Tekens van het Universum

Tekens ontvangen van het Universum. Ik ben er dol op. Het geeft je net even dat duwtje in de rug, vertrouwen, steun en inzicht op de momenten dat je dat goed kan gebruiken. Vaak maakt het me ook aan het lachen want het universum heeft ook echt wel humor hoor!

Het mooie aan tekens ontvangen van het universum is dat als je er steeds meer voor open staat en er op vertrouwt het je echt helpt in het bepalen van je koers zowel privé als zakelijk. Daar waar je hoofd je soms wil vasthouden in het oude bekende, zullen de tekenen van het universum je wijzen naar de weg van je hart. Naar dat wat het beste is voor jou! Het mooie is dat je er alleen maar naar hoeft te vragen.

Ik vraag elke dag om tekens. Soms gewoon om even terug te komen bij mijn gevoel. Soms als steun maar ook vaak als bevestiging of inzicht als ik belangrijke keuzes moet maken. De taal van het Universum is zo mooi. Het past zich aan aan jou! De tekens die je krijgt komen op een manier die jij begrijpt. Bijvoorbeeld dat ene nummer op de radio waar jou aandacht naar toe getrokken wordt, een vlinder, een stuk dat je leest op social media of ergens anders, het zien van een bepaalde naam die veel voor jou betekent, veren, munten, getallen etc.

Ook in minder mooie tijden krijg ik echt steun aan de tekens. De vlinder die de ochtend na het overlijden van mijn vader maar op mijn voorruit bleef zitten. De tekst die ik eerder tijdens het waken had gezien (dat wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt) en die ik s’avonds via een appje kreeg toegestuurd en die de volgende dag op een kaart stond die mijn moeder kreeg en ik later ook zelf. Alle dubbele getallen die ik steeds weer zag, waaronder 11:11. De kaars die uitging tijdens de dienst nadat ik in de auto als grapje tegen mij zoon zei:  moet je opletten… opa houdt wel van een geintje, wedden dat hij 1 van de kaarsen uitblaast straks.

Maar ook zakelijk zijn de tekens van het universum heel behulpzaam. Zo vraag ik regelmatig of ik op de goede weg ben en krijg dan bijvoorbeeld op de radio een liedje te horen met deze tekst “ You’re on the right track”.      Maar ook heel praktisch bijvoorbeeld als ik vraag om een teken welke volgende stap ik zakelijk mag maken en ik steeds weer een bepaald boek zie en als ik dat dan lees geeft het me weer het duwtje dat ik nodig heb om zakelijk te groeien. Heerlijk toch!

Voor mij dus een onderdeel van het leven net zoals tandenpoetsen, eten maken etc. Het heeft mijn leven zoveel makkelijker gemaakt. Ook jij kan tekens vragen en ontvangen. Begin eerst simpel. Vraag bijvoorbeeld aan het universum om je een specifiek teken te laten zien. Bijvoorbeeld een gele vlinder, een roos of iets anders. Laat het los en laat je verrassen. Soms komt het teken net iets anders dan jij bedacht. De vlinder kan bijvoorbeeld voor je langs vliegen maar kan ook een tekening in een boek zijn. Ga gewoon lekker proberen en leer de manier van communiceren van het Universum!