Grow

with the

Flow

 

Groei op persoonlijk, zakelijk of spiritueel vlak door het “moeten” los te laten en je gevoel te volgen

Kies voor de combinatie van luisteren naar je gevoel en praktische actie stappen.

 

Voel je ook dat het de juiste tijd is om je te concentreren op jouw persoonlijke, spirituele of zakelijke groei? Is het tijd om nieuwe ideeën en fases in je leven of werk tot ontwikkeling en bloei te laten komen, op een ontspannen en moeiteloze manier?

Voor een exclusief groepje vrouwen heb ik het Grow with the flow membership, waarbij we ons focussen op persoonlijke, spirituele en/of zakelijke groei door van je hoofd naar je hart te gaan. 

 

 

‘This life is mine, no compromise

songtekst: Wulf

Grow with the Flow Membership

1:1 coaching

Elke maand heb je een 1:1 van met mij (online of in Amstelveen). Ik doe een persoonlijke reading voor je en kijk met je mee op een dieper niveau. Vanuit mijn gave om in te tunen op energie, helend vermogen, expertise in het gebruik van engelenkaarten en boodschappen ontvangen, zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kunt zien. Dit combineer ik met mijn kennis als coach, mijn praktische aanpak, zuiverheid en zeer sterke intuïtie. Ik laat je zien wat er speelt bij jou en welke stappen jij kunt zetten om je persoonlijke, spirituele of zakelijke groei helemaal tot bloei te laten komen. 

Weekboodschap

Elke maandag doe ik een weekreading en ontvang je een persoonlijke kaart met boodschap. Ik doe een reading met engelenkaarten en tune in op de energie van die week en de groep. Je ontvangt inzicht en richting voor die week. Wat speelt er in de energie? Welke stappen mag je zetten? Welke blokkades mag jij doorbreken? etc.

De weekreading vindt plaats live of via een video post in de besloten Facebook groep 

Q&A

Je mag gedurende de maand je vragen aan mij stellen door mij te mailen of te appen. Zo kan ik met je meekijken als je daar behoefte aan hebt.

 

Inzicht & Inspiratie

Elke week deel ik op verschillende dagen, in een besloten Facebook groep, inspiratie. Denk aan een oefening, visualisatie, kaart etc die je helpt om in contact te komen en te blijven met je gevoel. 

Community

Je maakt deel uit van een besloten Facebook groep. De groep bestaat uit maximaal10 personen zodat er veel persoonlijke aandacht is en de groep intiem blijft.

 

Persoonlijke aandacht

Het traject is grotendeels een 1:1 traject met daarnaast een gedeelte groepstraject. De groep bestaat uit maximaal 10 personen zodat er veel persoonlijke aandacht is. Zo kan ik iedereen de aandacht geven die hij of zij verdient.

 

Verdieping

Brenda heeft mij met dit traject een verdieping gegeven. De inspiratie om zaken aan te pakken en op zoek te gaan naar het voor mij passende antwoord. Het geduld om te vertrouwen op dat alles komt wanneer het komt en natuurlijk te vertrouwen op mijn intuïtie. Dus een waardevolle 3 maanden! ~Nathalie~

Gevoel

Het is een heel prettig traject. Ik vind het fijn zo met mijn gevoel bezig te zijn, zonder dat het zweverig wordt. Ondanks dat het lichamelijk niet goed ging, ben ik geestelijk sterk gebleven. Mede dankzij dit traject en Brenda haar persoonlijke aandacht. ~Irma~

Persoonlijk

Leuk traject! Door de kaarten, visualisaties en het persoonlijke contact wordt je geholpen op je pad dat je aflegt. Het is fijn dat Brenda met dit traject een stukje met me meeloopt. ~M.~

Inzicht

Een aanrader, zeker als je zoekende bent naar wie je bent en waar je naar toe wilt of hoe…. Het heeft me heel veel inzichten gegeven. Brenda geeft je het gevoel dat je helemaal jezelf mag en kan zijn. Heel fijn! ~Jennifer~

Groei

Het grow with the flow traject heeft me echt laten groeien! Ik ben ontzettend blij dat ik het ben gestart! Brenda is super! ~c.~

Voor wie is dit geschikt?

 

♡ Weet je even niet meer hoe je verder moet?
♡ Heb je behoefte aan richting, inzichten en bevestiging?
♡ Wil je graag meer doen wat je echt leuk vindt?
♡ Zit je te veel in je hoofd en houdt dat je tegen om geïnspireerde actie stappen te zetten?
♡ Vindt je het spannend om volgende stappen te zetten?
♡ Vindt je het lastig om in de flow te blijven?
♡ Moet je veel van jezelf?
♡ Wil je graag groeien op persoonlijk, spiritueel of zakelijk vlak?
♡ Heb je behoefte aan wat hulp?
♡ Voel je dat je het anders mag doen maar weet je niet hoe?
♡ Ben je bereid om te investeren in jezelf?
♡ Wil je je sensitiviteit als een lust ervaren ipv een last?

Dan is het Grow with the Flow traject echt iets voor jou!

Laten we het samen doen!

 

Als je midden in een veranderingsproces zit, even vast zit of juist heel erg klaar voor een volgende stap komt er zoveel in je los dat het je soms wat te veel kan worden. Het verlamt je en je gaat stil staan.

Juist dan is het fijn om geholpen te worden en weer stappen te nemen in de juiste richting. Dat duwtje in de rug om te gaan doen wat je echt wilt en vol uit te gaan! Alles weer voelen stromen in jezelf en/of in jouw bedrijf zodat je daar de vruchten van kan gaan plukken.

Ik help je hier graag mee. Het is mijn missie om mensen te helpen weer in contact te komen met hun gevoel en dit te volgen in het leven en/of tijdens het ondernemen. De combinatie van je gevoel volgen,  luisteren naar jouw innerlijke wijsheid  en hele praktische stappen zetten is in mijn ogen een gouden combinatie

Tijdens het Grow with the Flow traject gaan we kijken welke nieuwe stappen jij mag gaan zetten. Dit doen we door af te stemmen op je gevoel en vanuit daar nieuwe ideeën en plannen aan de oppervlakte te laten komen en uit te werken. We gaan van ‘moeten’ naar ‘licht en makkelijk’.

 

 

“Summertime, and the living is easy”

songtekst: Ella Fitzgerald

*bedragen zijn excl. btw voor bedrijven.

Praktische Informatie

 

  • Je kan kiezen voor een abonnementsduur van 1 maand of 3 maanden. Kies je voor drie maanden dan ontvang je een korting van €84 euro!
  • Het wijzigen van de duur van het abonnement kan door mij een mail te sturen naar brendadebruin@ziggo.nl of me even een berichtje te sturen. De wijziging gaat dan in na afloop van je reeds gekozen traject duur.
  • Opzeggen dient 2 weken voor afloop van je abonnementsduur te gebeuren. Dit kan door een mail te sturen naar brendadebruin@ziggo.nl of me even een berichtje te sturen.
  • Zeg je niet op dan wordt je abonnement voor de eerder gekozen traject duur verlengd.
  • Instromen kan per de 1ste van elke maand.
  • Ik heb slechts plek voor 10 mensen in dit traject. Is er geen plaats dan kan ik je op de wachtlijst zetten.
  • Wil je eerste even kennis maken met mij? Geen probleem! stuur me even een mail op brendadebruin@ziggo.nl

 

Meest gestelde vragen

 

 

Ik ben helemaal niet spiritueel denk ik. Is het dan toch iets voor mij?
Of je nou spiritueel bent of niet, iedereen heeft intuïtie en kan dus leren hier naar te luisteren en het te volgen! 

 

 

Ik vind spiritualiteit al snel zweverig en gek. Is dit dan toch iets voor mij?
Ja! ik ben heel praktisch en down to earth. Ook ik vind spiritualiteit al snel zweverig en heb dus een hele praktische “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” aanpak. 
Ik ben al een tijd bezig met intuïtief leven/ondernemen. Is dit traject dan toch iets voor mij?

Absoluut. Ik kijk mee op jouw persoonlijke stuk en op jouw niveau. 

Zit ik meteen aan een lang abonnement vast?

Nee! Je kan al een abonnement van 1 maand afsluiten. Als je voor meerdere maanden ontvang je een mooie korting. Je kan opzeggen wanneer je wilt. Je abonnement zal dan niet verlengt worden na het verlopen van jouw gekozen abonnement duur. Zeg je niet op dan zal je abonnement verlengt worden met de abonnement duur die je eerder hebt gekozen. Wil je dan toch liever een ander abonnement duur? Dan stuur je me gewoon even een mail en dan wijzigen we dat. P.s. Opzeggen dient 2 weken voor afloop van je abonnementsduur te gebeuren.