1:1 Coaching voor Business & Life

Sing your own song!

1:1 business coaching
1:1 life coaching

Tijdens de persoonlijke trajecten kijk ik met je mee op een dieper level. Ik stem af op jouw energie. Ik zie jou en het grotere plaatje wat jij (nog) niet kan zien. Waar sta je nu? Waar ga je heen? Hoe kom je daar?

Ik help je jouw gevoel te volgen en je weg duidelijk te zien zodat jij meer plezier, vrijheid, succes en geluk kan ervaren in business & life. Licht en makkelijk! 

Plan direct jouw intake call, om te bespreken hoe ik jou tijdens een persoonlijk traject kan helpen.

“This life is mine, no compromise”

songtekst: Wulf

We’ll walk this road together!

 

Tijdens de exclusieve 1:1 trajecten gaan we samen jouw pad uitstippelen en bewandelen. We maken een gepersonaliseerd plan zodat jij echt die coaching krijgt die bij jou past.  Dus tijdsduur, intensiviteit etc wordt afgestemd op jouw behoefte. Jij bent tenslotte uniek!

Plan dus gerust een kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken hoe ik jou kan helpen!

 

 

Tijdens dit persoonlijke traject help ik je om:

– De volgende stap te zetten in jouw ondernemerschap
– Meer zichtbaarheid te creëren
– Te ervaren dat succes ook licht & makkelijk kan voelen
– Meer vrijheid en plezier te ervaren als ondernemer
– Te vertrouwen op jouw intuïtie en creatie-kracht tijdens het ondernemen
– Blokkades en oude patronen los te laten en te healen
– Je droom nu echt te gaan neerzetten
– Puur en authentiek te zijn tijdens het ondernemen

 

 

Tijdens dit persoonlijke traject help ik je om:

– De volgende stappen te nemen in jouw leven privé en/of zakelijk
– Te vertrouwen op jouw intuïtie en creatie-kracht
– Blokkades en oude patronen op te lossen
– Om te gaan met jouw sensitiviteit en/of spiritualiteit
– Jouw sensitiviteit en spiritualiteit verder te ontwikkelen
– Meer plezier en rust te ervaren in je leven
– De touwtjes van je leven in eigen handen te nemen
– Te ervaren dat het leven ook licht & makkelijk kan voelen
– Meer balans in je leven te creëren

Voor wie is dit geschikt?

Voor intuïtieve, sensitieve mensen die meer hun hart willen volgen en vertrouwen tijdens het dagelijkse leven, zowel zakelijk als privé, en het zich zelf gunnen om daarvoor in zichzelf te investeren.

In de spotlight!

Inzicht & Strategie sessie

Feel your way to succes!

Wist je dat je me ook kan inhuren voor je bedrijf voor een strategie sessie? Ideaal voor CEO’s, teamleiders, kleine en grote ondernemers die behoefte hebben aan inzicht en duidelijkheid.

Wat kan ik voor je doen? Vanuit mijn gave om in te tunen op energie, expertise in het leggen van engelenkaarten en gedegen kennis vanuit mijn coachopleiding zie ik de diepere lagen die je zelf (nog) niet kan zien. Met mijn praktische aanpak, zuiverheid en zeer sterke intuïtie, laat ik je zien wat er speelt bij jou, welke stappen je nu kan zetten en wat dat jou gaat brengen. Je krijgt snel inzicht en richting waardoor je je business strategie gericht kan aanpassen en succesvolle keuzes kan maken.

Wanneer is een strategie sessie een must?
✔️ als je voor een tweesprong staat en je behoefte hebt aan inzicht over welke richting de beste keus is voor jou
✔️ als je wilt kijken of je op het juiste spoor zit
✔️ als je tegenslag ervaart binnen de organisatie of jouw team en dit wil oplossen
✔️ als je behoefte hebt om te checken of jouw nieuwe business plan de juiste keus is en wat het gaat betekenen voor jouw bedrijf
✔️ als je behoefte hebt aan een inspirerende brainstorm sessie

✔️ als je groei stagneert en je graag een doorbraak wilt bereiken.

De strategie sessie kan je inzetten voor jezelf als zzp’er maar is ook heel erg geschikt om te doen samen met je collega’s en/of business partners. Je kan een strategie sessie boeken vanaf een uur maar ook voor een dag(deel). Meer weten? Stuur me een berichtje of plan online een afspraak in.

Stay Tuned!

 
Wil jij graag regelmatig even kijken of je nog op het goede pad zit of heb je behoefte aan snel inzicht? Dan is de Stay Tuned 10 rittenkaart ideaal. De 10-rittenkaart is goed voor 11 korte sessies van ongeveer 20 minuten per telefoon, mail of app. Jij betaalt 10 sessies en ik geef je de 11de sessie cadeau. Deze korte sessies zijn ideaal als vervolg traject op een coach sessie of traject of als brainstorm sessie tijdens het dagelijks leven of het ondernemen.

Tijdens de sessie tune Ik in op jouw energie en/of die van jouw business. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Loopt een bepaald facet in jouw leven of business niet lekker? Dit zijn allerlei vragen waar ik jou inzicht, richting en bevestiging op geef.

De Stay Tuned 10-rittenkaart kost €330-. Je betaalt voor 10 sessies en je krijgt de 11de sessie van mij cadeau!

Let’s Talk!

 

Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Loopt een bepaald facet in jouw leven of business niet lekker? Wil je weten hoe je meer vertrouwt op je intuïtie en dit kan gebruiken als tool in het dagelijks leven zowel zakelijk als privé? Heb je “last” van je sensitiviteit en wil je weten hoe je dit kan veranderen en juist als positief kan ervaren? Dit zijn allemaal vragen waarmee ik je kan helpen!
 
 Ik tune in op jouw energie en/of die van jouw business. Ik geef je inzicht en richting maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kan. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn zeer sterke intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.
 
NIEUW!!! Er is nu ook een online Inzicht spreekuur elke maand. Reserveer nu vast je plekje voor deze maand!

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Marie Jeannine

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen.
Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Caroline Goudriaan

zzp-er

“I believe I can fly, I believe I can touch the sky”

songtekst: R. Kelly