Intuïtief

Ondernemen

 

Stoppen met bedenken hoe het moet maar voelen hoe het mag!

 

Wil jij ook moeiteloos en makkelijk ondernemen vanuit flow? Genieten van het ondernemen door te doen waar je echt blij van wordt. Dan is het intuïtief ondernemen traject echt iets voor jou!

Tijdens dit traject stoppen we met bedenken hoe het moet en gaan we terug naar voelen hoe het mag!

 

 

‘Joy is the ultimate creator

Gabrielle Bernstein, the universe has your back!

Intuïtief ondernemen traject

Follow your hart not your mind! Ik leer je hoe jij zelfstandig kan gaan voelen wat jouw bedrijf nodig hebt om succesvol te worden. Daarnaast kijk ik met je mee op een dieper level. Ik gebruik mijn gave om af te stemmen op jouw energie en help je zo te zien wat er bij jou op bewust en onbewust vlak speelt. 

 

 

A

Business in alignment. Samen bepalen we hoe jij je bedrijf kan runnen zodat het ook echt stroomt. Welke tarieven passen bij jou? Hoe kan jij jezelf verkopen op een manier die goed voelt voor jou? Klanten aan trekken die echt passen bij jou op een manier die past bij jou. Denk ook aan energetische marketing, toepassen van de wet van de aantrekking etc.

 

 

Authentiek ondernemen. We gaan je bedrijf zo neer zetten dat het echt JIJ is. Denk bijvoorbeeld aan welke diensten jij wilt aanbieden die echt een afspiegeling van jou zijn en jezelf authentiek zichtbaar maken voor de buitenwereld.

 

 

Business healings. Tijdens het traject gaan we blokkades opheffen die jou nu tegen houden bij het ondernemen. Denk aan het tekort aan klanten, bang om zichtbaar te zijn, geen geld durven vragen, je eigen waarde niet zien etc. Ik gebruik mijn helende vermogens om business healings te doen, zowel 1:1 als op afstand, om zo een shift in jouw bedrijf tot stand te brengen. It’s all about energy! 

 

 

w

Change your thoughts and you change your world! We gaan jouw bewuste en onbewuste beperkende gedachtes omdraaien dmv op jouw energie afgestemde affirmaties. Magisch om te zien hoeveel kracht er zit in jouw gedachtes!

 

 

The Universe has your back! Ik help je jouw eigen manifestatie en creatie kracht volop in te zetten tijdens het ondernemen. Ook zet ik mijn eigen manifestatie en creatie kracht in voor jouw business. Let the magic begin! 

 

 

Together we’re strong! Ik loop drie maanden met jou mee. Zichtbaar voor jou als we elkaar zien of spreken en op de achtergrond waarbij ik in de energie meeloop. Er is wekelijks contact, je kan me altijd je vragen stellen en we komen regelmatig samen (in Amstelveen of online) voor 1:1 sessies. De rest van de tijd zal ik voor jou op afstand energie werk, healings en mijn eigen manifestatie en creatie kracht inzetten.

 

‘My vibes speak louder than my words

affirmatie: Gabrielle Bernstein, the universe has your back

wat kan je verwachten?

1:1 coaching

5 uitgebreide 1:1 sessies in Amstelveen of online. Ik doe een uitgebreide reading voor je en kijk met je mee op een dieper niveau. Vanuit mijn gave om in te tunen op energie, helend vermogen, expertise in het gebruik van engelenkaarten en boodschappen ontvangen, zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kunt zien. Dit combineer ik met mijn kennis als coach, mijn praktische aanpak, zuiverheid en zeer sterke intuïtie. Ik laat je zien wat er speelt bij jou en welke stappen jij kunt zetten om je zakelijke groei helemaal tot bloei te laten komen. 

wekelijks contact

Wekelijks contact per telefoon of whatsapp om af te stemmen hoe het met je gaat, waar je tegen aan loopt en te bepalen wat je volgende stappen zijn. Ik kijk met je mee en zorg zo dat je in de flow blijft!

 

24/7 vragen stellen

Je mag gedurende het gehele traject je vragen aan mij stellen door mij te mailen of te appen. Zo kan ik met je meekijken als je daar behoefte aan hebt. Weet je even niet welke stap te zetten? Voel je dat je teveel in je hoofd zit? Blokkeer je? Heb je even een duwtje in de rug nodig? Vraag en ik ben er voor je!

 

online ondernemers café

Elke maandag van 9.00 uur tot 10.00 uur heb je de mogelijkheid om aan te schuiven in het online ondernemers café waarin ik de energie voor die week lees,  we de energie shiften zodat je lekker in de flow de week kan beginnen, je vragen kan stellen, je verhaal kwijt kan, met gelijk gestemde ondernemers kan praten, brainstormen etc. Kan je er niet bij zijn? Je kan de hele week de replay terugkijken!

energie shifts

Ik stem gedurende week steeds af op jouw energie en kijk wat je nodig hebt. Ik doe afstandshealings, schoon je energie op en zet mijn eigen manifestatie en creatie kracht in voor jouw bedrijf. 

 

Verdieping

Brenda heeft mij met dit traject een verdieping gegeven. De inspiratie om zaken aan te pakken en op zoek te gaan naar het voor mij passende antwoord. Het geduld om te vertrouwen op dat alles komt wanneer het komt en natuurlijk te vertrouwen op mijn intuïtie. Dus een waardevolle 3 maanden! ~Nathalie~

Gevoel

Het is een heel prettig traject. Ik vind het fijn zo met mijn gevoel bezig te zijn, zonder dat het zweverig wordt. Ondanks dat het lichamelijk niet goed ging, ben ik geestelijk sterk gebleven. Mede dankzij dit traject en Brenda haar persoonlijke aandacht. ~Irma~

Persoonlijk

Leuk traject! Door de readings, healings en het persoonlijke contact wordt je geholpen op je pad dat je aflegt. Het is fijn dat Brenda met dit traject een stukje met me meeloopt. ~M.~

Inzicht

Een aanrader, zeker als je zoekende bent naar wie je bent en waar je naar toe wilt of hoe…. Het heeft me heel veel inzichten gegeven. Brenda geeft je het gevoel dat je helemaal jezelf mag en kan zijn. Heel fijn! ~Jennifer~

Groei

Het traject heeft me echt laten groeien! Ik ben ontzettend blij dat ik het ben gestart! Brenda is super! ~c.~
* wat klanten zeiden over andere trajecten 

 

Voor elke ondernemer die…

♡ vast loopt en wel wat hulp kan gebruiken
♡ behoefte heeft aan inzicht, antwoorden, inspiratie en flow
♡ moeite heeft om zich zelf zichtbaar te maken op een manier die goed voelt
♡ meer klanten en geld wil aantrekken
♡ meer wil doen wat hij/zij echt leuk vindt
♡ te veel in zijn/haar hoofd zit en daardoor wordt tegen gehouden om geïnspireerde actie stappen te zetten
♡ het spannend vindt om volgende stappen te zetten
♡ het lastig vindt om in de flow te blijven
♡ niet meer wil moeten maar terug wil naar plezier tijdens het ondernemen
♡ graag wil groeien en succesvol wil zijn
♡ voelt dat hij/zij het anders mag doen maar niet weet hoe
♡ bereidt is om in zichzelf te investeren

 

Waarom intuïtief ondernemen?

 

Jaren worstelde ik met het ondernemen. Verschillende coaches heb ik geraadpleegd en daar heb ik zeker veel van opgestoken maar uiteindelijk voelde het nog steeds niet goed. Zij leerden mij hun succes verhaal maar dat werkte niet voor mij. En dat is natuurlijk ook logisch! Ik ben ik en niet iemand anders!

Dus ging ik op zoek naar wat wel werkte voor mij. Elke keer voelde ik wat wel bij mij paste en wat niet. Zo werd het steeds duidelijker wie ik was als persoon en ondernemer, wat ik wilde uitdragen met mijn bedrijf en hoe ik mezelf wilde laten zien als bedrijf. Mijn bedrijf moest in alle facetten echt “Brenda” zijn. Ik liet veel van de adviezen van business coaches achter mij en ging alleen dat doen wat resoneerde met mij als persoon. En daar zat de sleutel!

Ik liet mezelf steeds meer zien op een manier die echt bij mij paste. Mijn diensten ontstonden door af te stemmen op mijn intuïtie en ik deed alleen nog wat goed voelde voor mij, wat ik leuk vond en op een manier die ik fijn vond. Ik keek mijn blokkades aan en ging die helen. Zelfs voor de verkoop vond ik manier die werkte voor mij. En dat was toch echt iets wat een struikelblok was voor mij!

En zo ontstond het intuïtief ondernemen traject! Een idee geboren tijdens een wandeling. Een wandeling waarbij ik heel dankbaar en blij was met mijn laatste online programma dat ik had gemaakt. Het was zo moeiteloos en makkelijk gegaan. Er stond een mooi product wat echt klopte! En door wat blokkades aan te kijken en te helen ging ook de verkoop ook vanuit flow. 

Dat gun ik meer ondernemers. Ondernemen vanuit flow, geïnspireerde actie, blokkades aankijken en helen en genieten van het ondernemen door te doen waar je echt blij van wordt. Trouw blijven aan jezelf. Het is ook mogelijk voor jou! 

Het mooie is dat, door ook voor dit traject mijn gevoel te volgen, ik binnen 2 dagen al twee mensen had die volop een “ja” voelden en ook “ja” zeiden tegen het intuïtief ondernemen traject. Ik had zelfs nog niet eens iets op papier staan. Als dat gebeurd weet je dat je op de goede weg zit! Dat is het voordeel van intuïtief ondernemen. Door steeds goed af te stemmen op de energie en jouw gevoel loopt het eigenlijk als vanzelf. Flow with ease!

Profiteer tot 1 maart van de newbie prijs van €997. Daarna wordt de prijs €1555,- (de prijzen zijn excl. BTW).

Voel jij ook een “ja” of wil je meer informatie of eerst kennis maken met mij? Plan dan nu een, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken of we een match zijn!

“The moment a realign with love, clear direction is presented to me”

affirmatie: Gabriella Bernstein, The universe has your back