1:1 Coaching voor Business & Life

Sing your own song!

1:1 business coaching
1:1 life coaching

Tijdens de persoonlijke trajecten kijk ik met je mee op een dieper level. Ik stem af op jouw energie. Ik zie jou en het grotere plaatje wat jij (nog) niet kan zien. Waar sta je nu? Waar ga je heen? Hoe kom je daar?

Ik help je jouw gevoel te volgen en je weg duidelijk te zien zodat jij meer plezier, vrijheid, succes en geluk kan ervaren in business & life. Licht en makkelijk!

“This life is mine, no compromise”

songtekst: Wulf

Let’s Talk!

Tijdens een 1:1 kijk ik met je mee op een dieper level. Ik tune in op jouw energie en/of die van jouw bedrijf. Ik doe een reading met engelenkaarten, indien nodig een healing en combineer dat met mijn kennis als gecertificeerd coach. Hierdoor kom ik snel tot de kern van jouw probleem en wordt er snel duidelijk wat jij kan doen om jouw situatie te verbeteren. Je gaat naar huis met inzichten en praktische tips en handvatten.

Wanneer is het tijd voor een 1:1?
Een 1:1 kan je inplannen op het moment dat je behoefte hebt aan antwoorden. Het kan zijn dat je vastloopt en even niet meer weet hoe je verder moet of juist behoefte hebt aan bevestiging dat je op het juiste pad zit. Geschikt voor al jouw zakelijke of persoonlijke vragen!

Ook als je hulp nodig hebt tijdens je ontdekkingstocht bij je spirituele ontwikkeling help ik je graag verder. Ik kan je leren hoe je het universum kan gebruiken om jouw leven een stuk makkelijker en leuker te maken, hoe je beter om kan gaan met je sensitiviteit of hoe je de engelenkaarten of orakel kaarten kan leggen en gebruiken tijdens het dagelijks leven of ondernemen als krachtig hulpmiddel bij het bepalen van je weg!

Een 1:1 vindt plaats in Amstelveen of online en duurt zo lang als het nodig is :-).  Dat is over het algemeen zo tussen de 60 en 90 minuten. De kosten zijn €97,- (voor ondernemers excl. BTW)

 

 

Exclusive 1:1 trajecten

Wil je liever wat langer samenwerken met mij? Dat kan! 

Tijdens de exclusieve 1:1 trajecten gaan we samen jouw pad uitstippelen en bewandelen. We maken een gepersonaliseerd plan zodat jij echt die coaching krijgt die bij jou past.  Dus tijdsduur, intensiviteit etc wordt afgestemd op jouw behoefte. Jij bent tenslotte uniek!

Ook kan je je aansluiten bij het Grow with the Flow membership of het intuïtief ondernemen traject. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie!

Plan gerust een kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken hoe ik jou kan helpen en of we een match zijn!

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Marie Jeannine

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen.
Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Caroline Goudriaan

zzp-er

“I’m still learning to, I’m still lеarning to fly”

songtekst: Sheppard