Kort & Krachtig

trajecten

Kort & Krachtig trajecten

De kort & krachtig trajecten zijn kortlopende (groeps)trajecten die zijn ontstaan omdat ik dol ben op afwisseling en dynamiek. Tijdens deze trajecten deel ik mijn kennis mbt allerlei onderwerpen waarbij de trajecten allemaal een link hebben met het volgen van je intuïtie tijdens het dagelijks leven zowel zakelijk als privé. Ik doe dat op mijn eigen praktische, down to Earth wijze.

21 dagen kaartleggen

Vind jij het ook fijn om de kaarten te leggen maar kom je vaak niet verder dan een dagkaart, een simpele 3-kaart legging of vind je het gewoon fijn om allerlei verschillende leggingen tot je beschikking te hebben? Ik ben dol op kaartleggen en wil zo veel mogelijk mensen besmetten met de liefde voor het kaartleggen daarom heb ik nu iets leuks voor je!

Maandag 8 November start de super toffe “21 dagen kaartleggen” challenge!

G(r)o(w) with the spring flow

Het is bijna lente! De lente staat voor het ontkiemen, zichtbaar worden en groeien van nieuwe ideeën en fases in je leven of werk. De perfecte tijd dus om je te concentreren op jouw persoonlijke of zakelijke groei!

Voor een exclusief groepje vrouwen start er 22 maart een traject waarbij we gebruik maken van de energie van de lente en ons focussen op persoonlijke en/of zakelijke groei door van je hoofd naar je hart te gaan.

In deze drie maanden gaan we kijken welke nieuwe fase jij mag in gaan. Dit doen we door af te stemmen op je gevoel en vanuit daar nieuwe ideeën en plannen aan de oppervlakte te laten komen en uit te werken.

Wat gaan we doen?

✔️ elke maand heb je een 1:1 van met mij (online) waarbij ik een persoonlijke reading voor je doe. Ik kijk met je mee op een dieper niveau. Vanuit mijn gave om in te tunen op energie, helende vermogen, expertise in het gebruik van engelenkaarten en boodschappen te ontvangen, zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kan zien. Dit combineer ik met mijn kennis als coach, mijn praktische aanpak, zuiverheid en zeer sterke intuïtie en zo laat ik je zien wat er speelt bij jou en welke stappen jij kan zetten om je persoonlijke of zakelijke groei helemaal tot bloei te laten komen.

✔️ elke maand is er een online coachcall met de groep waarin ik al mijn kennis met je deel, je vragen beantwoord en we praktisch aan het werk gaan. De coachcalls worden opgenomen en zijn later terug te kijken als je er niet bij kunt zijn.

✔️ je maakt deel uit van een besloten Facebook groep met daarin:

  • elke maandag als start van de week een weekreading voor de groep met persoonlijke kaart voor iedereen.  Zodat er duidelijk is wat er die week speelt in de energie en hoe je dat in je voordeel kan laten werken. Go with the energy flow!
  • elke donderdag is er een Q&A waarin je je vragen kan stellen aan mij en ik met je mee kijk naar jouw persoonlijke situatie.
  • Praktische oefeningen die je helpen tijdens je proces en af te stemmen op je gevoel. Denk aan Visualisaties, schrijf oefeningen etc.
  • Tussentijdse energie updates van speciale momenten die invloed hebben op de energie zoals de volle maan, nieuwe maan etc.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen die toe is aan persoonlijke of zakelijke groei vanuit een flow. We laten het moeten helemaal los en gaan werken vanuit vertrouwen en gevoel.


Ik heb voor dit traject slechts plek voor 8 mensen zodat ik iedereen de persoonlijke aandacht kan geven die nodig is.

Wanneer: maandag 22 maart tot en met zondag 20 juni.

Waar: online
Kosten: De kosten zijn €97 per maand (voor ondernemers excl. btw). Het duur van het traject is 3 maanden.

Haal meer uit je kaartlegging! 2 maanden, start 5 oktober!

Wil jij ook graag meer halen uit jouw kaartleggingen? Vind je het leuk om een kaart te leggen maar weet je eigenlijk niet zo goed hoe je ze moet lezen? Wil jij veel meer en duidelijkere informatie uit je leggingen halen zodat je jezelf en eventueel anderen nog meer inzicht kan geven?

Dan is deze cursus de juiste plek voor jou! Steeds vaker krijg ik de vraag van mensen hoe ze meer uit de kaarten kunnen halen. Aangezien de kaarten mijn grote liefde en expertise zijn begon er bij mij een heel leuk idee te borrelen. Een traject van twee maanden waarbij jij echt de diepte ingaat mbt de kaarten lezen, voelen en leggen. Ik ga je al mijn kennis delen zodat ook jij veel meer kan halen uit jouw leggingen. Het is een periode waarin je leert, oefent en het leggen van de kaarten echt in je vingers gaat krijgen. Een waardevol hulpmiddel tijdens het dagelijks leven maar ook zakelijk!

Tijdens de cursus leer je

✔️hoe je de kaarten kan “lezen”.

Daarmee bedoel ik natuurlijk niet de tekst lezen op de kaart of uit het boekje want dat kan iedereen maar hoe “lees” je de achterliggende boodschap. En hoe vertaal je de kaart naar een goed antwoord op jouw vraag en situatie. Hoe kan je de kaart echt “voelen”?

✔️hoe je de juiste vragen stelt zodat je de juiste antwoorden ontvangt

De vraagstelling is super belangrijk om de juiste antwoorden te krijgen. Ik leer je hoe je de juiste vraag formuleert, hoe je kan door vragen en je ontvangt een handige lijst met vraagstellingen die je kan gebruiken tijdens je leggingen.

✔️hoe je de kaarten legt om zoveel mogelijk juiste en duidelijke informatie te verkrijgen

De kaarten kan je op allerlei manieren leggen. Soms is een 1-kaart legging al voldoende maar wil je meer informatie dan kan een uitgebreidere legging jouw precies de informatie geven die je nodig hebt. Ik leer je hoe je zelf een legging kan bedenken maar ook ontvang je 10 door mij gemaakte leggingen die je thuis kan gaan gebruiken voor jezelf of eventuele klanten.

We starten de twee maanden met een wokrshop en gedurende het traject heb je nog 2 workshops. 1 halverwege en 1 als slot. Je kan kiezen voor workshops in Amstelveen of online.

Tevens maak tijdens de twee maanden deel uit van een online community. Dit is een besloten Facebook groep waarin ik veel informatie deel. Wat kan je verwachten?

✔️ om de week een live coach call

✔️ om de week een q&a

✔️ filmpjes met tips

✔️ Posts waarin ik mijn kennis deel

✔️ leggingen om te oefenen en waarbij ik je help ze te interpreteren.

✔️ oefeningen die je helpen meer op gevoel de kaarten te lezen

✔️ een fijne plek om met gelijkgestemden ervaringen te delen of te oefenen op het leggen van de kaarten.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen die een een affiniteit heeft met kaarten. Het maakt niet uit wat voor een kaarten. Ik gebruik engelen kaarten of engelen tarotkaarten maar je kan met elk willekeurig pak orakel kaarten of tarotkaarten mee doen. Tijdens de workshops thuis kan je gebruik maken van mijn grote collectie engelenkaarten en engelen tarotkaarten.

Wat heb je nodig?

✔️Een pak engelenkaarten of orakel kaarten of tarotkaarten.

✔️internet

✔️smartphone of computer

✔️Facebook

✔️een liefde voor kaarten 😉

De workshops vinden plaats in een kleine groep van maximaal 4 personen. Met genoeg animo kan ik meerder groepen starten. Ik geef de workshops thuis maar voor degene die verder weg wonen is er ook een mogelijkheid om de workshops online te volgen. De community in de besloten Facebook groep is voor alle groepen samen.

Wanneer?

Het traject start 5 oktober en eindigt op 11 december

De workshops thuis vinden plaats in Amstelveen op:

Wo 7 oktober, 19.30 – 21-30

Wo 11 november, 19.30 – 21-30

Wo 9 December, 19.30 – 21-30

Of als je kiest voor de online workshops:

Maandag 5 oktober, 19.30 – 21-30

Maandag 9 november, 19.30 – 21-30

Maandag 7 december, 19.30 – 21-30

De kosten zijn: €169 (exclusief btw)

online programma, 4 weken: Focus on what you want!

Tijdens de afgelopen 11-daagse was het weer mooi om te zien hoe je kan kiezen hoe je je wilt voelt. Jij hebt veel meer invloed op je leven dan je je misschien beseft. Daarmee ontstond het verlangen om hier dieper op in te gaan bij sommige deelnemers en zo ontstond de 4 weekse, Focus on what you want.

We gaan in dit online programma bewust kiezen voor waar jij naar verlangt. Je hart volgen en luisteren naar jouw innerlijk kompas. Welke kant wil je op? Hoe kom je daar? Ik vertel je alles over hoe jij je emoties en ervaringen kan sturen en omdraaien zowel op zakelijk gebied als in je privé leven. De focus behouden op waar jij naar verlangt vanuit een zuiver voelen. Uiteraard combineer ik het met mijn kennis als intuïtief coach, expertise mbt engelenkaarten en mijn mediumschap.

Wat kan je verwachten deze online 4 weekse?
✔️ we starten op zaterdag 1 augustus met een online Workshop waarin we meteen gaan afstemmen op jouw gevoel en jouw wensen. Je kan deze later terug kijken mocht je op dat moment niet kunnen kijken! 
✔️ elke week ontvang je een weekenergie boodschap. Ik stem dan af op de energie van de groep en trek de engelenkaarten. De boodschap die ik daarbij door krijg deel ik in de Facebook groep. Deze boodschap geeft je inzicht en richting voor die week. Ook krijg je een praktische tip of oefening en een etherisch olie advies! 
✔️ elke week geef ik een live Coachcall in de groep waarin ik al jullie vragen beantwoord en jullie informeer en inspireer mbt het volgen van je hart en het kiezen van jouw emoties en ervaring in het leven. Je kan deze later terug kijken mocht je op dat moment niet kunnen kijken! 
✔️ elke week je een visualisatie of andere praktische oefening die je inzicht en richting geeft.

Voor iedereen die er meer uit wil halen is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor persoonlijke begeleiding tijdens deze 4 weken. Je krijgt dan een 1:1 met mij waarin ik intune op jouw energie en een reading met engelenkaarten voor je doe. We kijken waar je nu staat, waar je heen gaat en hoe je daar komt. Ook mag je gedurende de 4 weken je vragen persoonlijk aan mij stellen. Hier heb ik slechts 6 plekken voor dus vol=vol.

De investering in jezelf voor het online programma is €88. Gun je het jezelf om meer uit het programma te halen en kies je ervoor om ook persoonlijke begeleiding te ontvangen dan is de investering €255. 

Online 11-daagse: Emoties en Etherisch olie
Elke keer ben ik weer blij verrast hoe de etherische oliën van doTERRA mij ondersteunen in mijn processen. Zowel zakelijk als privé. Ik ben vooral gefascineerd door de werking van de oliën op je emotionele gesteldheid. Jij hebt invloed op hoe je je wilt voelen en de oliën zijn daarbij een prachtig hulpmiddel. Het kan je helpen bij focus, blijdschap, zichtbaarheid, blokkades doorbreken, vertrouwen en ga zo maar door.

Vanuit mijn positieve ervaring ontstond de emoties en etherische olie 11-daagse. Een kort online programma waarin ik je alles vertel over hoe jij je emoties kan sturen en omdraaien. Tevens vertel ik je meer over de werking en het gebruik van de olie ter ondersteuning daarvan tijdens je werk, het ondernemen of het dagelijks leven. Uiteraard combineer ik het met mijn kennis als intuïtief coach, expertise mbt engelenkaarten en mijn mediumschap.

Wat kan je verwachten deze online 11-daagse?
✔️ we starten met een coachcall op maandag 29 juni waarin ik je alles vertel over het gebruik en de werking van de oliën en hoe jij je emoties kan sturen dmv mindset en andere tools. Je kan deze later terug kijken mocht je op dat moment niet kunnen kijken! 
✔️ je ontvangt eenmalig een persoonlijk olie advies met persoonlijke boodschap per audio in je mail gedurende het programma. Ik stem dan af op jouw energie en trek een engelenkaart voor je. De boodschap die ik daarbij door krijg neem ik op en ik voel in welke olie jou op dit moment kan ondersteunen. 
✔️ elke dag zal ik een inspiratie post plaatsen die jou helpt je emoties te sturen zoals een visualisatie, groepsboodschap, praktische tip etc. 
✔️  elke dag zal ik een olie in de spotlight zetten en jou vertellen wat de olie voor werking heeft, wanneer en hoe je hem kan inzetten.
✔️ we eindigen met een online workshop op donderdag 9 juli. Deze kan je later terug kijken mocht je niet kunnen kijken!

Wil je graag mee doen schrijf je dan nu in. Onder alle inschrijvingen verloot ik een flesjes etherische olie en nog andere mooie cadeaus tijdens de laatste workshop! Wanneer: start 29 juni, 11 dagen! Kosten 22,- incl btw.
Waar: besloten Facebook groep

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Marie Jeannine

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen.
Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Caroline Goudriaan

zzp-er

“I believe I can fly, I believe I can touch the sky”

songtekst: R. Kelly