1:1 Coaching voor Business & Life

Sing your own song!

1:1 business coaching
1:1 life coaching

Tijdens de persoonlijke trajecten kijk ik met je mee op een dieper level. Ik stem af op jouw energie. Ik zie jou en het grotere plaatje wat jij (nog) niet kan zien. Waar sta je nu? Waar ga je heen? Hoe kom je daar?

Ik help je jouw weg duidelijk te zien en eventuele blokkades te verwijderen en de touwtjes in eigen handen te nemen zodat jij meer plezier, vrijheid, succes en geluk kan ervaren in business & life.

Te vertrouwen op jouw gevoel en kiezen voor een weg die past bij jou en waar jij blij van wordt. Licht en makkelijk!

Plan direct jouw intake call, om te bespreken hoe ik jou tijdens een persoonlijk traject kan help

“This life is mine, no compromise”

songtekst: Wulf

 

 

 

Tijdens dit persoonlijke traject help ik je om:

– De volgende stap te zetten in jouw ondernemerschap
– Meer zichtbaarheid te creëren
– Te ervaren dat succes ook licht & makkelijk kan voelen
– Meer vrijheid en plezier te ervaren als ondernemer
– Blokkades en oude patronen los te laten
– Je droom nu echt te gaan neerzetten
– Puur en authentiek te zijn tijdens het ondernemen
– Te vertrouwen op jouw intuïtie en creatie-kracht

 

Tijdens dit persoonlijke traject help ik je om:

– Te kiezen voor positiviteit en geluk
– Meer plezier en rust te ervaren in je leven
– De touwtjes van je leven in eigen handen te nemen
– Blokkades en oude patronen op te lossen
– Te ervaren dat het leven ook licht & makkelijk kan voelen
– Te vertrouwen op jouw intuïtie en creatie-kracht
– Om te gaan met jouw sensitiviteit en/of spiritualiteit
– Meer balans in je leven te creëren

Insights by Brenda

– kom direct tot de kern

 
Deze sessie is speciaal voor iedereen die behoefte heeft aan inzicht en richting zowel privé als zakelijk.
 
1 uur  – 1:1 of via Skype
€88,- (voor ondernemers excl. btw)
 
Tijdens de sessie leg ik voor jou de engelenkaarten en tune ik in op jouw energie en/of die van jouw business. Zit je op de juiste weg? Sta je op een kruispunt en wil je inzicht over welke kant je op mag? Ervaar je blokkades en wil je weten wat de oorzaak is? Loopt een bepaald facet in jouw leven of business niet lekker?
 
Ik geef je inzicht maar ook direct praktische oplossingen en tips waarmee jij zelf aan de slag kan. Ervaar de kracht van de combinatie van mijn intuïtie, helend vermogen en mijn praktische, down to Earth aanpak.

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie.

En daar was ze!
Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën.
Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.

Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Laura Groenhout

zzp-er , Organizer for Business & Life

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Marie Jeannine

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen.
Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Caroline Goudriaan

zzp-er

“I believe I can fly, I believe I can touch the sky”

songtekst: R. Kelly