Online programma’s en producten

Geniet in je eigen tijd, waar dan ook op de wereld van onze online diensten

Insight & Inspiration Academy

Geniet van het gemak van onze online programma’s en pakketten. Heerlijk in jouw eigen tijd, waar je je ook bevindt, in contact komen met je gevoel en je lichaam. Onze Insight & Inspiration Academy is en wordt gevuld met allerlei verschillende tools die jou helpen je hart te volgen en trouw te zijn aan jezelf. 

Shop onze producten

Klik op het gewenste product. Na betaling ontvang je meteen de inlog gegevens voor de Insight & Inspiration Academy en heb je toegang  tot het door jou aangeschafte product. Geen mail ontvangen binnen 30 minuten? Kijk dan even in je spam en als je ook daar niets kan vinden mail ons even op info@totalrelaxation.nl.

In de spotlight!

Volle maan Reading & Healing

De energie van de volle maan kan invloed hebben op hoe jij je voelt. Voel jij het ook? Minder goed slapen misschien? Malen? Geraakt worden in je emoties? Het kan allemaal! Voor iedereen die meer wil weten over deze volle maan energie hebben Marianne en ik een online volle maan (groeps)reading en healing gemaakt, specifiek afgestemd op de energie van de volle maan van deze maand.
.
Brenda tuned in op de energie van de volle maan en doet een groepsreading met Engelen kaarten. Ze vertelt je meer over de algemene energie van de volle maan maar er wordt ook specifiek gekeken naar de invloed van de volle maan op zakelijk, liefdes en persoonlijke groei/healing gebied. Ook kan je nog een persoonlijke kaart kiezen zodat je nog een mooie persoonlijke boodschap en affirmatie mee krijgt!
.
Vervolgens komt hier nog een fijne afstandsheading bij door Marianne van Rietschoten gemaakt. Een hele fijne combinatie! Wil je deze reading en healing graag ontvangen schrijf je dan nu in!

Even voorstellen…

Wij zijn Marianne en Brenda en beide al heel wat jaartjes werkzaam op ons eigen vakgebied. Toen wij elkaar ontmoette was er meteen een klik en kwamen we er al snel achter dat onze diensten elkaar heel mooi aanvullen. En zo is er een prachtige samenwerking ontstaan die uiteindelijk geleid heeft tot de Insight & Inspiration Academy. Een academie waarin allerlei toolste vinden zijn om jou optimaal te ondersteunen. Kijk er gerust eens rond. HIER kan je jezelf aanmelden voor de academie en al meteen gebruik maken een paar gratis tools die voor je klaar staan!

Hi, ik ben Brenda, intuïtief business & life coach

Ik kan het me inmiddels bijna niet meer voorstellen, maar ooit werkte ik in de automatisering. Ik ben namelijk erg goed in wiskunde en kan goed logisch en technisch denken. Maar aan de andere kant heb ik een grote liefde voor intuïtie, orakel- en engelenkaarten, spiritualiteit en volg ik graag mijn gevoel. Misschien voor velen een vreemde combinatie, maar in mijn ogen een gouden mix!

Juist het combineren van mijn spiritualiteit, helende vermogens en zuiver inzicht met mijn praktische aanpak, zorgt ervoor dat ik snel en zuiver stappen kan nemen met mijn klanten. Vanuit mijn expertise mbt het gebruik van orakel- en engelenkaarten, mijn gave om in te tunen op energie en boodschappen te ontvangen zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kan zien. Dit alles combineer ik met mijn ervaring als gecertificeerd coach. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.

 

Hi, ik ben Marianne

Hai, ik stel me graag aan u voor. Ik ben Marianne, 34 jaar en heb sinds 2013 mijn eigen bedrijf. Ik begon kleinschalig en ben steeds meer gaan uitbreiden.Sinds april 2019 zitten we in de Hoofdstraat in Hillegom. Het is een plek, waar steeds meer behandelaars aan het werk gaan, zodat we onze klanten optimale service kunnen verlenen vanuit wat de klant nodig heeft. 

Ik vind het belangrijk dat u bij mij op de massagetafel tot rust komt en dat u bewust wordt van uw lichaam en waar bepaalde klachten vandaan komen. En dat u klachten leert herkennen en zodoende leert te voorkomen en bij te sturen. Mijn massages werken diep door en mijn handen worden altijd erg warm. Dit helpt om het herstellend vermogen van het lichaam te activeren, waardoor (pijn)klachten snel(ler) verdwijnen.Ik zal net zoveel kracht zetten als uw lichaam nodig heeft. Hierdoor is de massage ontspannend en doeltreffend.

Als kind hielp ik mijn oma met mijn handen. Haar pijn werd altijd minder. Nu leg ik vaak uit; het is net WiFi, maar dan niet schadelijk.
Wil je even helemaal tot rust komen en tegelijkertijd je lichaam een goede boost geven? Plan dan nu een afspraak in en ervaar het zelf.

Ook kan je terecht voor een cursus (her)vindt je kracht als je verder wilt komen