Inzicht & Inspiratie
membership

 

Krijg inzicht, richting en inspiratie!

Kies voor vertrouwen op je gevoel in het dagelijks leven.

 

Choose a life full of love and trust!

Heb jij behoefte aan INZICHT, RICHTING en BEVESTIGING? Wil jij keuzes maken door je HART te volgen? Minder in je hoofd zitten en trouw zijn aan je GEVOEL? Kiezen voor VERTROUWEN, POSITIVITEIT, RUST en VREDE? Jouw leven sturen en creëren door je INTUÏTIE te volgen? Samen met GELIJKGESTEMDEN zijn? Wat als ik jou nu vertel dat dat KAN?

Wat dan ……..?

 

‘This life is mine, no compromise

songtekst: Wulf

Is dit herkenbaar voor je?

 
♡ Heb je behoefte aan richting en inzichten? 
♡ Weet je even niet meer hoe je verder moet?
♡ Voel je heel veel maar durf je er niet op te vertrouwen?
♡ Wil je graag geïnspireerd worden om meer intuïtief te leven?
♡ Heb je behoefte aan bevestiging bij de keuzes in je leven?
♡ Zit je te veel in je hoofd en houdt dat je tegen in het leven?
♡ Voel je je soms alleen?
♡ Heb je behoefte aan wat hulp?
♡ Voel je dat je het anders mag doen maar weet je niet hoe?  
♡ Volg je al vaak je hart maar is het lastig om in die flow te blijven?

Laten we het samen doen!

Als je midden in een veranderingsproces zit, even vast zit of juist heel erg klaar voor een volgende stap komt er zoveel in je los dat het je soms wat te veel kan worden. Het verlamt je en je gaat stil staan. Juist dan is het fijn om geholpen te worden en weer stappen te nemen in de juiste richting. Richting, inzicht en bevestiging krijgen door te vertrouwen op je gevoel. Dat duwtje in de rug om te gaan voor wat jouw hart je ingeeft.  Alles weer voelen stromen in jezelf. Het zorgt voor meer vertrouwen, rust, vrede en last but no least meer plezier!

Ik help je hier graag mee. Het is mijn missie om mensen te helpen weer in contact te komen met hun gevoel en dit te volgen in het leven. De combinatie van je gevoel volgen, afstemmen op het Universum, luisteren naar jouw innerlijke wijsheid en hele praktische stappen zetten is in mijn ogen een gouden combinatie!

De volgende dingen helpen mij altijd weer op weg tijdens het leven:
♡ een legging met engelen of orakel kaarten doen
♡ boodschappen en inzichten ontvangen
♡ (helende) visualisaties luisteren
♡ praten met (en met laten inspireren door) gelijk gestemden

Deze dingen heb ik samengevoegd in het Inzicht & Inspiratie membership zodat ook jij deze tools kan gebruiken in het dagelijks leven! Hier onder zie je wat het membership precies inhoudt.

 

Inzicht & Inspiratie membership

Coachcall met weekboodschap

Elke maandag kom ik live met een coachcall waarin ik een afgestemde weekboodschap voor de groep heb. Ik doe een reading met engelenkaarten en tune in op de energie van de groep. Je ontvangt inzicht en richting voor die week. Wat speelt er die week? Welke stappen mag je maken? Ik geef daarbij praktische tips en oefeningen die jou helpen die week.  Ook bespreek ik dan allerlei onderwerpen die jou helpen om jouw gevoel te volgen en te vertrouwen en ik zal er al je vragen beantwoorden  De calls zijn altijd later terug te kijken mocht je er niet bij kunnen zijn.

 

Persoonlijke kaart

Elke woensdag krijg je een persoonlijke boodschap. Je kan die dag kiezen uit drie kaarten en de kaart die jij kiest zal jouw precies de boodschap geven die jij op dat moment nodig hebt. Ik beschrijf uitgebreid de betekenis en boodschap die bij die kaart hoort. Het geeft je inzicht, richting of bevestiging dat je op dat moment weer verder helpt in het dagelijks leven.

Inzicht & Healing

Elke vrijdag ontvang je een helende visualisatie, kaartlegging of andere praktische oefening die je de inzichten, richting en healing geeft die op dat moment belangrijk zijn voor jou in het dagelijks leven. Je krijgt inzicht in de volgende stappen die je mag maken en duidelijkheid over de blokkades die je mag doorbreken en ontvangt daarbij regelmatig een healing. 

 

Inzicht & Inspiratie  

Elke dinsdag en donderdag trek ik een engelenkaart of orakelkaart en geef daarbij een boodschap die jou inzicht en inspiratie geeft en je helpt dicht bij je gevoel te blijven en dat te volgen.

Persoonlijke mini reading

Elke maand ontvang je een persoonlijke mini reading per audio in je mail. Ik tune in op jouw energie en trek de engelenkaarten voor jou. De boodschappen die ik dan door krijg vertaal ik naar praktische stappen en inzichten die jou helpen in het dagelijks leven en de stappen die je mag maken.

Community

Je maakt deel uit van een besloten Facebook groep. Ervaar het gevoel van gesteund worden en thuis komen door omringd te zijn met gelijkgestemden in de groep.

 

Onbeperkte toegang 

Zodra je member wordt heb je toegang tot de gehele bibliotheek vanaf 1 Januari 2020.

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt. Ze helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. Ik voel me steeds zekerder en durf mezelf. En ben daardoor gelukkiger. Zo fijn!

Allereerst complimenten. Ik ben heel enthousiast over de inspiratie en de verschillende thema’s. Ik zit hier helemaal goed, het voelt als thuiskomen.  Ook mijn persoonlijke boodschap bekeken en geluisterd en het klopt helemaal. Het helpt mij enorm!

Ik zocht iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie. En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan wat er speelt bij iemand en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen. Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef en mocht vertrouwen op mijn gevoel en sterke intuïtie. Ik ben haar ongelofelijk dankbaar. Haar manier van werken voelt zó fijn!I

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen. Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen. Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

‘Als je dingen wilt veranderen, moet je ze anders doen

Hi, ik ben Brenda, intuïtief business & life coach

 
Ik kan het me inmiddels bijna niet meer voorstellen, maar ooit werkte ik in de automatisering. Ik ben namelijk erg goed in wiskunde en kan goed logisch en technisch denken. Maar aan de andere kant heb ik een grote liefde voor intuïtie, orakel- en engelenkaarten, spiritualiteit en volg ik graag mijn gevoel. Misschien voor velen een vreemde combinatie, maar in mijn ogen een gouden mix!

Juist het combineren van mijn spiritualiteit, helende vermogens en zuiver inzicht met mijn praktische aanpak, zorgt ervoor dat ik snel en zuiver stappen kan nemen met mijn klanten. Vanuit mijn expertise mbt het gebruik van orakel- en engelenkaarten, mijn gave om in te tunen op energie en boodschappen te ontvangen zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kan zien. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.

 

Meest gestelde vragen

 

 

Ik ben helemaal niet spiritueel denk ik. Is het dan toch iets voor mij?

Of je nou spiritueel bent of niet iedereen heeft intuïtie en kan leren dit te herkennen, vertrouwen en te volgen.

 

Ik vind spiritualiteit al snel zweverig en gek. Is dit dan toch iets voor mij?

Ja! ik ben heel praktisch en down to earth. Ook ik vind spiritualiteit al snel zweverig en heb dus een hele praktische “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” aanpak. 

Ik ben al een tijd bezig met hoog bewust leven. Is dit dan toch iets voor mij?

Absoluut. Je ontvangt wekelijks inzichten en inspiratie die je helpen nog meer in vertrouwen en op een hele praktische manier je intuïtie en creatiekracht in je dagelijkse leven toe te passen.

Zit ik meteen aan een lang abonnement vast?

Nee! Je kan al een abonnement van 1 maand afsluiten. Als je voor meerdere maanden kiest dan ben ik je daar heel dankbaar voor en ontvang je een mooie korting. Je kan opzeggen wanneer je wilt. Je abonnement zal dan niet verlengt worden na het verlopen van jouw gekozen abonnement duur. Zeg je niet op dan zal je abonnement verlengt worden met de abonnement duur die je eerder hebt gekozen. Wil je dan toch liever een ander abonnement duur? Dan stuur je me gewoon even een mail en dan wijzigen we dat.

“Summertime, and the living is easy”

songtekst: Ella Fitzgerald