Een persoonlijke boodschap per (digitale) post!

 – een kaart in de brievenbus
of
– een digitale kaart in je mailbox

 

Zeg het met een kaartje…

Vind jij het ook zo leuk om post te ontvangen of te versturen? Vanaf nu kan je via mij een kaartje naar iemand of jezelf versturen met een persoonlijke afgestemde boodschap. Maak iemand anders of jezelf blij met een steuntje in de rug, een felicitatie of gewoon zomaar!
 

Hoe werkt het?

Jij besteld bij mij een kaart voor iemand die je een berichtje wilt sturen of voor jezelf. Ik ga dan een afgestemde boodschap schrijven. Ik doe dat door in te tunen op de energie van diegene voor wie de kaart is en trek een engelenkaart. De boodschap die ik daarbij ontvang schrijf ik op de kaart zoals hier onder afgebeeld en stuur deze dan voor jou op. Dit kan zowel digitaal als gewoon via de post! Kies je voor de digitale versie dan krijgt de ontvanger een foto afbeelding van de voor en achter kant van de kaart in zijn mail die kan worden bewaard op de telefoon of computer. Kies je voor brievenbus dan print ik de boodschap achter op de ansichtkaart en doe deze in een envelop breng deze naar de brievenbus. Ik ga twee keer per week naar de brievenbus om de kaarten te versturen.

Jij kan aangeven voor welke gelegenheid je de kaart wil versturen. Bijvoorbeeld verjaardag, beterschap, opkikkertje, succes, nieuw huis etc. Uiteraard kan jij ook een berichtje voor de ontvanger achterlaten die ik mee stuur!

 

Voorkant kaart

Achterkant kaart met voorbeeld tekst