fb pixel

Jaarreading
2023

Wil jij weten wat 2023 jou gaat brengen, welke actie stappen jij mag nemen in 2023 en wat jou gaat helpen het aankomende jaar? Boek dan nu een jaarreading! Ook heel erg geschikt voor ondernemers!

Wat gaat 2023 jouw brengen?

Nu het nieuwe jaar er aan komt wordt het tijd voor een jaarreading. De eerste jaar readings zijn al een feit en wat is het weer leuk om te doen! Een jaar reading geeft je duidelijke inzichten over wat je kan verwachten in 2023, welke stappen je mag maken in 2023 en wat je gaat helpen in 2023! Je kan een jaarreading zowel privé als zakelijk doen.

Wat kan je verwachten?

De jaarreading is een 1:1 sessie en geeft je per maand een overzicht over wat je kan verwachten, wat je actie stappen zijn voor die maand en wat je gaat helpen die maand.

We starten met een algemeen overzicht voor het jaar 2023. Waar ligt jouw aandachtspunt voor 2023? Is dat persoonlijke groei? Spirituele groei? Overvloed ontvangen? Jouw dromen achter najagen? Het wordt al snel duidelijk tijdens de jaar reading. Bij een zakelijke reading ligt de focus op jouw bedrijf.

Na afloop heb je duidelijke inzichten over wat 2023 jouw gaat brengen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan zodat je het beste uit 2023 kan gaan halen!

 

Cadeautje van mij voor jou!

Als extraatje krijg je een kleine roller met etherische oliën, ter waarde van €25, ter ondersteuning voor jouw proces in 2023 helemaal afgestemd op wat er uit jouw jaar reading tevoorschijn is gekomen! Doe je de jaarreading online? Geen probleem dan stuur ik je de roller gewoon op!

De jaarreading duurt ongeveer een uur en kan online of in Amstelveen gedaan worden.
Ik kan maar een beperkt aantal mensen een jaarreading geven dus wil jij dit niet missen claim dan vandaag nog je Jaarreading!

 

 

 

Jouw investering:

In de maand December en Januari geef ik je maar liefst €33 korting en betaal je slechts €97 ipv €130! (excl. btw voor ondernemers)

p.s. Ik neem contact met je op zodra je aanvraag binnen is en dan plannen we een geschikte datum in!

 

Angela

Ik heb vorig jaar een jaarreading gedaan bij Brenda en het is bijzonder hoe het klopte! Ik heb gedurende het jaar regelmatig terug geluisterd en haar tips ten harte genomen. Ik ga dit jaar zeker weer een jaarreading doen!

Cindy

Elke jaar ga ik samen met een vriendin bij Brenda een jaarreading doen. Ook dit jaar was het weer enorm treffend. Brenda is lekker nuchter en heel erg lief en dat past goed bij mij. Ook dit jaar heb ik al weer een jaarreading ingepland. Ik kijk er enorm naar uit!

Rianne

Ik heb een zakelijke jaarreading gedaan bij Brenda. Het heeft me geholpen om keuzes te maken gedurende het jaar. Ze geeft heldere inzichten. Het verbaasde me hoe mooi het is om een reading te doen voor mijn bedrijf. Echt heel waardevol!

Chimène

Begin 2022 ben ik bij Brenda geweest voor een jaar Reading. Tijdens de Reading keken we per maand waar ik me op mocht focussen, wat er op mijn pad zou komen en naar boven zou komen in mij. Ik vond dit een hele fijne manier om mij zo voor te bereiden op het komende jaar! En nu ik terug kijk op het afgelopen jaar, kan ik ook zeggen dat van de Reading een zeer groot deel ook echt is gebeurd in mijn leven! De momenten waarop ik even rust mocht nemen, de tijden waarbij ik inzicht en inspiratie kreeg en de signalen die ik zou krijgen. Ook kwamen er tijdens de Reading dingen naar voren waarvan ik al wist dat ze zouden gebeuren en dat gaf mij ook een fijn gevoel dat Brenda zo op mijn energie kon intunen! Brenda laat op haar rustige en liefdevolle manier duidelijk zien welke kant je op mag gaan en waar je op mag gaan letten. Bij Brenda voel ik me altijd op mijn gemak en gehoord en ik ben enorm blij met haar adviezen en boodschappen!