Krijg antwoorden en inzichten op al je vragen door het leggen van de kaarten.

online verdiepingscursus

'Ontdek de magie van kaartleggen'

Leer alle ins & outs over het leggen van de kaarten en ontdek hoe je duidelijke antwoorden en inzichten ontvangt op al jouw vragen.

Normaal gesproken: 75,-

Nu tijdelijk: 24,95

START DE CURSUS

De magie van kaartleggen

Ben je gefascineerd door de wereld van kaartleggen? Wil je leren hoe je kaarten kunt leggen en duiden zodat je duidelijke inzichten en antwoorden kan krijgen op al jouw vragen? Dan is mijn verdiepingscursus "Ontdek de Magie van Kaartleggen" precies wat je nodig hebt! In deze cursus deel ik met jou al mijn kennis en leer ik jou alle ins en outs over het leggen en duiden van de kaarten. De cursus is geschikt voor alle soorten kaarten zoals orakel kaarten, engelen kaarten of tarot kaarten.

Omdat ik zo veel mogelijke mensen wil aansteken met het "kaartleg virus" is de online verdiepingscursus nu tijdelijk slechts 24,95!

Dus wil jij alles leren wat er te leren valt over het leggen een duiden van de kaarten? Klik dan op de knop hieronder en begin meteen!

JA, IK WIL ALLES WETEN OVER KAARTLEGGEN!

Wat ga je leren:

- Basis stappen: We beginnen bij het begin en ik leer je alles over hoe je de kaarten klaar maakt voor het doen van een reading;

- Schudden en trekken van de kaarten: Leer de verschillende manieren van het schudden en trekken van de kaarten;

- Eén Kaart Legging: Leer verschillende eenvoudige, maar effectieve, één kaart leggingen die je dagelijks kunt gebruiken voor begeleiding en inspiratie;

- Drie Kaart Legging: Ontdek de kracht van de drie kaart legging en hoe je deze kunt gebruiken om inzicht te krijgen in o.a. verleden, heden en toekomst en andere situaties.

- Zes Kaart Legging: Ontdek de kracht van de zes kaart legging en hoe je deze kunt gebruiken om nog meer inzicht te krijgen.

- Vraagstelling: Begrijp hoe je de juiste vragen stelt en hoe je de kaarten interpreteert om heldere en bruikbare antwoorden te krijgen.

- Uitgevallen kaart: Leer wat een uitgevallen kaart betekent tijdens je reading;

- Aanvullende kaart: Leer hoe je een aanvullende kaart trekt en hiermee nog meer uit jouw reading kan halen;

- Doorvragen: Leer hoe je door kan vragen op jouw getrokken kaarten zodat je nog meer informatie haalt uit jouw reading;

- Duiden van de kaarten: Leer hoe je de kaarten intuïtief kan duiden en wat de kleuren, voorwerpen, emoties etc op de kaarten betekenen;

- Doorvertalen van de kaarten: Leer hoe je de kaarten kan doorvertalen zodat je de juiste antwoorden ontvangt;

- Kies het juiste deck: Ontdek hoe je het juiste deck kiest en laat je inspireren door mijn favoriete kaartendecks;

- Reading doen voor een ander: Leer hoe je het beste een reading kan doen voor een ander;

- Je gedachtes uit zetten; Leer hoe je je gedachtes uit kan zetten tijdens een reading voor jezelf of een anderf

- Kaartleggingen: ontvang 5 DIY kaartleggingen waarmee je thuis kan oefenen;

Lijkt dit jou super leuk? Klik dan op de knop hieronder en begin meteen met de online cursus !

Waarom deze cursus?

Kaartleggen is meer dan alleen het omdraaien van kaarten. Het is een mooi krachtige tool om jezelf te coachen en stelt je in staat om antwoorden, richting, inzichten en steun te ontvangen op een magische manier.

Deze verdiepingscursus is speciaal ontworpen voor iedereen die alle ins en outs wil leren met betrekking tot het leggen van de kaarten. Ik begeleid je stap voor stap door het proces van kaartleggen door middel van korte videos en tegen het einde van de cursus zul je de vaardigheden hebben om kaarten te leggen en hun betekenis te begrijpen als een echte pro!

Wil je graag de kaarten leren leggen? Start dan nu met de cursus!

Wie is Brenda?

Het is mijn missie om zoveel mogelijke mensen te inspireren en te helpen in contact te komen en blijven met hun gevoel. Ik doe dan ook niets liever dan anderen helpen en al mijn kennis delen. Veel van mijn klanten hebben behoefte en baat bij ondersteuning om in contact te komen en blijven met hun gevoel. Even een reminder, boodschap of inzicht dat hun helpt met vertrouwen hun pad te bewandelen. Het leggen van de kaarten is daar een geweldig hulpmiddel bij.

Maar ook help ik graag ondernemers en particulieren om inzicht en richting te geven tijdens hun uitdagingen in het leven dmv mijn intuïtieve coaching, een combinatie van mijn spirituele gave en een praktische aanpak. Een gouden combinatie. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan!

Brenda de Bruin | Powered by Adversity