Intuïtief Ondernemen
membership

 

Krijg inzicht en richting zodat jouw bedrijf helemaal tot bloei kan komen!

Kies voor de combinatie van luisteren naar je gevoel en praktische actie stappen.

 

Ben jij klaar om te ondernemen door te VERTROUWEN op je GEVOEL? Waar jij je RICHTING bepaalt met je HART in plaats van je hoofd? Vertrouwen op een INNERLIJK WETEN? Je blokkades DOORBREKEN zodat je voluit kan gaan met je bedrijf?  KIEZEN voor wat je echt wilt? Je bedrijf sturen en creëren vanuit VOELEN? Samen met GELIJKGESTEMDEN zijn? Wat als ik jou nu vertel dat dat KAN?

Wat dan ……..?

 

‘This life is mine, no compromise

songtekst: Wulf

Is dit herkenbaar voor je?

 
♡ Weet je even niet meer hoe je verder moet?
♡ Heb je behoefte aan richting en inzichten?
♡ Wil je graag meer doen wat je echt leuk vindt?
♡ Zit je te veel in je hoofd en houdt dat je tegen om geïnspireerde actie stappen te zetten?
♡ Vindt je het spannend om zichtbaar te zijn
♡ Vindt je het lastig om in de flow te blijven?
♡ Zie je je eigen waarde niet?
♡ Voel je je alleen tijdens het ondernemen?
♡ Heb je behoefte aan wat hulp?
♡ Voel je dat je het anders mag doen maar weet je niet hoe?
♡ Geef je veel meer dan je ontvangt?

 

Laten we het samen doen!

 
Als je midden in een veranderingsproces zit, even vast zit of juist heel erg klaar voor een volgende stap komt er zoveel in je los dat het je soms wat te veel kan worden. Het verlamt je en je gaat stil staan. Juist dan is het fijn om geholpen te worden en weer stappen te nemen in de juiste richting. Dat duwtje in de rug om te gaan doen wat je echt wilt en vol uit te gaan! Alles weer voelen stromen in jezelf en jouw bedrijf zodat je daar de vruchten van kan gaan plukken. Het zorgt voor meer klanten, inkomen, zichtbaarheid en last but no least meer plezier!

Ik help je hier graag mee. Het is mijn missie om mensen te helpen weer in contact te komen met hun gevoel en dit te volgen in het leven en tijdens het ondernemen. De combinatie van je gevoel volgen, afstemmen op het Universum, luisteren naar jouw innerlijke wijsheid  en hele praktische stappen zetten is in mijn ogen een gouden combinatie!

De volgende dingen helpen mij altijd weer op weg tijdens het ondernemen en het leven:
♡ een legging met engelen of orakel kaarten doen
♡ boodschappen en inzichten ontvangen
♡ (helende) visualisaties luisteren
♡ praten met (en met laten inspireren door) gelijk gestemden

Deze dingen heb ik samengevoegd in het intuitief ondernemen membership zodat ook jij, door deze tools te gebruiken,  je bedrijf tot volle bloei kan laten komen! Hier onder zie je wat het membership precies inhoudt.

Intuïtief Ondernemen Membership

Weekboodschap

Elke maandag schrijf ik een afgestemde weekboodschap. Ik doe een reading met engelenkaarten en tune in op de energie van de groep. Je ontvangt inzicht en richting voor die week. Wat mag jij nu doen om jouw bedrijf naar een volgend level te tillen? Welke blokkades mag jij doorbreken? Wat mag jij nu echt aan de wereld laten zien? 

Coach call

Elke woensdag kom ik live met een coachcall waarin we allerlei onderwerpen bespreken die jou helpen om jouw gevoel te volgen tijdens het ondernemen. Ik zal er al je vragen beantwoorden en een persoonlijke kaart voor je trekken met bijbehorende persoonlijke boodschap. De coach calls zijn altijd later terug te kijken mocht je er niet bij kunnen zijn.

 

Inzicht & Healing

Elke vrijdag ontvang je een helende visualisatie, kaartlegging of andere oefening die je de inzichten en healing geeft die op dat moment belangrijk zijn voor jou bij het ondernemen. Je krijgt inzicht in de volgende stappen die je mag maken en duidelijkheid over de blokkades die je mag doorbreken en hoe je dat doet. 

Inzicht & Inspiratie  

Elke dinsdag en donderdag trek ik een engelen of orakelkaart en schrijf een bijbehorende boodschap die jouw helpt bij het ondernemen. 

Persoonlijke Mini Reading

Elke maand ontvang je een persoonlijke mini reading per audio in je mail. Ik tune in op jouw energie en de energie van jouw bedrijf en trek de engelenkaarten voor jou. De boodschappen die ik dan door krijg vertaal ik naar praktische stappen en inzichten die jou helpen bij het ondernemen en de stappen die je mag maken.

Community

Je maakt deel uit van een besloten Facebook groep. Ervaar het gevoel van gesteund worden en thuis komen door omringd te zijn met gelijkgestemden in de groep.

 

Onbeperkte toegang 

Zodra je member wordt heb je toegang tot de gehele bibliotheek vanaf 1 Mei 2020.

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt. Ze helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. Ik voel me steeds zekerder en durf mezelf. En ben daardoor gelukkiger. Zo fijn!

Allereerst complimenten. Ik ben heel enthousiast over de inspiratie en de verschillende thema’s. Ik zit hier helemaal goed, het voelt als thuiskomen.  Ook mijn persoonlijke boodschap bekeken en geluisterd en het klopt helemaal. Het helpt mij enorm!

Ik zocht iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie. En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan wat er speelt bij iemand en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen. Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef en mocht vertrouwen op mijn gevoel en sterke intuïtie. Ik ben haar ongelofelijk dankbaar. Haar manier van werken voelt zó fijn!I

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen. Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen. Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

‘Als je dingen wilt veranderen, moet je ze anders doen

Meest gestelde vragen

 

 

Ik ben helemaal niet spiritueel denk ik. Is het dan toch iets voor mij?

Of je nou spiritueel bent of niet, iedereen heeft intuïtie en kan dus leren hier naar te luisteren en het te volgen! 

 

 

Ik vind spiritualiteit al snel zweverig en gek. Is dit dan toch iets voor mij?

Ja! ik ben heel praktisch en down to earth. Ook ik vind spiritualiteit al snel zweverig en heb dus een hele praktische “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” aanpak. 

Ik ben al een tijd bezig met intuïtief ondernemen. Is dit dan toch iets voor mij?

Absoluut. Je ontvangt wekelijks inzichten en inspiratie die je helpen nog meer in vertrouwen en op een hele praktische manier je intuïtie en creatiekracht tijdens het ondernemen toe te passen.

Zit ik meteen aan een lang abonnement vast?

Nee! Je kan al een abonnement van 1 maand afsluiten. Als je voor meerdere maanden kiest dan ben ik je daar heel dankbaar voor en ontvang je een mooie korting. Je kan opzeggen wanneer je wilt. Je abonnement zal dan niet verlengt worden na het verlopen van jouw gekozen abonnement duur. Zeg je niet op dan zal je abonnement verlengt worden met de abonnement duur die je eerder hebt gekozen. Wil je dan toch liever een ander abonnement duur? Dan stuur je me gewoon even een mail en dan wijzigen we dat.

“Summertime, and the living is easy”

songtekst: Ella Fitzgerald