fb pixel

I love singing my

own song!

– en help je die van jou te vinden

Even voorstellen…

Ik kan het me inmiddels bijna niet meer voorstellen, maar ooit werkte ik in de automatisering. Ik ben namelijk erg goed in wiskunde en kan goed logisch en technisch denken. Maar aan de andere kant heb ik een grote liefde voor intuïtie, orakel-, en engelenkaarten, spiritualiteit en volg ik graag mijn gevoel. Misschien voor velen een vreemde combinatie, maar in mijn ogen een gouden mix!

Juist het combineren van mijn spiritualiteit en zuiver inzicht met mijn praktische aanpak, zorgt ervoor dat ik snel en zuiver stappen kan nemen met mijn klanten. Stappen die echt bij ze passen, zonder omwegen.

 

liefs,

Brenda

Mijn missie

 

Meer dan 10 jaar geleden liep ik vast in mijn leven door medische problemen. Ik ging op zoek naar een oplossing en kwam zo met alternatieve geneeswijzen en spiritualiteit in aanraking. Spiritualiteit interesseerde me altijd al maar ik vond het al snel te zweverig en dan haakte ik af. Toch bleef het kriebelen want ik voelde wel dat het een mooi hulpmiddel was in het leven om in contact te komen en blijven met mijn gevoel. Na veel gelezen, onderzocht en geleerd te hebben, creëerde ik voor mezelf een hele praktische manier om om te gaan met mijn spiritualiteit. Mijn  grote liefde voor het leggen van engelen-, en orakel kaarten werd geboren. Het bracht me vertrouwen, inzichten, antwoorden, rust en plezier. En dat wens ik iedereen toe!

Het is mijn missie om zoveel mogelijke mensen te inspireren en te helpen in contact te komen en blijven met hun gevoel. Ik doe dan ook niets liever dan anderen helpen en al mijn kennis delen. Veel van mijn klanten hebben behoefte en baat bij dagelijkse ondersteuning om in contact te komen en blijven met hun gevoel. Even een reminder, boodschap of inzicht dat hun helpt met vertrouwen hun pad te bewandelen. Zo ontstond het idee voor het Daily Inspiration by Brenda membership. Dagelijks een moment voor jezelf dmv een berichtje op je telefoon. Simpel, duidelijk en effectief!

Maar ook help ik graag ondernemers en particulieren om inzicht en richting te geven tijdens hun uitdagingen in het leven dmv mijn intuïtieve coaching, een combinatie van mijn spirituele gave en een praktische aanpak. Een gouden combinatie!

Carly Wantzing

Nee, ik ben totaal geen zweverig type. Maar, ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik heb Brenda in de arm genomen als Business Coach en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Dat heeft me namelijk al heel veel opgeleverd. Ik weet beter wat ik met mijn bedrijf wil, maar ik heb ook veel over mezelf geleerd. Dit en Brenda haar adviezen hebben me veel nieuwe en leukere klanten opgeleverd en ik weet zeker dat het anders was gelopen, zonder de hulp van Brenda.

Brenda is eerlijk, betrouwbaar, betrokken, nuchter en zeer getalenteerd. Naast het 1:1 Business & Life Coaching deel, volg ik nu ook het Daily Inspiration by Brenda membership. Dagelijks ontvang ik een boodschap en tips op mijn telefoon die me een steuntje in de rug geven. Echt een aanrader!

Laura Groenhout

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie. En daar was ze! Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën. Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Marie-Jeannine

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Caroline Goudriaan

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen. Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Ramona Bouw

Jouw daily inspiration inspireert ook echt!

Vooral jouw sprekende boodschappen vind ik heel fijn. En ze kloppen ook! Zo bijzonder. Eigenlijk klopt alles, maar het is fijn je stem te horen. En een visualitatie en affirmatie is ook heel fijn voor de ondersteuning 🙏

Ingrid Walraven

Wat fijn lieve Brenda om iedere dag een boodschap of bericht te ontvangen als Daily Inspiration by Brenda memeber. Een stukje bewustzijn, even stil staan ipv maar doorgaan. Even voelen of een overdenking om weer door te gaan. Dankjewel! Ik kijk er iedere dag naar uit. Echt een bezinningsmoment. Een goede nieuwe “tool”, ik ben er blij mee!”