Kort & Krachtig

trajecten

Kort & Krachtig trajecten

De kort & krachtig trajecten zijn kortlopende (groeps)trajecten die zijn ontstaan omdat ik dol ben op afwisseling en dynamiek. Tijdens deze trajecten deel ik mijn kennis mbt allerlei onderwerpen waarbij de trajecten allemaal een link hebben met het volgen van je intuïtie tijdens het dagelijks leven zowel zakelijk als privé. Ik doe dat op mijn eigen praktische, down to Earth wijze.

online programma, 4 weken: Focus on what you want!

Tijdens de afgelopen 11-daagse was het weer mooi om te zien hoe je kan kiezen hoe je je wilt voelt. Jij hebt veel meer invloed op je leven dan je je misschien beseft. Daarmee ontstond het verlangen om hier dieper op in te gaan bij sommige deelnemers en zo ontstond de 4 weekse, Focus on what you want.

We gaan in dit online programma bewust kiezen voor waar jij naar verlangt. Je hart volgen en luisteren naar jouw innerlijk kompas. Welke kant wil je op? Hoe kom je daar? Ik vertel je alles over hoe jij je emoties en ervaringen kan sturen en omdraaien zowel op zakelijk gebied als in je privé leven. De focus behouden op waar jij naar verlangt vanuit een zuiver voelen. Uiteraard combineer ik het met mijn kennis als intuïtief coach, expertise mbt engelenkaarten en mijn mediumschap.

Wat kan je verwachten deze online 4 weekse?
✔️ we starten op zaterdag 1 augustus met een online Workshop waarin we meteen gaan afstemmen op jouw gevoel en jouw wensen. Je kan deze later terug kijken mocht je op dat moment niet kunnen kijken! 
✔️ elke week ontvang je een weekenergie boodschap. Ik stem dan af op de energie van de groep en trek de engelenkaarten. De boodschap die ik daarbij door krijg deel ik in de Facebook groep. Deze boodschap geeft je inzicht en richting voor die week. Ook krijg je een praktische tip of oefening en een etherisch olie advies! 
✔️ elke week geef ik een live Coachcall in de groep waarin ik al jullie vragen beantwoord en jullie informeer en inspireer mbt het volgen van je hart en het kiezen van jouw emoties en ervaring in het leven. Je kan deze later terug kijken mocht je op dat moment niet kunnen kijken! 
✔️ elke week je een visualisatie of andere praktische oefening die je inzicht en richting geeft.

Voor iedereen die er meer uit wil halen is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor persoonlijke begeleiding tijdens deze 4 weken. Je krijgt dan een 1:1 met mij waarin ik intune op jouw energie en een reading met engelenkaarten voor je doe. We kijken waar je nu staat, waar je heen gaat en hoe je daar komt. Ook mag je gedurende de 4 weken je vragen persoonlijk aan mij stellen. Hier heb ik slechts 6 plekken voor dus vol=vol.

De investering in jezelf voor het online programma is €88. Gun je het jezelf om meer uit het programma te halen en kies je ervoor om ook persoonlijke begeleiding te ontvangen dan is de investering €255. 

Online 11-daagse: Emoties en Etherisch olie
Elke keer ben ik weer blij verrast hoe de etherische oliën van doTERRA mij ondersteunen in mijn processen. Zowel zakelijk als privé. Ik ben vooral gefascineerd door de werking van de oliën op je emotionele gesteldheid. Jij hebt invloed op hoe je je wilt voelen en de oliën zijn daarbij een prachtig hulpmiddel. Het kan je helpen bij focus, blijdschap, zichtbaarheid, blokkades doorbreken, vertrouwen en ga zo maar door.

Vanuit mijn positieve ervaring ontstond de emoties en etherische olie 11-daagse. Een kort online programma waarin ik je alles vertel over hoe jij je emoties kan sturen en omdraaien. Tevens vertel ik je meer over de werking en het gebruik van de olie ter ondersteuning daarvan tijdens je werk, het ondernemen of het dagelijks leven. Uiteraard combineer ik het met mijn kennis als intuïtief coach, expertise mbt engelenkaarten en mijn mediumschap.

Wat kan je verwachten deze online 11-daagse?
✔️ we starten met een coachcall op maandag 29 juni waarin ik je alles vertel over het gebruik en de werking van de oliën en hoe jij je emoties kan sturen dmv mindset en andere tools. Je kan deze later terug kijken mocht je op dat moment niet kunnen kijken! 
✔️ je ontvangt eenmalig een persoonlijk olie advies met persoonlijke boodschap per audio in je mail gedurende het programma. Ik stem dan af op jouw energie en trek een engelenkaart voor je. De boodschap die ik daarbij door krijg neem ik op en ik voel in welke olie jou op dit moment kan ondersteunen. 
✔️ elke dag zal ik een inspiratie post plaatsen die jou helpt je emoties te sturen zoals een visualisatie, groepsboodschap, praktische tip etc. 
✔️  elke dag zal ik een olie in de spotlight zetten en jou vertellen wat de olie voor werking heeft, wanneer en hoe je hem kan inzetten.
✔️ we eindigen met een online workshop op donderdag 9 juli. Deze kan je later terug kijken mocht je niet kunnen kijken!

Wil je graag mee doen schrijf je dan nu in. Onder alle inschrijvingen verloot ik een flesjes etherische olie en nog andere mooie cadeaus tijdens de laatste workshop! Wanneer: start 29 juni, 11 dagen! Kosten 22,- incl btw.
Waar: besloten Facebook groep

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Marie Jeannine

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen.
Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Caroline Goudriaan

zzp-er

“I believe I can fly, I believe I can touch the sky”

songtekst: R. Kelly