fb pixel

Intuïtieve Deep Dive

Maak in één dag een groot verschil

Wil jij snel een grote stappen zetten? in één dag een grote shift maken zodat je weer vol energie verder kan? Dat kan! Tijdens de Intuïtieve Deep Dive kijk ik de hele dag met je mee. Ik stem af op jouw energie en/of die van jouw bedrijf. We beginnen de dag met een Reading die duidelijke inzichten en antwoorden geeft over jouw situatie. Vervolgens gaan we met deze inzichten verder werken zodat aan de einde van de dag er grote stappen zijn gezet en jij je nieuwe weg thuis verder kan voortzetten. Je gaat naar huis met een shift in je energie, duidelijke inzichten en praktische tips en handvatten.

Het combineren van intuïtie met praktische actiestappen is in mijn ogen een gouden combinatie

Alle antwoorden zitten al in jou. Laten we ze gaan vinden!

“I listen to the wisdom of my heart”

Louise Hay, Life loves you

Waarom een Deep Dive?

Een Deep Dive is perfect als je graag snel en intensief wilt werken aan je bedrijf of een privé situatie. Tijdens de Deep Dive gaan we ons een hele dag onderdompelen in de energie van jou en/of jouw bedrijf en de situatie waar je nu in zit. We kijken waar je nu staat en waar je naar toe mag en vooral hoe je daar kan komen. Ik combineer mijn intuïtieve, spirituele en helende kant met mijn praktische en creatieve kant. Een gouden combinatie die er voor zorgt dat je snelle en grote stappen kan zetten in één dag! De hele dag staat in het teken van jou en jouw dromen in business & life.

Het wordt een magische dag!

Wat gaan we doen?

We starten de dag met het kort in kaart brengen van jouw doelen en wensen voor die dag en daarna doe ik een reading. Ik stem af op jouw energie en/of dat van jouw bedrijf. Tijdens de reading wordt er snel inzichtelijk wat er speelt bij jou, welke stappen je mag zetten, hoe je dat kan doen en wat je tegen houdt op dit moment. Daarna laat ik me intuïtief leiden wat we die dag nog meer gaan doen. Dat kan variëren van een energie healing, systeemopstelling tot aan een praktisch plan of creatieve oplossing neer zetten. Alles is mogelijk! Ik vertrouw erop dat we precies dat gaan doen wat jij of jouw bedrijf nu nodig heeft om jouw wensen zichtbaar te krijgen in je leven.

En omdat het mag aanvoelen als een verwendag speciaal voor jou zorg ik voor koffie en thee met wat lekkers en trakteer ik je op een lekkere lunch!

Voor wie is de Deep Dive geschikt?

 

Ondernemers

♥  ondernemers die blokkades ondervinden tijdens het ondernemen en daar nu echt kort metten mee willen maken.
Ik ga dmv een energie healing jouw blokkades eruit halen zodat er plaats komt voor het nieuwe. Denk aan: niet zichtbaar zijn, tekort aan klanten, niet in actie komen, niet weten waar te beginnen, bang voor het oordeel van anderen, niet gemotiveerd zijn, moeite hebben om authentiek te zijn en zich te onderscheiden, niet duidelijk krijgen hoe hun diensten eruit mogen zien etc.

♥ ondernemers die klaar zijn voor een volgend level tijdens het ondernemen maar zelf niet in beweging komen door welke reden dan ook
Ik help je je mindset en je energie te veranderen waardoor je een andere weg in kunt slaan. Denk aan: angst voor succes, wel willen maar niet lukken, zelf sabotage.

♥ startende ondernemers die meteen goed willen beginnen door in te voelen welke weg ze mogen bewandelen. De snelle route naar succes bepalen.
Ik voel met je mee en stem af op jouw bedrijf en vanuit die flow komen er allerlei creatieve ideeën naar de oppervlakte die aansluiten bij jouw energie en bedrijf.

♥ ondernemers die voor een keuze staan en graag willen weten welke richting het beste is voor hun bedrijf.
ik stem af op de keuzes en maak inzichtelijk welke keuze jouw wat brengt zodat je een goede keuze kan maken die voor jou en jouw bedrijf het beste is.

♥ ondernemers die behoefte hebben aan inzichten en antwoorden. Waar sta je nu, waar mag je heen en hoe kom je daar.
Loop je vast? ik stem af op jou en  jouw bedrijf en maak inzichtelijk wat je mogelijkheden zijn.

♥ ondernemers die willen leren om meer vanuit flow te ondernemen. Stoppen met bedenken hoe het moet maar voelen hoe het mag.
Ik leer jou hoe je dmv af te stemmen op jouw gevoel je de makkelijke weg kan kiezen. Lekker met de stroom mee in plaats van forceren!

♥ ondernemers die willen leren hoe ze hun intuïtie en creatie kracht kunnen inzetten tijdens het ondernemen.
Ik leer jou hoe je dmv je intuïtie en je eigen creatie kracht in te zetten makkelijk en moeiteloos kan ondernemen.

Particulieren

♥  vrouwen die steeds weer in het zelfde patroon schieten
Ik ga dmv een energie healing jouw blokkerende patroon eruit halen zodat er plaats komt voor het nieuwe. Denk aan: please gedrag, afgewezen voelen, niet zichtbaar zijn, verkeerde liefdes partner aantrekken, geld te kort, geen verandering durven aan gaan, bang voor het oordeel van anderen etc.

♥ vrouwen die klaar zijn voor een volgende stap in hun leven maar zelf niet in beweging komen of vast zijn gelopen.
Ik help je je mindset en je energie te veranderen waardoor je een andere weg in kunt slaan. Denk aan: angst voor het onbekende, wel willen maar niet lukken, zelf sabotage.

♥ vrouwen die last hebben van hun gevoeligheid en willen leren hoe ze daar beter mee om kunnen gaan. Maak van je sensitiviteit een lust ipv een last.
Ik voel met je mee en stem af op jouw energie. We kijken waar je tegen aan loopt en ik leer je allerlei tools om om te gaan met jouw sensitiviteit en het in te zetten als hulpmiddel in het dagelijks leven.

♥ vrouwen die voor een keuze staan en graag willen weten welke richting het beste is voor hun.
ik stem af op de keuzes en maak inzichtelijk welke keuze jouw wat brengt zodat je een goede keuze kan maken die voor jou en jouw leven het beste is.

♥ vrouwen die behoefte hebben aan inzichten en antwoorden. Waar sta je nu, waar mag je heen en hoe kom je daar.
Loop je vast? ik stem af op jouw energie en maak inzichtelijk wat je mogelijkheden zijn.

♥ vrouwen die willen leren om meer vanuit flow te leven. Stoppen met in het hoofd zitten en gaan voelen hoe het mag.
Ik leer jou hoe je dmv af te stemmen op jouw gevoel je de makkelijke weg kan kiezen. Lekker met de stroom mee in plaats van forceren!

♥ vrouwen die willen leren hoe ze hun intuïtie en creatie kracht kunnen inzetten om hun wensen aan te trekken.
Ik leer jou hoe je dmv je intuïtie en je eigen creatie kracht in te zetten de touwtjes van je leven in handen kan nemen en deze positief kan veranderen

♥ vrouwen die hun kaartleg skills willen vergroten zodat zij als een expert de kaarten kunnen leggen en duiden voor zichzelf of anderen.
Ik leer je alles mbt het kaartleggen. hoe leg je ze? Hoe duid je ze? hoe kan je ze inzetten als coach tijdens het leven of ondernemen? etc

 

Je gaat naar huis met …

♥ Duidelijke inzichten en antwoorden
♥ Een shift in je energie en/of dat van je bedrijf waardoor je meteen je nieuwe ingeslagen weg kan bewandelen
♥ Tips en tools  zodat je ook na deze dag lekker in de flow verder kan gaan
♥ Een praktisch stappen plan om thuis mee aan de slag te gaan
♥ Vernieuwde zin en inspiratie
♥ Heling op de punten die jou op dit moment blokkeren
♥ Een op jouw energie en situatie afgestemde etherische olie roller die jou thuis ondersteunt in je proces t.w.v. €55,-
♥ Een magische ervaring

My outer experiences are a reflection of my internal condition

The more energy and intention I bring to my faith, the more fearless and free I am

Wil je liever eerst even kennis met me maken en bespreken of de Deep Dive de juiste keus is voor jou? Laat je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Let's connect!

5 + 4 =