De magie van de kerst

Tijdens de kerst periode voel ik altijd een soort magie. Overal zie je engeltjes. Op kerstkaarten, als versiering en mijn huis staat er mee vol. Mijn liefde voor engeltjes is er het hele jaar door maar rond de kerstperiode is het gewoon meer zichtbaar.

Ik vraag de engelen elke dag om hulp. Het is gewoon een dagelijks routine. Voor mij staat dit helemaal los van religie maar staat het wel voor een geloof dat er meer is tussen hemel en aarde en het vertrouwen dat ik geholpen word. Sommigen mensen vragen hulp aan het universum, overleden dierbaren, de bron, God, gidsen etc. Ik vraag het aan de Engelen. Het maakt niet uit hoe je het noemt het gaat om de intentie en ik houd nou eenmaal van engeltjes.

Mijn liefde voor de engelenkaarten is dan ook geen geheim. Ik houd van de zachte energie van de kaarten en de mooie boodschappen die ze je geven. Zo tijdens de feestdagen neem ik dan ook zeker de tijd om alleen of samen met een vriendin de kaarten te leggen. Even een kijkje nemen in het nieuwe jaar maar ook terugblikken op het afgelopen jaar. Waar ben ik in gegroeid en wat heb ik geleerd? Niets gezelliger omdat te doen als de lampjes in de kerstboom gezellig glinsteren en de kaarsjes aan zijn.

Ook vraag ik de engelen om er fijne dagen van te maken. Goed voor mijn familie te zorgen die het jaar voor het eerst de kerst moet vieren zonder mijn vader. De mensen die eenzaam zijn troost te brengen maar ook gewoon super praktisch of het lekker rustig in de winkel kan zijn als ik boodschappen ga doen ;-). Dat is het fijne aan om hulp vragen, je mag vragen wat je wilt…. Één ding vindt ik daarbij wel heel belangrijk namelijk dat je zuiver je vragen stelt. Daarmee bedoel ik dat je het vraagt met de intentie dat het voor iedereen zijn hoogste goed is. Laat je eens verrassen hoe de engelen jouw vragen beantwoorden. Soms toch heel anders dan jij bedenkt hoe het het beste is. Maar als jij open staan voor andere mogelijkheden kan er pas echt magie ontstaan!

Ik wens jouw fijne kerstdagen en magie!

P.s. wil jij tijdens kerst en oud en nieuw even me-time dan staat er een fijn online kerstpakket voor je klaar in de insight & inspiration academy met readings, healings, visualisaties, kerstleggingen, oefeningen en tips speciaal voor de feestdagen.