fb pixel

Daily Inspiration

by Brenda

Krijg dagelijks inspiratie en inzicht op je telefoon!

 

 

Hét membership dat je dagelijks coacht om je gevoel te volgen, in de flow te blijven en intuïtief te leven en werken!

Heb jij ook behoefte om dagelijks inzicht en inspiratie te krijgen? Een reminder te ontvangen om je gevoel te volgen, aanwijzingen te krijgen hoe jij het beste intuïtief leeft en werkt, een boodschap te ontvangen die je de weg wijst, een steuntje in de rug te krijgen op momenten dat het even wat minder gaat, een praktische tip horen die je verder helpt?

Dan is het Daily Inspiration by Brenda membership echt iets voor jou!

 

 

‘I choose to live with ease’

Louise Hay, life loves you!

Daily Inspiration by Brenda

 

Het Daily Inspiration by Brenda membership coacht je dagelijks om je gevoel te volgen, in de flow te blijven en intuïtief te leven en werken!

 

v

Week reading. Elke maandag doe ik een weekreading die ik inspreek en als audio verstuur. Ik stem af op de energie van de week en doe een reading met engelenkaarten. Ik vertel je wat je kan verwachten die week, welke actie stappen je gaan helpen en wat je als steuntje in de rug voor die week mag onthouden. Ook kan je elke maandag jouw persoonlijke boodschap voor die week kiezen.

 

 

|

Week affirmatie. Elke week geef ik je een weekaffirmatie die is afgestemd op de weekreading en energie. Ik deel een mooie afbeelding met de affirmatie er op die je als achtergond afbeelding op je telefoon kan zetten zodat je steeds weer wordt herinnerd aan de affirmatie van de week.

 

 

Dagelijkse inspiratie of boodschap. Dagelijks deel ik een engelen-, of orakelkaart afgestemd op de energie van die dag met bijbehorende boodschap of is er de mogelijkheid om zelf je persoonlijke boodschap te kiezen. Dit helpt je om meer vanuit je gevoel te leven en keuzes te maken.

 

 

Energy updates. De energie van de wereld verandert constant. Dit komt bijvoorbeeld door hoe de planeten staan, het volle of nieuwe maan is of door iets anders wat er speelt in de wereld. De energie die er hangt heeft een enorme impact op hoe jij je voelt. Het is dan ook fijn om te weten wat er gaande is zodat je beter begrijpt hoe het komt dat jij je voelt zoals je voelt. Ik zal op de momenten dat dat een rol speelt een energie update inspreken die jou inzicht en steun geeft tijdens deze periodes. It’s all about energy! Elke volle en nieuwe maan doe ik een reading die ik via een audio met je deel. Ook kan je intuïtief jouw persoonlijke volle/nieuwe maan boodschap kiezen 

 

 

Maand reading. Aan het begin van de maand deel ik een maand reading met je. Ik stem af op de energie van die maand, doe een kaartlegging en vertel je wat je die maand kan verwachten. Daarnaast kan je ook je eigen maandboodschap intuïtief kiezen zodat je weet waar jij je die maand op mag focussen.

 

 

Q&A video call. Eén keer per maand geef ik een online Q&A via zoom. Tijdens de masterclass zal ik jullie vragen beantwoorden en voor verschillende mensen een persoonlijke reading doen. Ik stem af op hun vraag en hun energie en geef zo inzichten en antwoorden. Ik kies intuïtief welke vragen ik ga beantwoorden en voor wie ik een reading ga doen.

 

 

Praktische tips en tools. Ik deel regelmatig een praktische tip bij de dagboodschap. Ook deel ik 1 à 2 keer per maand wat extra’s zoals een visualisatie, kaartlegging, audio, oefening etc. Allemaal tools die je helpen om meer intuïtief te leven en werken.

Als member van Daily Inspiration by Brenda krijg je 10% korting op een 1:1 met mij!

 

 

 

‘My inner wisdom shows me the way

Louise Hay, life loves you

Hoe werkt het?

Berichtjes op je telefoon

Daily Inspiration by Brenda stuurt je iedere dag minimaal 1 berichtje op je telefoon. Het membership is een chat-groep op de chat-app “Telegram”. Telegram kan je als app downloaden op je telefoon of tablet. Ik ben de enige die er berichtjes in kan plaatsen. Je wordt dus niet overspoeld met berichtjes van andere deelnemers.

Membership

Daily Inspiration by Brenda is een membership dat je dagelijks coacht om je gevoel te volgen, in de flow te blijven en intuïtief te leven en werken! Je kan al lid worden vanaf €14,95 per maand! En als extraatje krijg je  10% korting op een 1:1 met mij!

Hoe ziet het er uit?

Berichtje op je telefoon

Elke dag ontvang je minimaal 1 berichtje op je telefoon. Ik ben de enige die berichtjes kan sturen vanuit de groep dus je wordt niet gespamd met allerlei berichtjes.

Week reading

Elke maandag doe ik een weekreading die ik inspreek en als audio verstuur. Ik stem af op de energie van de week en doe een reading met engelenkaarten. Ik vertel je wat je kan verwachten die week, welke actie stappen je gaan helpen en wat je als steuntje in de rug voor die week mag onthouden. Ook kan je elke maandag intuïtief je persoonlijke weekboodschap kiezen.

 

Week affirmatie

Elke week geef ik je een weekaffirmatie die is afgestemd op de weekreading en energie. Ik deel een mooie afbeelding met de affirmatie er op die je als achtergond afbeelding op je telefoon kan zetten zodat je steeds weer wordt herinnerd aan de affirmatie van de week.

 

Dagelijkse inspiratie

 

Dagelijks deel ik een engelen/orakel kaart afgestemd op de energie van die dag met bijbehorende boodschap of is er de mogelijkheid om zelf je persoonlijke boodschap te kiezen. Dit helpt je om meer vanuit je gevoel te leven en keuzes te maken.

 

Maand reading

Elke begin van de maand doe ik een maand reading die ik inspreek en als audio verstuur. Ik stem af op de energie van de nieuwe maand en doe een reading met engelenkaarten. Ik vertel je wat je kan verwachten die maand, welke actie stappen je gaan helpen en wat je als steuntje in de rug voor die maand mag onthouden. Ook kan je je eigen persoonlijke maandboodschap kiezen zodat je weet wat die maand jouw focus is!

 

Q&A

Ik geef één keer per maand een online Q&A video call. Tijdens deze Q&A zal ik jullie vragen beantwoorden en voor verschillende mensen een persoonlijke reading doen. Ik stem af op hun vraag en hun energie en geef zo inzichten en antwoorden. Ik kies intuïtief welke vragen ik ga beantwoorden en voor wie ik een reading ga doen.

Praktische tips en tools

Ik deel regelmatig een praktische tip bij de dagboodschap. Ook deel ik 1 à 2 keer per maand iets extra’s zoals een visualisatie, kaartlegging, audio, oefening etc. Allemaal tools die je helpen om meer intuïtief te leven en werken.

Energie updates

Ik deel energie updates met je. De energie van de wereld verandert constant. Dit komt bijvoorbeeld door hoe de planeten staan, het volle of nieuwe maan is of door iets anders wat er speelt in de wereld. De energie die er hangt heeft een enorme impact op hoe jij je voelt. Het is dan ook fijn om te weten wat er gaande is zodat je beter begrijpt hoe het komt dat jij je voelt zoals je voelt. Ik zal op de momenten dat dat een rol speelt een energie update inspreken die jou inzicht en steun geeft tijdens deze periodes. Ook ontvangt je elke volle en nieuwe maan een maanreading en kan je je persoonlijke volle/nieuwe maan boodschap kiezen.

Wat klanten zeggen:

Ramona

Jouw daily inspiration inspireert ook echt!

Vooral jouw sprekende boodschappen vind ik heel fijn. En ze kloppen ook! Zo bijzonder. Eigenlijk klopt alles, maar het is fijn je stem te horen. En een visualitatie en affirmatie is ook heel fijn voor de ondersteuning 🙏

M.

De Daily Inspiration by Brenda is een absolute aanrader. Alvast even horen wat de week voor jou in petto heeft, je eigen weekboodschap kiezen, het dagelijkse kaartje met boodschap en tips, de manifestatie of de andere berichtjes waar Brenda je dagelijks mee verrast zijn echt een steuntje in de rug of een bevestiging wat je net even nodig hebt. 

 

Judith

Echt super leuk en nuttig die dagelijkse informatie! Je krijgt heel veel informatie variërend van readings tot praktische tips. Het is net alsof ik een coach heb ingehuurd! Je maakt kans op een persoonlijke reading tijdens de maandelijkse online masterclass en die was voor mij echt heel spot on. Heel mooi en bijzonder hoe Brenda dat doet!

W.

Wat een geweldig membership! Het voelt enorm warm en fijn aan. Ik ben heel blij met de dagelijkse berichtjes van jou. Je geeft zo veel informatie, dat helpt mij enorm. De weekreading was ook weer zo kloppend. Echt super fijn en bijzonder! Het helpt me echt om steeds weer terug te gaan naar mijn gevoel en te vertrouwen. Echt een aanrader!

C.

Dank je wel Brenda! De weekreading was weer zo kloppend. Heel bijzonder! Het helpt me enorm om te begrijpen wat er gebeurd. Daarnaast zijn je praktische tips en dagelijkse boodschappen heel fijn. Het helpt me echt in de flow te blijven of er weer in te komen als het allemaal even wat minder goed loopt.

Ingrid

Wat fijn Lieve Brenda om iedere dag een boodschap of bericht te ontvangen. Een stukje bewustzijn, even stil staan ipv maar doorgaan. Even voelen of een overdenking om weer door te gaan. Dankjewel! Ik kijk er iedere dag naar uit. Echt een bezinningsmoment! Een goede nieuw “tool”, ik ben er blij mee!

Voor iedereen die…

 

♡ behoefte heeft aan inzicht, antwoorden en inspiratie
♡ het lastig vindt om in de flow te blijven
♡ meer in contact wil komen en blijven met zijn gevoel
♡ meer intuïtief wil leven of werken
♡ geïnteresseerd is in spiritualiteit maar ook houdt van lekker nuchter
♡ dagelijks gecoacht wil worden 
♡ wil weten wat er speelt in de energie
♡ wil weten wat de week gaat brengen
♡ tips en trucs wilt ontvangen om meer intuïtief te leven
♡ van hoofd naar hart wil gaan

 

Mijn missie

 

Meer dan 10 jaar geleden liep ik vast in mijn leven door medische problemen. Ik ging op zoek naar een oplossing en kwam zo met alternatieve geneeswijzen en spiritualiteit in aanraking. Spiritualiteit interesseerde me altijd al maar ik vond het al snel te zweverig en dan haakte ik af. Toch bleef het kriebelen want ik voelde wel dat het een mooi hulpmiddel was in het leven om in contact te komen en blijven met mijn gevoel. Na veel gelezen, onderzocht en geleerd te hebben, creëerde ik voor mezelf een hele praktische manier om om te gaan met mijn spiritualiteit. Mijn  grote liefde voor het leggen van engelen-, en orakel kaarten werd geboren. Het bracht me vertrouwen, inzichten, antwoorden, rust en plezier. En dat wens ik iedereen toe!

Het is mijn missie om zoveel mogelijke mensen te inspireren en te helpen in contact te komen en blijven met hun gevoel. Ik doe dan ook niets liever dan anderen helpen en al mijn kennis delen. Veel van mijn klanten hebben behoefte en baat bij dagelijkse ondersteuning om in contact te komen en blijven met hun gevoel. Even een reminder, boodschap of inzicht dat hun helpt met vertrouwen hun pad te bewandelen. Zo ontstond het idee voor het Daily Inspiration by Brenda membership. Dagelijks een moment voor jezelf dmv een berichtje op je telefoon. Simpel, duidelijk en effectief!

Geef het Daily Inspiration by Brenda membership kado!

Je kan jezelf verwennen met een lidmaatschap maar ook het membership kado geven aan iemand. Je kado abonnement stopt vanzelf nadat het termijn waarvoor je hebt gekozen is verlopen! En omdat ik het leuk vindt dat je een ander het Daily Inspiration by Brenda kado geeft, krijg je van mij een persoonlijk op jouw energie afgestemde boodschap in je mail!

 

Schrijf je nu in!

 

 

Voorwaarden:

Daily Inspiration by Brenda membership. Dat wil zeggen dat het een abonnement is dat automatische verlengt wordt.

– de betaling gaat per automatische incasso.

– aan het eind van je gekozen abonnement termijn wordt je abonnement verlengt met dezelfde abonnementsduur (dit geldt niet voor een kado-abonnement). Je kan op elk momentje abonnementstermijn aanpassen of stop zetten.

– opzeggen op veranderen van het abonnementsduur kan tot 2 weken voor het einde van het gekozen abonnementstermijn.

– opzeggen of wijzigen  kan door een mail te sturen naan brenda.de.bruin@ziggo.nl

– bij tussentijds opzeggen loopt het abonnement door tot het einde van het gekozen abonnementstermijn en wordt er geen geld terug betaald.

Week reading

Week affirmatie

Online masterclass

Engelen/Orakel kaart met boodschap

Elke dag coaching

Energie Update

Visualisaties, oefeningen, tips etc

“The moment a realign with love, clear direction is presented to me”

affirmatie: Gabriella Bernstein, The universe has your back