Loslaten 

Leer hoe je met de Sedona methode moeiteloos en makkelijk kan loslaten.

Loslaten is een besluit. Een keuze die je op elk moment kan maken. 

 

“What you resist, will persist”

Carl Jung

Loslaten was nog nooit zo gemakkelijk!

De Sedona methode is een simpele, snelle en heel praktische manier om  los te laten. Toen ik er voor de eerste keer mee in aanraking kwam dacht ik: “Zo simpel? Dat kan toch niet?”.  Het grappige is dat ik nu vaak mijn klanten het zelfde hoor zeggen. 

En ja, zo simpel is het dus wel! Na er zelf een tijdje mee aan het werk te zijn gegaan besloot ik om de Sedona methode ook toe te passen bij mijn klanten en er workshops in te geven. Ook mijn klanten waren meteen enthousiast. 

De Sedona methode helpt je emotionele en fysieke klachten los te laten. Het helpt je alles wat je in de weg zit om het leven te leven waar je echt blij van wordt achter je te laten en het brengt je rust en plezier. Ook heel geschikt voor ondernemers! 

Veel mensen ervaren na gebruik van de Sedona methode
✔️ meer rust en ontspanning
✔️ meer zelfvertrouwen
✔️ het beter stromen van het leven of het bedrijf
✔️ meer in contact te zijn met hun gevoel
✔️ beter slapen
En zo kan ik nog wel even door gaan….

Het is een simpele methode die je prima zelf kan leren en gebruiken. 
Voor iedereen die deze methode wil ervaren heb ik twee mogelijkheden binnen mijn praktijk

✔️ een 1:1 sessie waarin ik je persoonlijk begeleid met het loslaten en je de tools meegeef om thuis er mee verder te gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden via mail  of whatsapp
✔️ een workshop Loslaten. Kijk HIER voor de mogelijkheden.

 

Simpel en praktisch

Wat een mooie tool! Echt een voor iedereen toe te passen methode. Heel simpel en praktisch. ~I~

Wow!

Wow, wat is dit fantastisch! ~

Mooie combinatie

Brenda legt duidelijk, rustig en helder uit wat de methode inhoudt. Wat een mooie combinatie van theorie en praktijk tijdens de workshop.Echt voor iedereen geschikt. ~I~

Snel en simpel

Zo een fijne methode die super snel dingen kan stiften. Zo snel en zo simpel dat het haast niet te geloven valt. De workshop is echt een aanrader.