fb pixel

Intuïtief

Leven

 

Creëer jouw ideale leven door te stoppen met bedenken hoe het moet en te gaan voelen hoe het mag!

 

Wil jij ook leven vanuit flow? Het leven creëren waar jij naar verlangt? Keuzes maken die er voor zorgen dat je leven moeiteloos en makkelijk verloopt? Genieten van het leven door te doen waar je echt blij van wordt? Dan is het intuïtief leven traject echt iets voor jou!

Tijdens dit traject stoppen we met bedenken hoe het moet en gaan we terug naar voelen hoe het mag!

 

 

‘Happiness is my birthright

Gabrielle Bernstein, the universe has your back!

Intuïtief leven traject

Follow your hart not your mind! Ik leer je hoe jij zelfstandig kan gaan voelen wat jij nodig hebt om je gelukkig te voelen. Daarnaast kijk ik met je mee op een dieper level. Ik gebruik mijn gave om af te stemmen op jouw energie en help je zo te zien wat er bij jou op bewust en onbewust vlak speelt. 

 

 

A

Live in alignment. Samen bepalen we hoe jij je leven op jouw best kan leven. Leven op een manier zodat het ook echt stroomt. Welke keuzes passen bij jou? Hoe kan jij leven op een manier die goed voelt voor jou? Blokkades opheffen. Omstandigheden en mensen aan trekken die echt passen bij jou op een manier die past bij jou. Denk bijvoorbeeld an het toepassen van de wet de aantrekking etc.

 

 

Healings. Tijdens het traject gaan we blokkades opheffen en patronen doorbreken die jou nu tegen houden om het beste uit je leven te halen. Denk aan het aantrekken van de verkeerde mensen en situaties, geld te kort, een baan die je niet leuk vindt, bang om te doen wat je echt wilt, je eigen waarde niet zien, die ene leuke liefde maar niet aantrekken  etc. Ik gebruik mijn helende vermogens om healings te doen, zowel 1:1 als op afstand, om zo een shift in jouw leven tot stand te brengen. It’s all about energy!

 

 

w

Change your thoughts and you change your world! We gaan jouw bewuste en onbewuste beperkende gedachtes omdraaien dmv op jouw energie afgestemde affirmaties. Magisch om te zien hoeveel kracht er zit in jouw gedachtes! ik leer je alles over de wet van de aantrekking en hoe je deze inzet voor jouw situatie.

 

 

The Universe has your back! Ik help je jouw eigen manifestatie en creatie kracht volop in te zetten. Ook zet ik mijn eigen manifestatie en creatie kracht in voor jou. Let the magic begin! Ik leer je hoe jij hulp kan vragen aan het Universum, hoe je de antwoorden en tekens ontvangt etc. 

 

 

Together we’re strong! Ik loop drie maanden met jou mee. Zichtbaar voor jou als we elkaar zien of spreken en op de achtergrond waarbij ik in de energie meeloop. Er is wekelijks contact, je kan me altijd je vragen stellen en we komen regelmatig samen (in Amstelveen of online) voor 1:1 sessies. De rest van de tijd zal ik voor jou indien nodig op afstand energie werk en healings doen en mijn eigen manifestatie en creatie kracht inzetten.

 

‘My energy creates my reality

affirmatie: Gabrielle Bernstein, the universe has your back

wat kan je verwachten?

1:1 coaching

Eén keer per maand een uitgebreide 1:1 sessies in Amstelveen of online. Ik doe een uitgebreide reading voor je en kijk met je mee op een dieper niveau. Vanuit mijn gave om af te stemmen op energie, helend vermogen en expertise in het gebruik van engelen-, of orakel kaarten, zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kunt zien. Dit combineer ik met mijn kennis als coach en technieken zoals systematische 1 op 1 opstellingen, EFT en aroma therapie. Ik laat je zien wat er speelt bij jou en welke stappen jij kunt zetten om je persoonlijke en/of spirituele groei helemaal tot bloei te laten komen

 

WhatsApp/Voxer support

Gedurende het traject ben ik jouw intuitive rechterhand! Jij kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 17.00 al jouw vragen aan mij stellen. Ik kijk met je mee, coach en voel in. Weet je even niet welke stap te zetten? Voel je dat je teveel in je hoofd zit? Blokkeer je? Heb je even een duwtje in de rug nodig? Vraag en ik ben er voor je! Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord maar meestal al binnen twee uur. Zo blijf je in de flow en kan je een snelle groei doormaken. Blijkt dat het handiger is om even te bellen? Dan doen we dat!

Energie shift

Tijdens het traject stem ik af op jouw energie en kijk wat je nodig hebt. Tijdens het traject gaan we blokkades opheffen die jou nu tegen houden om te bereiken wat je wilt. Ik gebruik mijn helende vermogens om healings te doen, zowel 1:1 als op afstand, om zo een shift in jouw leven tot stand te brengen. It’s all about energy! Ik doe afstandhealings, schoon je energie op en zet mijn eigen manifestatie en creatie kracht in voor jou. Alles is energie

 

online inspiratie cafe

Elke maandag van 9.00 uur tot 10.00 uur heb je de mogelijkheid om aan te schuiven in het online inspiratie café. Tijdens dit uur kan je je vragen aan me stellen, kijken we hoe het met je gaat, gaan we invoelen wat je die week mag gaan doen,  shiften we de energie zodat je lekker in de flow de week kan beginnen, krijg je een korte persoonlijke reading, ontmoet je gelijkgestemde mensen etc. Het online inspiratie cafe is voor alle intuïtief leven en intuïtief ondernemen klanten gezamenlijk. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem! Je kan de hele week de replay terugkijken.

Daily Inspiration by Brenda

Als klant van het intuïtief leven traject krijg je gedurende je traject gratis toegang tot mijn Daily Inspiration by Brenda membership. Een membership waarbij je elke week een weekreading, weekaffirmatie, dagelijkse boodschap, energie updates, tips en oefeningen ontvangt. Lees HIER alles over het Daily Inspiration by Brenda membership. Ben jij al een Daily Inpsiration by Brenda member? Dan krijg je jouw lidmaatschapskosten gedurende het intuïtief leven traject terug!

 

etherische olie 

Als klant van het intuïtief ondernemen traject krijg je bij de start van het traject een op jouw persoonlijk afgestemde etherische olie roller van mij. De roller wordt helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Ik voel in welke verschillende olietjes jou kunnen ondersteunen en hoeveel druppels van elke olie er nodig zijn. Daarna vul ik het aan met een draag olie. 

Verdieping

Brenda heeft mij met dit traject een verdieping gegeven. De inspiratie om zaken aan te pakken en op zoek te gaan naar het voor mij passende antwoord. Het geduld om te vertrouwen op dat alles komt wanneer het komt en natuurlijk te vertrouwen op mijn intuïtie. Dus een waardevolle 3 maanden! ~Nathalie~

Gevoel

Het is een heel prettig traject. Ik vind het fijn zo met mijn gevoel bezig te zijn, zonder dat het zweverig wordt. Ze heeft me geholpen om mijn manier te vinden om om te gaan met mijn spiritualiteit en hoe ik mijn creatie kracht kan inzetten. Mede dankzij dit traject en Brenda haar persoonlijke aandacht heb ik een mooie groei doorgemaakt. Brenda helpt me elke keer weer verder als ik vast loop en geeft me de inzichten die ik nodig heb op dat moment.  Heel waardevol. ~Irma~

Persoonlijk

Wat heeft dit traject mij geholpen! Het is magisch hoe Brenda werkt tijdens de gezamenlijke 1:1 momenten. Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen zonder dat ik zelf door had wat er aan de hand was. Dat alleen zorgde al voor een doorbraak maar haar healings zijn daarbij ook onmisbaar. De whatsapp support waarvan je dagelijks gebruik kan maken is heel waardevol. Ze geeft je meteen inzichten, tips, etc en indien nodig ook een afstandsheading. Ik voelde me daardoor echt gesteund en het hielp mij om steeds weer in de flow te komen en blijven. Dit traject heeft me enorm geholpen en ik heb besloten om nog even verder met haar te werken! Ik heb in deze drie maanden veel meer bereikt dan met de trajecten met andere coaches die ik heb doorlopen! ~M.~

Inzicht

Een aanrader, zeker als je zoekende bent naar wat je wil, waar je naar toe wilt en hoe je dat kan doen. Het heeft me heel veel inzichten gegeven. Brenda geeft je het gevoel dat je helemaal jezelf mag en kan zijn. Heel fijn! De WhatsApp support was erg fijn. Als ik het even niet meer wist of voor een belangrijke keuze stond was Brenda er elke keer weer voor mij en elke keer was ze “SPOT ON”. Heel bijzonder! Dat heeft me echt geholpen om keuzes te maken die ik anders niet had durven doen. Het heeft me echt veel en snel een enorme groei gebracht.  ~Jennifer~

Groei

Het traject heeft me echt laten groeien! Ik ben ontzettend blij dat ik het ben gestart. Brenda is super! Tijdens het traject heeft ze me geholpen om veranderingen binnen mijn bedrijf door te voeren. Dit heeft me financiële groei, meer vrije tijd en leukere klanten opgeleverd. Ze wist precies de vinger op de zere plek te leggen.  ~c.~

Healing

Ik ben met mijn dochter bij Brenda geweest om haar mee te laten kijken naar de patronen in haar leven. Elke keer loopt ze tegen dezelfde issues aan m.b.t. zichtbaar zijn. Mijn dochter voelde zich bij binnenkomst al meteen heel vertrouwd en veilig en na een korte uitleg van Brenda heb ik mij teruggetrokken en zijn ze samen aan het werk gegaan. Na de behandeling/healing van Brenda zag ik dat het een diepe indruk op mijn dochter heeft gemaakt. Er was al meteen een verandering in haar uitstraling zichtbaar. Ze kreeg nog ter ondersteuning etherische oliën mee en de opdracht om 21 dagen een manifestatie dagboek bij te houden. Mijn dochter zei: “Wat echt speciaal is wat ik voelde is dat de last die ik met me meedraag echt even weg was en het voelde heel licht alsof ik zweefde”. De volgende ochtend/dag waren er zoveel situaties waarbij zij ineens “gezien” werd, echt bijna niet te geloven. De behandeling van Brenda heeft een enorme transformatie in gang gezet en bewustwording van haar eigen kracht en helend vermogen. De legging van de Oracle kaarten waren een kers op de taart en maakte het hele proces nog duidelijker. Wij zijn Brenda heel dankbaar voor haar begeleiding en snelle transformerende behandeling. Dus mocht je issues in jouw leven aan willen pakken maak dan snel een afspraak bij Brenda!

Voor iedereen die…

♡ vast loopt en wel wat hulp kan gebruiken
♡ behoefte heeft aan inzicht, antwoorden, inspiratie en flow
♡ zijn leven positief wil veranderen
♡ meer wil doen wat hij/zij echt leuk vindt
♡ te veel in zijn/haar hoofd zit en daardoor wordt tegen gehouden om geïnspireerde actie stappen te zetten
♡ het spannend vindt om volgende stappen te zetten
♡ het lastig vindt om in de flow te blijven
♡ niet meer wil moeten maar terug wil naar plezier in het leven
♡ graag wil werken aan zijn persoonlijke groei
♡ voelt dat hij/zij het anders mag doen maar niet weet hoe
♡ bereidt is om in zichzelf te investeren

 

Waarom intuïtief leven?

Meer dan 10 jaar geleden liep ik vast in mijn leven door medische problemen. Ik ging op zoek naar een oplossing en kwam zo met alternatieve geneeswijzen en spiritualiteit in aanraking. Spiritualiteit interesseerde me altijd al maar ik vond het al snel te zweverig en dan haakte ik af. Toch bleef het kriebelen want ik voelde wel dat het een mooi hulpmiddel was in het leven om in contact te komen en blijven met mijn gevoel. Na veel gelezen, onderzocht en geleerd te hebben, creëerde ik voor mezelf een hele praktische manier om om te gaan met mijn spiritualiteit.

Ik maakte er een gewoonte van om dagelijks af te stemmen op mijn gevoel, de hulp van het Universum te vragen en de wet van de aantrekking toe te passen. Dat veranderde mijn leven zo enorm en bracht me rust, vertrouwen en plezier. Dat gun ik iedereen…. en zo ontstond het Intuitief Leven traject.

Investeer in jezelf

Wil jij dit ook of wil je meer informatie of eerst kennis maken met mij? Plan dan nu een, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken of we een match zijn! De kosten van het Intuitief Leven traject zijn €1495,-

 

“The moment a realign with love, clear direction is presented to me”

affirmatie: Gabriella Bernstein, The universe has your back