I love singing my

own song!

– en help je die van jou te vinden

Hi, ik ben Brenda, intuïtieve business & life coach

Ik kan het me inmiddels bijna niet meer voorstellen, maar ooit werkte ik in de automatisering. Ik ben namelijk erg goed in wiskunde en kan goed logisch en technisch denken. Maar aan de andere kant heb ik een grote liefde voor intuïtie, spiritualiteit en volg ik graag mijn gevoel. Misschien voor velen een vreemde combinatie, maar in mijn ogen een gouden mix!

Juist het combineren van mijn spiritualiteit en zuiver inzicht met mijn praktische aanpak, zorgt ervoor dat ik snel en zuiver stappen kan nemen met mijn klanten. Stappen die echt bij ze passen, zonder omwegen.

Hoe mijn verhaal begon

Spiritualiteit interesseerde me altijd wel maar ik vond het al snel te wazig en dan haakte ik af. Maar toch bleef het kriebelen want ik voelde wel dat het een mooi hulpmiddel was om te gebruiken in het leven en het ondernemen. Na veel gelezen, onderzocht en geleerd te hebben, creëerde ik voor mezelf een hele praktische manier om om te gaan met mijn spiritualiteit, die ik nu inzet met mijn klanten.

We werken met de wet van aantrekking, met affirmaties, vragen hulp aan het universum en ik tune in op energie. Alles op een hele down to earth manier.

Deze manier van leven en ondernemen, heeft mijn leven zoveel leuker, moeitelozer en makkelijker gemaakt.

Ik hoop dat ik veel meer mensen mag helpen om te laten zien dat spiritualiteit, intuïtie en gevoel hele mooie en “normale” hulpmiddelen zijn om jouw leven en jouw business positief te veranderen.

Een easy way of living!

Aanbod

“I believe I can fly, I believe I can touch the sky”

songtekst: R. Kelly