Inner Business
Compass

Leer intuïtief ondernemen

 

6 maanden traject
Kleine groep
Veel 1:1 momenten

Leer het ‘moeten’ loslaten & vertrouwen op je gevoel’

Ben jij ondernemer en wil jij:

 

– De volgende stap zetten in jouw ondernemerschap
– Meer zichtbaarheid creëren
– Ervaren dat succes ook licht en makkelijk kan voelen
– Je droom nu echt neerzetten
– Met passie en vertrouwen ondernemen
– Meer vrijheid en plezier ervaren als ondernemer
– Meer balans in je leven creëren

Dit ga je leren in de academie:

 

– Hoe jij nu eindelijk de volgende stap gaat zetten en gaat voor jouw droom
– Minder moeten, meer vertrouwen
– Ondernemen vanuit passie
– Oude patronen en blokkades loslaten
– Hoe je moeiteloos klanten gaat aantrekken
– Hoe je mooi zichtbaar wordt door gewoon jezelf te zijn
– Wat jouw ideale ondernemers ritme is

They sing their own song!

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Allereerst complimenten voor de mooie online omgeving ?Het ziet er prachtig uit!

Ik ben heel enthousiast over de engelenkaarten en de verschillende thema’s. Ik zit hier helemaal goed, het voelt als thuiskomen.

Dinsdag na de 1e live heb ik gelijk ook mijn persoonlijke boodschap bekeken en geluisterd en het klopt helemaal.

Geja Louwsma

Orthomoleculair therapeut , Eet, weet, leef!

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen.
Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Caroline Goudriaan

zzp-er

“Fulfill the prophecy. Be something greater. Go make a legacy”

songtekst: Panic at the disco

Mijn Clear Business Vision

 
Tijdens de online academie maak je 6 maanden gebruik van mijn gave om in te tunen op de energie van jou en jouw bedrijf en het doorgeven van persoonlijke boodschappen. Ik zie jou en het grotere plaatje wat jij (nog) niet kan zien. Ik zie waar je nu staat, waar je heen gaat en hoe je daar komt. Ik zie jouw blokkades en ook de oplossingen. Ik help je dicht bij jezelf te blijven en vanuit vertrouwen te ondernemen.

Met passie voor jouw bedrijf en dat waar jij voor staat.

Snel, zuiver & praktisch.

 

Wat kan je verwachten

 

In het Online Inner Business Compass traject ga je 6 maanden bouwen aan jouw business. Ik leer je door te vertrouwen op jouw intuïtie en innerlijk kompas jouw weg uitstippelt om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Hoe jij door puur jezelf te zijn meer klanten, zichtbaarheid, vertrouwen, plezier en vrijheid ervaart tijdens het ondernemen. Doen waar jij blij van wordt op een manier die bij jou past. Ondernemen va uit ontspanning ipv moeten. Het is een mooie combinatie van vertrouwen op je gevoel en praktische stappen zetten.

 

De nieuwe manier van ondernemen!

 

Het is een online academie dus je kan meedoen vanaf elke plek. Je bank, je werkplek, het andere einde van de wereld. Ook kan je alles terug kijken op een moment dat jou goed uitkomt. We zijn met een kleine groep, zodat je de aandacht krijgt die je verdient en in deze 6 maanden echt de stappen gaat zetten naar vertrouwen op jouw innerlijk kompas. Na deze 6 maanden is deze nieuwe manier van ondernemen een routine voor jou geworden zodat je de rest van je leven profijt blijft houden van deze nieuwe manier van ondernemen.

 

In de Inner Business Compass Society op Facebook kom ik regelmatig online. Elke week bepaal ik met jullie de koers van die week en geef ik persoonlijke boodschappen door. Het is de plek waar ik jouw vragen beantwoord en praktische tips geef. Ik help je om steeds weer terug te gaan naar jezelf en op een pure manier jouw business zichtbaar te maken. 

 

Elke maand bespreken we tijdens de clarity call via Skype (30 min) jouw persoonlijke vragen en proces. Met mijn zeer sterke intuïtie, mijn gave om in te tunen op energie en praktische aanpak kan ik super snel resultaat bereiken. Ik kijk mee met jou en jouw business en help je jouw persoonlijke koers te bepalen. Ik help je blokkades op te lossen en geef je praktische richting zodat je weer snel aan de slag kan om jouw bedrijf te laten bloeien. We kijken naar jouw aanbod en allerlei mogelijkheden om jouw business onder de aandacht te brengen.

 

Er zijn verschillende momenten dat je samen met mij en de groep online aan de slag gaat met je business en praktische stappen gaat zetten. Ik neem je mee in mijn werkwijze en help je met meer klanten aantrekken en je zichtbaarheid vergroten. Allemaal op een manier die past bij jou. Zuiver en vanuit liefde voor jouw product of dienst. Deze online sessies worden opgenomen, zodat je ze later altijd weer terug kan kijken.

 

Elke laatste donderdag van de maand is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten tijdens een kop koffie in Amsterdam bij restaurant de Veranda.Tijdens deze momenten kan je inspiratie delen, kennis en ervaring uitwisselen en met mooie nieuwe ideeën naar huis gaan.

De Masterminds zijn van om 10.00 – 12.00 en zijn geheel vrijblijvend.

Meer weten?

 

Wil jij graag mee doen of heb je nog vragen? Laat het me weten en dan plannen we een, geheel vrijblijvende, call in waarin ik je vragen beantwoord en kijk of het Inner Business Compass traject geschikt is voor jou.

De kosten van het Inner Business Compass traject zijn zakelijk af te schrijven en in termijnen te betalen.

 

They walked their own way:

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Marie Jeannine

Allereerst complimenten voor de mooie online omgeving ?Het ziet er prachtig uit!

Ik ben heel enthousiast over de engelenkaarten en de verschillende thema’s. Ik zit hier helemaal goed, het voelt als thuiskomen.

Dinsdag na de 1e live heb ik gelijk ook mijn persoonlijke boodschap bekeken en geluisterd en het klopt helemaal.

Geja Louwsma

Orthomoleculair therapeut , Eet, weet, leef!

“I believe I can fly, I believe I can touch the sky”

songtekst: R. Kelly