de olie kan inzetten ter ondersteuning of heling van emotionele uitdagingen in het dagelijkse leven. Tijdens de workshop tune ik voor iedereen in op hun energie en krijgt iedereen een korte persoonlijke boodschap met olie advies.

 

Hoe werkt het?

  • Jij brengt een groep van min 6 max 10 mensen bij elkaar
  • Jij zorgt voor koffie/thee en wat lekkers
  • We bepalen samen een datum en dan komen we bij jou langs 

En leuk om te weten…. als gastvrouw ontvang jij een leuk cadeautje! 

Insights by Brenda

– kom direct tot de kern

 
Deze sessie is speciaal voor iedereen die behoefte heeft aan richting zowel in business als privé.
 
1,5 uur – 1:1 of via Skype
€125,- incl btw
 
Tijdens de sessie tune ik in op jouw energie en/of die van jouw business. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Loopt een bepaald facet in jouw leven of business niet lekker?
 
Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kan. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.

Online programma’s

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Marie Jeannine

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen.
Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Caroline Goudriaan

zzp-er

“I believe I can fly, I believe I can touch the sky”

songtekst: R. Kelly