1:1 Coaching voor Business & Life

Sing your own song!

1:1 business coaching
1:1 life coaching

Tijdens de persoonlijke trajecten kijk ik met je mee op een dieper level. Ik stem af op jouw energie. Ik zie jou en het grotere plaatje wat jij (nog) niet kan zien. Waar sta je nu? Waar ga je heen? Hoe kom je daar?

Ik help je jouw gevoel te volgen en je weg duidelijk te zien zodat jij meer plezier, vrijheid, succes en geluk kan ervaren in business & life. Licht en makkelijk! 

Plan direct jouw intake call, om te bespreken hoe ik jou tijdens een persoonlijk traject kan helpen.

“This life is mine, no compromise”

songtekst: Wulf

We’ll walk this road together!

 

Tijdens de exclusieve 1:1 trajecten gaan we samen jouw pad uitstippelen en bewandelen. We maken een gepersonaliseerd plan zodat jij echt die coaching krijgt die bij jou past.  Dus tijdsduur, intensiviteit etc wordt afgestemd op jouw behoefte. Jij bent tenslotte uniek!

Plan dus gerust een kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken hoe ik jou kan helpen!

 

 

 

 

Tijdens dit persoonlijke traject help ik je om:

– De volgende stap te zetten in jouw ondernemerschap
– Meer zichtbaarheid te creëren
– Te ervaren dat succes ook licht & makkelijk kan voelen
– Meer vrijheid en plezier te ervaren als ondernemer
– Blokkades en oude patronen los te laten
– Je droom nu echt te gaan neerzetten
– Puur en authentiek te zijn tijdens het ondernemen
– Te vertrouwen op jouw intuïtie en creatie-kracht

 

 

Tijdens dit persoonlijke traject help ik je om:

– De volgende stappen te nemen in jouw leven privé en/of zakelijk
– Te vertrouwen op jouw intuïtie en creatie-kracht
– Blokkades en oude patronen op te lossen
– Om te gaan met jouw sensitiviteit en/of spiritualiteit
– Jouw sensitiviteit en spiritualiteit verder te ontwikkelen
– Meer plezier en rust te ervaren in je leven
– De touwtjes van je leven in eigen handen te nemen
– Te ervaren dat het leven ook licht & makkelijk kan voelen
– Meer balans in je leven te creëren

Voor wie is dit geschikt?

Voor intuïtieve, sensitieve mensen die meer hun hart willen volgen en vertrouwen tijdens het dagelijkse leven, zowel zakelijk als privé, en het zich zelf gunnen om daarvoor in zichzelf te investeren.

Let’s Talk!

 

Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Loopt een bepaald facet in jouw leven of business niet lekker? Wil je weten hoe je meer vertrouwt op je intuïtie en dit kan gebruiken als tool in het dagelijks leven zowel zakelijk als privé? Heb je “last” van je sensitiviteit en wil je weten hoe je dit kan veranderen en juist als positief kan ervaren? Dit zijn allemaal vragen waarmee ik je kan helpen!
 
 Ik tune in op jouw energie en/of die van jouw business. Ik geef je inzicht en richting maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kan. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn zeer sterke intuïtie en mijn praktische, down to Earth aanpak.

Stay Tuned!

 

Tijdens het Stay Tuned traject ontvang je, gedurende drie maanden, een persoonlijke audio-boodschap in je mail of whatsapp. Jij bepaalt of je elke week, om de week of één keer per maand een audio-boodschap ontvangt en over welke situatie jij graag meer wilt weten. Ik tune in op jouw energie en/of die van jouw business. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Loopt een bepaald facet in jouw leven of business niet lekker? Dit zijn allerlei vragen waar ik jou inzicht, richting en bevestiging op geef.

Het Stay Tuned traject is geschikt voor iedereen die behoefte heeft om regelmatig even te kijken of je nog op de juiste weg zit. Dat kan bijvoorbeeld heel prettig zijn na een coach traject of gewoon als steuntje in de rug tijdens het dagelijks leven. De investering in jezelf voor het Stay Tuned traject is vanaf €97-.

 

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Marie Jeannine

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen.
Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Caroline Goudriaan

zzp-er

“I believe I can fly, I believe I can touch the sky”

songtekst: R. Kelly