Van Hoofd naar Hart

Laat je dagelijks inspireren!

Heb jij ook behoefte om dagelijks inzicht en inspiratie te krijgen? Een boodschap te ontvangen die je de weg wijst? Een steuntje in de rug te krijgen op momenten dat het even wat minder gaat? Even een moment voor jezelf om je te verbinden met je gevoel? Een praktische tip horen die je verder helpt?

Dan is de Daily Inspiration by Brenda echt iets voor jou!

Ik wil Daily Inspiration ontvangen!

Daily Inspiration by Brenda

De Daily Inspiration is een heel fijn hulpmiddel vol inspiratie, inzichten en tips die jou ondersteunt tijdens het dagelijks leven met al zijn ups en downs.

Week reading

Elke maandag ontvang je een week reading voor het collectief in de groep door middel van een audio. Krijg inzicht over wat er speelt op dat moment en hoe je het beste uit je week kan halen.

Persoonlijke weekboodschap

Elke maandag kan je je persoonlijke weekboodschap kiezen. Wat wil jouw intuïtie je vertellen? Deze persoonlijke boodschappen geven je inzicht, bevestiging en richting tijdens het dagelijks leven.

Week affirmatie

Elke maandag ontvang je de weekaffirmatie afgestemd op de week reading.

Dagelijkse inspiratie

Elke dag ontvang je een orakel kaart met bijbehorende boodschap, tip of oefening. Deze boodschappen zetten je aan het denken, geven je bevestiging of gewoon een steuntje in de rug

Energie updates

Met de volle/nieuwe maan, een nieuwe maand en andere bijzondere momenten ontvang energie updates d.m.v. een reading voor het collectief.

Persoonlijke dag boodschap

Elke zaterdag kan je je persoonlijke inspiratie boodschap kiezen. Deze boodschap vertelt jou wat je nu echt even mag horen. Laat je coachen door jouw intuïtie!

Gratis 1 maand Daily Inspiration!

Wil jij eerst eens kijken of het Daily Inspiration membership iets voor jou is? Dat kan! Vraag nu je gratis maand Daily Inpsiration aan. Helemaal vrijblijvend! Ik hou van zuiver ondernemen dus jouw gratis maand stopt automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je ontvangt alleen aan het einde van de maand een berichtje waarin je kan aangeven of je member wilt worden of dat deze maand genoeg was voor jou.

Ja, ik wil een maand gratis Daily Inspiration!

Wat Daily Inspiration members vinden:

★ ★ ★ ★ ★

"Wat fijn Lieve Brenda om iedere dag een boodschap of bericht te ontvangen. Een stukje bewustzijn, even stil staan ipv maar doorgaan. Even voelen of een overdenking om weer door te gaan. Dankjewel! Ik kijk er iedere dag naar uit. Echt een bezinningsmoment! Een goede nieuw “tool”, ik ben er blij mee!!"

Ingrid
Member sinds het begin

★ ★ ★ ★ ★

"Jouw daily inspiration inspireert ook echt!

Vooral jouw sprekende boodschappen vind ik heel fijn. En ze kloppen ook! Zo bijzonder. Eigenlijk klopt alles, maar het is fijn je stem te horen. En een visualisatie en affirmatie is ook heel fijn voor de ondersteuning 🙏."

Ramona
Intuitief ondernemen klant

★ ★ ★ ★ ★

"Dank je wel Brenda! De weekreading was weer zo kloppend. Heel bijzonder! Het helpt me enorm om te begrijpen wat er gebeurd. Daarnaast zijn je praktische tips en dagelijkse boodschappen heel fijn. Het helpt me echt in de flow te blijven of er weer in te komen als het allemaal even wat minder goed loopt."

C.
Member sinds het begin

Wat een geweldig membership! Het voelt enorm warm en fijn aan. Ik ben heel blij met de dagelijkse berichtjes van jou. Je geeft zo veel informatie, dat helpt mij enorm. De weekreading was ook weer zo kloppend. Echt super fijn en bijzonder! Het helpt me echt om steeds weer terug te gaan naar mijn gevoel en te vertrouwen. Echt een aanrader!

W. | member sinds het begin

Geschikt voor iedereen!

Of je nou lekker in je vel zit of juist totaal niet, spiritueel bent of down to earth... de Daily Inspiration is altijd een heel fijn hulpmiddel om je te ondersteunen tijdens het dagelijks leven.


van Hoofd naar Hart

De Daily Inspiration helpt je in contact te komen en blijven met je gevoel zonder dat het "zweverig" wordt. Ik deel mijn passie mbt het gebruik van orakelkaarten met je op een nuchtere en praktische manier. Orakel kaarten zijn een krachtig hulpmiddel om je inzichten, antwoorden, overdenkingen, steun en richting te geven.

Hi, ik ben Brenda

“Ik ben dol op orakel kaarten in alle vormen en maten".

De kaarten hebben me geholpen om weer te kunnen luisteren naar mijn gevoel in een periode dat ik volledig vast liep in mijn leven. Ze gaven me de bevestiging, richting of het inzicht waar ik naar op zoek was. Sinds dien zijn de kaarten een hulpmiddel dat ik volledig geïntegreerd heb in mijn leven. Ik gebruik ze als mijn persoonlijke coach in goede en slechte tijden.

Veel van mijn klanten hebben ook behoefte aan inzicht, richting of bevestiging en zo is de Daily Inspiration by Brenda ontstaan.

Ik wil Daily Inspiration!

Begin nu je Daily Inspiration!

Waarom wachten als je ook nu kan beginnen? Zodra je je aanmeldt ga je meteen de inspiratie op je telefoon ontvangen (via een groep in de Telegram app). Je hoeft alleen even de instructies voor het installeren te volgen en je bent klaar!

De mogelijkheden...

De Daily Inspiration is een membership. Het is dus een abonnement. Je kan kiezen voor een maand, kwartaal of jaar abonnement. Ik hou van eerlijk en zuiver ondernemen dus je kan ten aller tijden makkelijk je membership stop zetten door mij een mail te sturen. Deze eindigt dan aan het einde van de door jou gekozen abonnement duur.

Voorwaarden

Daily Inspiration by Brenda membership. Dat wil zeggen dat het een abonnement is dat automatische verlengt wordt.

– de betaling gaat per automatische incasso.

– aan het eind van je gekozen abonnement termijn wordt je abonnement verlengt met dezelfde abonnementsduur (dit geldt niet voor een kado-abonnement). Je kan op elk momentje abonnementstermijn aanpassen of stop zetten.

– opzeggen op veranderen van het abonnementsduur kan tot 2 weken voor het einde van het gekozen abonnementstermijn.

– opzeggen of wijzigen  kan door een mail te sturen naar info@brendadebruin.nl.

– bij tussentijds opzeggen loopt het abonnement door tot het einde van het gekozen abonnementstermijn en wordt er geen geld terug betaald.