Insights & Inspiration
Membership

 

Krijg inzicht, richting en inspiratie

 

Choose an easy way of living!

 

Wat als je het leven PLEZIERIGER en MAKKELIJKER kan maken? Dat je elke keer weer kan KIEZEN voor VERTROUWEN  en POSITIVITEIT?  Wat als ALLES mogelijk is? Wat als je altijd terug kan naar RUST en VREDE? Wat als je je eigen leven kan STUREN en CREËREN? Wat als je steeds weer kan kiezen voor MOGELIJKHEDEN? Wat als je steeds weer kan kiezen voor JOU? Wat als je het NIET alleen hoeft te doen? Wat als ik jou nu vertel dat dat KAN?
 
 

Wat dan ……..?

‘This life is mine, no compromise

songtekst: Wulf

Wil jij in het dagelijks leven of tijdens het ondernemen

 

♡ meer rust en vrede ervaren
♡ keuzes maken vanuit je hart
♡ meer plezier en vrijheid ervaren
♡ het “moeten” loslaten
♡ vertrouwen op je gevoel en intuïtie
♡ persoonlijke inzichten en begeleiding ontvangen
♡ je eigen creatiekracht leren gebruiken
♡ leren hoe jij heel praktisch de hulp van het universum kan inzetten
♡ je leven makkelijker en moeitelozer maken
♡ blokkades en patronen die je in de weg zitten doorbreken en helen
♡ wekelijks inzicht ontvangen
♡ trouw zijn aan jezelf
♡ je gesteund voelen

Waarom?

Tijdens mijn jarenlange zoektocht naar mezelf en geluk kwam ik erachter hoe je kan kiezen voor een andere manier van leven. Een manier die je veel meer plezier, vrijheid, geluk en vertrouwen geeft. Rust en vrede te ervaren wat er ook gebeurd. Ik leerde hoe je door te vertrouwen op je gevoel en gebruik te maken van alle mogelijkheden van het universum je de touwtjes van je leven in handen kan nemen.

Na veel gelezen, geleerd en uitgeprobeerd te hebben vond ik een manier die past bij mij. Ik laat me leiden door mijn hart en intuïtie in de keuzes die ik maak in mijn leven en tijdens het ondernemen en ik laat me helpen door het Universum. Dat heb ik echt moeten leren. Leren om mijn hoofd uit te zetten en te vertrouwen op mijn gevoel. Ondertussen heb ik heel wat praktische tips en trucs die mij hierbij helpen. Vooral dat praktische is belangrijk voor mij. Want ook al helpt het spirituele me heel erg in mijn manier van leven ik vind het al snel te zweverig. Ik heb een weg gevonden waarbij ik alle positieve kanten van het spirituele kan combineren met mijn down to earth instelling. Een gouden combinatie! 

En omdat het mijn leven zo positief heeft verandert wil ik dat ook voor jou. Gewoon omdat iedereen verdient om blij te zijn, licht en makkelijk te leven en zich goed te voelen. Een gemiste kans als je deze manier van leven niet kent! En zo ontstond het online Insights & Inspiration membership!

 

Insights & Inspiration Membership

Persoonlijke boodschap

Als je voor het VIP membership kiest ontvang je elke maand in je mail een persoonlijke boodschap. Ik doe een reading met Engelenkaarten en tune in op jouw energie. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kan. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak. 

Coach call

Elke maand kom ik live met een coachcall waarin we allerlei onderwerpen bespreken die jou helpen om jouw gevoel te volgen en het leven te creëren waar jij naar verlangt. Ik zal er al je vragen beantwoorden en een persoonlijke kaart voor je trekken met bijbehorende persoonlijke boodschap. De coach calls zijn altijd later terug te kijken mocht je er niet bij kunnen zijn.

 

Afstandshealing

Elke maand ontvangt je een afstandsheading afgestemd op de energie van de groep. Tijdens de healing worden beperkende patronen, blokkades en gedachtes geheeld en ontvang je inzichten die jou helpen veranderingen in gang te zetten in jouw leven.

Weekboodschap

Elke begin van de week schrijf ik een weekboodschap afgestemd. Ik doe een reading met engelenkaarten en tune in op de energie van de groep. Je ontvangt inzicht en richting voor die week. Wat speelt er die week? Welke stappen mag je maken? Ik geef daarbij praktische tips en oefeningen die jou helpen die week.  

Inspiratie 

Elke week ontvang je inspiratie over allerlei verschillende onderwerpen die jou helpen te kiezen voor een leven die bij jou past. Denk aan de wet van de aantrekking, hulp vragen aan het universum, inzicht ontvangen, kaarten leggen en lezen,  tekens krijgen, vertrouwen op je gevoel, verschil tussen je hart en je hoofd etc.

Q&A

Elke week kan je je vragen stellen aan mij. Ik kijk met je mee als je behoefte hebt aan inzicht in een bepaalde situatie, geef je een praktische tip die jou verder kan helpen, trek een kaart voor je of vertel je meer over een specifiek onderwerp waar je meer over wilt weten.

Visualisaties

Je ontvangt regelmatig visualisaties die je helpen om bij je gevoel te komen en blijven, blokkades oplossen, inzicht geven etc. Visualisaties helpen je om vanuit een diepe ontspanning contact te maken met je onderbewuste.

Etherisch olie advies

Regelmatig geef ik je een etherisch olie advies vaak samen met een kaart uit een deck speciaal voor het gebruik van etherische olie. Ik leg uit hoe de olie werkt, hoe je het gebruikt en welke emotie de olie heelt of ondersteunt. Etherische oliën ondersteunen jouw zelfhelende vermogen zowel fysiek als emotioneel. 

Praktische oefeningen 

Je ontvangt allerlei praktische oefeningen en tips die jou helpen te vertrouwen op je gevoel en het leven te creëren wat jij wilt.

Onbeperkte toegang 

Zodra je member wordt heb je toegang tot de gehele bibliotheek vanaf 15 januari 2020.

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt. Ze helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. Ik voel me steeds zekerder en durf mezelf. En ben daardoor gelukkiger. Zo fijn!

Allereerst complimenten. Ik ben heel enthousiast over de inspiratie en de verschillende thema’s. Ik zit hier helemaal goed, het voelt als thuiskomen.  Ook mijn persoonlijke boodschap bekeken en geluisterd en het klopt helemaal. Het helpt mij enorm!

Ik zocht iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie. En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan wat er speelt bij iemand en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen. Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef en mocht vertrouwen op mijn gevoel en sterke intuïtie. Ik ben haar ongelofelijk dankbaar. Haar manier van werken voelt zó fijn!I

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen. Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen. Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

‘Als je dingen wilt veranderen, moet je ze anders doen

Hi, ik ben Brenda, intuïtief business & life coach

Ik kan het me inmiddels bijna niet meer voorstellen, maar ooit werkte ik in de automatisering. Ik ben namelijk erg goed in wiskunde en kan goed logisch en technisch denken. Maar aan de andere kant heb ik een grote liefde voor intuïtie, orakel en engelenkaarten, spiritualiteit en volg ik graag mijn gevoel. Misschien voor velen een vreemde combinatie, maar in mijn ogen een gouden mix!

Juist het combineren van mijn spiritualiteit, helende vermogens en zuiver inzicht met mijn praktische aanpak, zorgt ervoor dat ik snel en zuiver stappen kan nemen met mijn klanten. Vanuit mijn expertise mbt het gebruik van orakel- en engelenkaarten, mijn gave om in te tunen op energie en boodschappen te ontvangen zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kan zien. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.

 

Meest gestelde vragen

 

 

Ik ben helemaal niet spiritueel denk ik. Is het dan toch iets voor mij?

Of je nou spiritueel bent of niet, als jij graag je leven wilt veranderen je staat open voor een ander bewustzijn dan is dit memebership voor jou geschikt! 

 

 

Ik vind spiritualiteit al snel zweverig en gek. Is dit dan toch iets voor mij?

Ja! ik ben heel praktisch en down to earth. Ook ik vind spiritualiteit al snel zweverig en heb dus een hele praktische “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” aanpak. 

Ik ben al een tijd bezig met hoog bewust leven. Is dit dan toch iets voor mij?

Absoluut. Je ontvangt wekelijks inzichten en inspiratie die je helpen nog meer in vertrouwen en op een hele praktische manier je intuïtie en creatiekracht in je dagelijkse leven toe te passen.

Zit ik meteen aan een lang abonnement vast?

Nee! Je kan al een abonnement van 1 maand afsluiten. Als je voor meerdere maanden kiest dan ben ik je daar heel dankbaar voor en ontvang je een mooie korting. Je kan opzeggen wanneer je wilt. Je abonnement zal dan niet verlengt worden na het verlopen van jouw gekozen abonnement duur. Zeg je niet op dan zal je abonnement verlengt worden met de abonnement duur die je eerder hebt gekozen. Wil je dan toch liever een ander abonnement duur? Dan stuur je me gewoon even een mail en dan wijzigen we dat.

“Summertime, and the living is easy”

songtekst: Ella Fitzgerald