21

dagen

kaartleggen!

start 8 November

Vind jij het ook fijn om de kaarten te leggen maar kom je vaak niet verder dan een dagkaart, een simpele 3-kaart legging of weet je soms gewoon niet hoe je de kaarten moet leggen en interpreteren? Dan heb ik nu iets leuks voor je!  

Maandag 8 November start de super toffe “21 dagen kaartleggen” challenge!

Ik ben dol op kaartleggen en wil zo veel mogelijk mensen besmetten met de liefde voor het kaartleggen. Het leggen van de kaarten geeft je inzicht, richting, bevestiging en antwoorden over allerlei situaties en onderwerpen in het leven. Het helpt je in contact te komen en blijven met je gevoel en boodschappen van het universum te ontvangen.

Waarom 21 dagen kaartleggen?

 

Veel van mijn klanten vinden het heel leuk om de kaarten te leggen maar komen vaak niet verder dan een dagkaart of een simpele 3-kaart legging. Ze hebben moeite om de juiste vraagstelling te verwoorden of de kaart te interpreteren en krijgen daarom niet altijd de antwoorden waar ze naar op zoek zijn. En dat is jammer want het leggen van de kaarten kan je ontzettend helpen bij de kleine en grote vraagstukken in je leven. Ik leg nu al zeker 12 jaar de kaarten en ik wil niet meer zonder! Het geeft me de inzichten, antwoorden en bevestiging waar ik naar op zoek ben. Het helpt me te vertrouwen op mijn intuïtie en mijn gevoel te volgen. Ik ervaar dit echt als een cadeautje in mijn leven en ik wil niets liever dat ook jullie gaan ervaren hoe fijn het is om de kaarten te leggen!

Daarom kwam ik op het idee om 21 leggingen voor jullie te ontwerpen zodat je altijd een legging bij de hand hebt als je ergens tegen aan loopt. Het zijn leggingen met verschillende onderwerpen. Denk aan liefde, werk, gezondheid, financiën, persoonlijke groei etc. Daarnaast deel ik elke dag een leuke tip over het leggen en het interpreteren van de kaarten. Zo krijg je het kaartleggen nog beter onder de knie.

Als bonus heb ik een extra module gemaakt waarin ik je leer hoe jij je eigen leggingen kan ontwerpen. Ik vertel je alles over de juiste vraagstelling en opbouw voor de perfecte legging.

Aan het einde van de 21 dagen heb je dus een mooie verzameling aan leggingen die je kan blijven gebruiken en heb je heel veel geleerd over het leggen en interpreteren van de kaarten!

Dit gaan we doen!

21 kaartleggingen

Je ontvangt elke dag een nieuwe legging en dat 21 dagen lang. De leggingen zijn gevarieerd en hebben betrekking op allerlei situaties en onderwerpen in het dagelijks leven. Denk aan liefde, werk, gezondheid, financiën, persoonlijke groei, keuzes maken etc.

De leggingen staan in een online omgeving waar je ook na de 21 daagse toegang tot blijft houden. Je kan de leggingen uitprinten of opslaan op je computer of tablet.

Tips

Je ontvangt elke dag een handige tip mbt het kaartleggen en het interpreteren van de kaarten waardoor je het kaartleggen nog beter onder de knie krijgt!

Ik deel al mijn kennis die ik in de afgelopen jaren heb verkregen. Zo haal je nog meer uit je kaartleggingen!

online workshops

Tijdens de 21 daagse kan je meedoen aan twee online workshops. De eerste is meteen op 8 November om 19.30 uur. Daarin vertel ik je meer over het kaartleggen en ga ik met jullie de eerste legging samen doen en help jullie bij het interpreteren van jullie kaarten. De tweede workshop is op 24 november om 9.30 uur waarin ik al jullie vragen zal beantwoorden en voor enkele van jullie een persoonlijke reading zal doen.

Kan je niet live aanwezig zijn bij de workshops? Geen probleem! De workshops worden opgenomen en zijn terug te kijken.

Bonus!

Als extraatje heb ik nog een bonus module voor je gemaakt waarin ik je leer hoe je zelf je leggingen kan ontwerpen. Ik vertel je alles over de juiste vraagstelling en opbouw voor de perfecte legging.

Ook ontvang je een uitgebreid document met voorbeeld vraagstellingen die je kan gebruiken voor jouw eigen ontworpen leggingen!

Ga voor goud!

 

Voor iedereen die meer willen halen uit deze 21 daagse is er het VIP pakket. Kies je voor dit extra bijzondere pakket dan mag je tijdens de 21 daagse rekenen op mijn persoonlijke aandacht! Je kan dan elke dag met mij persoonlijke chatten.

Ik help je jouw kaarten en leggingen te interpreteren en geef je antwoord op al jouw vragen over de kaartleggingen. Door mijn gave om in te voelen en mijn expertise m.b.t. het kaartleggen zal ik je helpen om nog meer inzichten en antwoorden uit deze 21 daagse te halen!

 

Doe je mee?