fb pixel

Intuïtief

Ondernemen

 

Stoppen met bedenken hoe het moet maar voelen hoe het mag!

 

Wil jij ook moeiteloos en makkelijk ondernemen vanuit flow? Genieten van het ondernemen door te doen waar je echt blij van wordt. Dan is het intuïtief ondernemen traject echt iets voor jou!

Tijdens dit traject stoppen we met bedenken hoe het moet en gaan we terug naar voelen hoe het mag!

 

 

‘Joy is the ultimate creator

Gabrielle Bernstein, the universe has your back!

Intuïtief ondernemen traject

Follow your hart not your mind! Ik leer je hoe jij zelfstandig kan gaan voelen wat jouw bedrijf nodig hebt om succesvol te worden. Daarnaast kijk ik met je mee op een dieper level. Ik gebruik mijn gave om af te stemmen op jouw energie en help je zo te zien wat er bij jou op bewust en onbewust vlak speelt. 

 

 

A

Business in alignment. Samen bepalen we hoe jij je bedrijf kan runnen zodat het ook echt stroomt. Welke tarieven passen bij jou? Hoe kan jij jezelf verkopen op een manier die goed voelt voor jou? Klanten aan trekken die echt passen bij jou op een manier die past bij jou. Denk ook aan energetische marketing, toepassen van de wet van de aantrekking etc.

 

 

Authentiek ondernemen. We gaan je bedrijf zo neer zetten dat het echt JIJ is. Denk bijvoorbeeld aan welke diensten jij wilt aanbieden die echt een afspiegeling van jou zijn en jezelf authentiek zichtbaar maken voor de buitenwereld.

 

 

Business healings. Tijdens het traject gaan we blokkades opheffen die jou nu tegen houden bij het ondernemen. Denk aan het tekort aan klanten, bang om zichtbaar te zijn, geen geld durven vragen, je eigen waarde niet zien etc. Ik gebruik mijn helende vermogens om business healings te doen, zowel 1:1 als op afstand, om zo een shift in jouw bedrijf tot stand te brengen. It’s all about energy! 

 

 

w

Change your thoughts and you change your world! We gaan jouw bewuste en onbewuste beperkende gedachtes omdraaien dmv op jouw energie afgestemde affirmaties. Magisch om te zien hoeveel kracht er zit in jouw gedachtes!

 

 

The Universe has your back! Ik help je jouw eigen manifestatie en creatie kracht volop in te zetten tijdens het ondernemen. Ook zet ik mijn eigen manifestatie en creatie kracht in voor jouw business. Let the magic begin! 

 

 

Together we’re strong! Ik loop drie maanden met jou mee. Zichtbaar voor jou als we elkaar zien of spreken en op de achtergrond waarbij ik in de energie meeloop. Er is wekelijks contact, je kan me altijd je vragen stellen en we komen regelmatig samen (in Amstelveen of online) voor 1:1 sessies. De rest van de tijd zal ik indien nodig, voor jou op afstand energie werk en healings doen en mijn eigen manifestatie en creatie kracht inzetten.

 

‘My vibes speak louder than my words

affirmatie: Gabrielle Bernstein, the universe has your back

wat kan je verwachten?

1:1 coaching

Eén keer per maand een uitgebreide 1:1 sessies in Amstelveen of online. Ik doe een uitgebreide reading voor je en kijk met je mee op een dieper niveau. Vanuit mijn gave om af te stemmen op energie, helend vermogen en expertise in het gebruik van engelen-, of orakel kaarten, zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kunt zien. Dit combineer ik met mijn kennis als coach en technieken zoals systematische 1 op 1 opstellingen, EFT en aroma therapie. Ik laat je zien wat er speelt bij jou en welke stappen jij kunt zetten om je zakelijke groei helemaal tot bloei te laten komen. 

WhatsApp/Voxer support

Gedurende het traject ben ik jouw intuitive rechterhand! Jij kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 17.00 al jouw vragen aan mij stellen. Ik kijk met je mee, coach en voel in. Weet je even niet welke stap te zetten? Voel je dat je teveel in je hoofd zit? Blokkeer je? Heb je even een duwtje in de rug nodig? Vraag en ik ben er voor je! Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord maar meestal al binnen twee uur. Zo blijf je in de flow en kan je een snelle groei doormaken. Blijkt dat het handiger is om even te bellen? Dan doen we dat!

 

energie shifts

Tijdens het traject stem ik af op jouw energie en/of dat van je bedrijf en kijk wat je nodig hebt. Tijdens het traject gaan we blokkades opheffen die jou nu tegen houden bij het ondernemen. Denk aan het tekort aan klanten, bang om zichtbaar te zijn, geen geld durven vragen, je eigen waarde niet zien, diensten die niet lekker stromen etc. Ik gebruik mijn helende vermogens om business healings te doen, zowel 1:1 als op afstand, om zo een shift in jouw bedrijf tot stand te brengen. It’s all about energy! Ik doe afstandhealings, schoon je energie op en zet mijn eigen manifestatie en creatie kracht in voor jouw bedrijf. Alles is energie

 

online inspiratie café

Elke maandag van 9.00 uur tot 10.00 uur heb je de mogelijkheid om aan te schuiven in het online inspiratie café. Tijdens dit uur kan je je vragen aan me stellen, kijken we hoe het met je gaat, gaan we invoelen wat je die week mag gaan doen,  shiften we de energie zodat je lekker in de flow de week kan beginnen, krijg je een korte persoonlijke reading, ontmoet je gelijkgestemde mensen etc. Het online inspiratie cafe is voor alle intuïtief leven en intuïtief ondernemen klanten gezamenlijk. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem! Je kan de hele week de replay terugkijken.

Daily Inspiration membership

Als klant van het intuïtief ondernemen traject krijg je gedurende je traject gratis toegang tot mijn Daily Inspiration by Brenda membership. Een membership waarbij je elke week een weekreading, weekaffirmatie, dagelijkse boodschap, energie updates, tips en oefeningen ontvangt. Lees HIER alles over het Daily Inspiration by Brenda membership. Ben jij al een Daily Inpsiration by Brenda member? Dan krijg je jouw lidmaatschapskosten gedurende het intuïtief ondernemen traject terug!

 

etherische olie 

Als klant van het intuïtief ondernemen traject krijg je bij de start van het traject een op jouw persoonlijk afgestemde etherische olie roller van mij. De roller wordt helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Ik voel in welke verschillende olietjes jou kunnen ondersteunen en hoeveel druppels van elke olie er nodig zijn. Daarna vul ik het aan met een draag olie. 

Flow

In Januari begonnen met het intuïtief ondernemen traject bij Brenda. Het geeft mij net die zetjes die ik nodig heb om mijn eigen bedrijf goed neer te zetten. Door de 1 op 1 momenten, het ondernemers café, wekelijks contact en de healings die Brenda doet, werk je toe naar je doelstellingen. Alles gaat vanuit een heerlijke flow en klopt altijd. Samen op zoek naar de belemmeringen/obstakels die je tegenkomt tijdens het ondernemen, maar ook zeker dat wat goed gaat verstevigen. Het traject heeft mij veel inzichten gegeven. Brenda is flexibel in haar begeleiding waardoor het makkelijk en moeiteloos verloopt. Aan het einde van het traject samen gekeken wat ik nog nodig heb en besloten een vervolgtraject te doen aangepast aan mijn wensen. Brenda, ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen en wij samen werken aan mijn dromen!! Dus mocht je vastzitten en je bedrijf een boost willen geven dan raad ik je zeker aan het Intuïtief ondernemen traject (of 1 van de andere) bij Brenda te volgen!!

Gevoel

Het is een heel prettig traject. Ik vind het fijn zo met mijn gevoel bezig te zijn, zonder dat het zweverig wordt. Ze heeft me geholpen om mijn manier te vinden om om te gaan met mijn spiritualiteit en hoe ik mijn creatie kracht kan inzetten. Mede dankzij dit traject en Brenda haar persoonlijke aandacht heb ik een mooie groei doorgemaakt. Brenda helpt me elke keer weer verder als ik vast loop en geeft me de inzichten die ik nodig heb op dat moment.  Heel waardevol. ~Irma~

Persoonlijk

Wat heeft dit traject mij geholpen! Het is magisch hoe Brenda werkt tijdens de gezamenlijke 1:1 momenten. Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen zonder dat ik zelf door had wat er aan de hand was. Dat alleen zorgde al voor een doorbraak maar haar healings zijn daarbij ook onmisbaar. De whatsapp support waarvan je dagelijks gebruik kan maken is heel waardevol. Ze geeft je meteen inzichten, tips, etc en indien nodig ook een afstandsheading. Ik voelde me daardoor echt gesteund en het hielp mij om steeds weer in de flow te komen en blijven. Dit traject heeft me enorm geholpen en ik heb besloten om nog even verder met haar te werken! Ik heb in deze drie maanden veel meer bereikt dan met de trajecten met andere coaches die ik heb doorlopen! ~M.~

Inzicht

Een aanrader, zeker als je zoekende bent naar wat je wil, waar je naar toe wilt en hoe je dat kan doen. Het heeft me heel veel inzichten gegeven. Brenda geeft je het gevoel dat je helemaal jezelf mag en kan zijn. Heel fijn! De WhatsApp support was erg fijn. Als ik het even niet meer wist of voor een belangrijke keuze stond was Brenda er elke keer weer voor mij en elke keer was ze “SPOT ON”. Heel bijzonder! Dat heeft me echt geholpen om keuzes te maken die ik anders niet had durven doen. Het heeft me echt veel en snel een enorme groei gebracht.  ~Jennifer~

Groei

Het traject heeft me echt laten groeien! Ik ben ontzettend blij dat ik het ben gestart. Brenda is super! Tijdens het traject heeft ze me geholpen om veranderingen binnen mijn bedrijf door te voeren. Dit heeft me financiële groei, meer vrije tijd en leukere klanten opgeleverd. Ze wist precies de vinger op de zere plek te leggen.  ~c.~

Healing

Ik ben met mijn dochter bij Brenda geweest om haar mee te laten kijken naar de patronen in haar leven. Elke keer loopt ze tegen dezelfde issues aan m.b.t. zichtbaar zijn. Mijn dochter voelde zich bij binnenkomst al meteen heel vertrouwd en veilig en na een korte uitleg van Brenda heb ik mij teruggetrokken en zijn ze samen aan het werk gegaan. Na de behandeling/healing van Brenda zag ik dat het een diepe indruk op mijn dochter heeft gemaakt. Er was al meteen een verandering in haar uitstraling zichtbaar. Ze kreeg nog ter ondersteuning etherische oliën mee en de opdracht om 21 dagen een manifestatie dagboek bij te houden. Mijn dochter zei: “Wat echt speciaal is wat ik voelde is dat de last die ik met me meedraag echt even weg was en het voelde heel licht alsof ik zweefde”. De volgende ochtend/dag waren er zoveel situaties waarbij zij ineens “gezien” werd, echt bijna niet te geloven. De behandeling van Brenda heeft een enorme transformatie in gang gezet en bewustwording van haar eigen kracht en helend vermogen. De legging van de Oracle kaarten waren een kers op de taart en maakte het hele proces nog duidelijker. Wij zijn Brenda heel dankbaar voor haar begeleiding en snelle transformerende behandeling. Dus mocht je issues in jouw leven aan willen pakken maak dan snel een afspraak bij Brenda!

Voor elke ondernemer die…

♡ vast loopt en wel wat hulp kan gebruiken
♡ behoefte heeft aan inzicht, antwoorden, inspiratie en flow
♡ moeite heeft om zich zelf zichtbaar te maken op een manier die goed voelt
♡ meer klanten en geld wil aantrekken
♡ meer wil doen wat hij/zij echt leuk vindt
♡ te veel in zijn/haar hoofd zit en daardoor wordt tegen gehouden om geïnspireerde actie stappen te zetten
♡ het spannend vindt om volgende stappen te zetten
♡ het lastig vindt om in de flow te blijven
♡ niet meer wil moeten maar terug wil naar plezier tijdens het ondernemen
♡ graag wil groeien en succesvol wil zijn
♡ voelt dat hij/zij het anders mag doen maar niet weet hoe
♡ bereidt is om in zichzelf te investeren

 

Waarom intuïtief ondernemen?

 

Jaren worstelde ik met het ondernemen. Verschillende coaches heb ik geraadpleegd en daar heb ik zeker veel van opgestoken maar uiteindelijk voelde het nog steeds niet goed. Zij leerden mij hun succes verhaal maar dat werkte niet voor mij. En dat is natuurlijk ook logisch! Ik ben ik en niet iemand anders!

Dus ging ik op zoek naar wat wel werkte voor mij. Elke keer voelde ik wat wel bij mij paste en wat niet. Zo werd het steeds duidelijker wie ik was als persoon en ondernemer, wat ik wilde uitdragen met mijn bedrijf en hoe ik mezelf wilde laten zien als bedrijf. Mijn bedrijf moest in alle facetten echt “Brenda” zijn. Ik liet veel van de adviezen van business coaches achter mij en ging alleen dat doen wat resoneerde met mij als persoon. En daar zat de sleutel!

Ik liet mezelf steeds meer zien op een manier die echt bij mij paste. Mijn diensten ontstonden door af te stemmen op mijn intuïtie en ik deed alleen nog wat goed voelde voor mij, wat ik leuk vond en op een manier die ik fijn vond. Ik keek mijn blokkades aan en ging die helen. Zelfs voor de verkoop vond ik manier die werkte voor mij. En dat was toch echt iets wat een struikelblok was voor mij!

En zo ontstond het intuïtief ondernemen traject! Een idee geboren tijdens een wandeling. Een wandeling waarbij ik heel dankbaar en blij was met mijn laatste online programma dat ik had gemaakt. Het was zo moeiteloos en makkelijk gegaan. Er stond een mooi product wat echt klopte! En door wat blokkades aan te kijken en te helen ging ook de verkoop ook vanuit flow. 

Dat gun ik meer ondernemers. Ondernemen vanuit flow, geïnspireerde actie, blokkades aankijken en helen en genieten van het ondernemen door te doen waar je echt blij van wordt. Trouw blijven aan jezelf. Het is ook mogelijk voor jou! Flow with ease!

Voel jij ook een “ja” of wil je meer informatie of eerst kennis maken met mij? Plan dan nu een, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken of we een match zijn!

Investeer in jezelf!

 

 

Voel jij ook een “ja” of wil je meer informatie of eerst kennis maken met mij? Plan dan nu een, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken of we een match zijn!

Investering in jezelf: €1495,- (de prijzen zijn excl. BTW).

 

“The moment a realign with love, clear direction is presented to me”

affirmatie: Gabriella Bernstein, The universe has your back