Volle maan, Reading & Healing

Happy full moon!

Volle Maan Reading & Healing

De energie van de volle maan kan invloed hebben op hoe jij je voelt. Voel jij het ook? Minder goed slapen misschien? Malen? Geraakt worden in je emoties? Het kan allemaal! Voor iedereen die meer wil weten over deze volle maan energie hebben Marianne en ik een online volle maan (groeps)reading en healing gemaakt, specifiek afgestemd op de energie van de volle maan van deze maand.
.
Brenda tuned in op de energie van de volle maan en doet een groepsreading met Engelen kaarten. Ze vertelt je meer over de algemene energie van de volle maan maar er wordt ook specifiek gekeken naar de invloed van de volle maan op zakelijk, liefdes en persoonlijke groei/healing gebied. Ook kan je nog een persoonlijke kaart kiezen zodat je nog een mooie persoonlijke boodschap en affirmatie mee krijgt!
.
Vervolgens komt hier nog een fijne afstandsheading bij door Marianne van Rietschoten gemaakt. Een hele fijne combinatie! Wil je deze reading en healing graag ontvangen schrijf je dan nu in!
.
Hoe werkt het?
De volle maan boodschap en healing staat in onze online Insight & Inspiration Academy. Zodra je je inschrijft en hebt betaald krijg je hier toegang toe. In deze omgeving komt 2 dagen voor de volle maan de reading en healing beschikbaar en blijven nog tot 6 dagen na de volle maan beschikbaar. Je kan deze dus lekker bekijken en luisteren wanneer het jou uitkomt.
 
Omdat we je graag willen laten kennismaken met onze manier van (samen)werken krijg je tot het einde van het jaar korting op onze boodschappen/healings!
 
Je kan kiezen uit drie opties:
1. Ontvang alleen de volle maan Reading, kosten €7,50 
2. Ontvang alleen de volle maan Healing, kosten €7,50
3. Ontvang zowel de volle maan Reading en Healing en betaal slechts €9,95 ipv €15,00
.