fb pixel

1:1 Coaching voor Business & Life

Sing your own song!

1:1 business coaching
1:1 life coaching

Tijdens de persoonlijke trajecten kijk ik met je mee op een dieper level. Ik stem af op jouw energie. Ik zie jou en het grotere plaatje wat jij (nog) niet kan zien. Waar sta je nu? Waar ga je heen? Hoe kom je daar?

Ik help je jouw gevoel te volgen en je weg duidelijk te zien zodat jij meer plezier, vrijheid, succes en geluk kan ervaren in business & life. Licht en makkelijk!

“This life is mine, no compromise”

songtekst: Wulf

 

Exclusive 1:1 trajecten

Wil je liever wat langer samenwerken met mij? Dat kan! Je kan kiezen uit onderstaande trajecten.

Zit daar niet bij wat je zoekt? Dan kan je ook kiezen voor een gepersonaliseerd plan zodat jij de coaching krijgt die bij jou past.  Dus tijdsduur, intensiviteit etc wordt afgestemd op jouw behoefte. Jij bent tenslotte uniek! Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Plan gerust een kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken hoe ik jou kan helpen en of we een match zijn!

Let’s Talk!

Tijdens een 1:1 kijk ik met je mee op een dieper level. Ik stem af op jouw energie en/of die van jouw bedrijf. Ik gebruik daarvoor onder andere de volgende tools:
✔️ een reading met engelenkaarten
✔️ een tafelopstelling of een andere individueel systematische oefening
✔️ een energie healing
✔️ EFT (Emotionally Focused Therapy)
Of een combinatie van hierboven genoemde technieken. Dit combineer ik met mijn kennis als gecertificeerd coach. Hierdoor komen we snel tot de kern van jouw probleem en wordt er snel duidelijk wat jij kan doen om jouw situatie te verbeteren. Je gaat naar huis met inzichten en praktische tips en handvatten.

Wanneer is het tijd voor een 1:1?
Een 1:1 kan je inplannen op het moment dat je behoefte hebt aan antwoorden en/of verandering. Het kan zijn dat je vastloopt en even niet meer weet hoe je verder moet, je behoefte hebt aan bevestiging dat je op het juiste pad zit, vastzit in patronen en/of emoties, toe bent aan persoonlijke groei etc. Geschikt voor al jouw zakelijke of persoonlijke issues!

Ook als je hulp nodig hebt tijdens je ontdekkingstocht bij je spirituele ontwikkeling help ik je graag verder. Ik kan je leren hoe je het universum kan gebruiken om jouw leven een stuk makkelijker en leuker te maken, hoe je beter om kan gaan met je sensitiviteit of hoe je de engelenkaarten of orakel kaarten kan leggen en gebruiken tijdens het dagelijks leven of ondernemen als krachtig hulpmiddel bij het bepalen van je weg.

Een 1:1 vindt plaats in Amstelveen of online en duurt gemiddeld 90 minuten. De kosten zijn €95,- voor 60 minuten of €130,- voor 90 minuten (voor ondernemers excl. BTW).

Plan een afspraak in door een berichtje te sturen of te bellen naar 06-12693075.

 

Carly Wantzing

Nee, ik ben totaal geen zweverig type. Maar, ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik heb Brenda in de arm genomen als Business Coach en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Dat heeft me namelijk al heel veel opgeleverd. Ik weet beter wat ik met mijn bedrijf wil, maar ik heb ook veel over mezelf geleerd. Dit en Brenda haar adviezen hebben me veel nieuwe en leukere klanten opgeleverd en ik weet zeker dat het anders was gelopen, zonder de hulp van Brenda.

Brenda is eerlijk, betrouwbaar, betrokken, nuchter en zeer getalenteerd. Naast het 1:1 Business & Life Coaching deel, volg ik nu ook het Daily Inspiration by Brenda membership. Dagelijks ontvang ik een boodschap en tips op mijn telefoon die me een steuntje in de rug geven. Echt een aanrader!

Laura Groenhout

Gestart als zzp-er met veel interesses en talenten, maar niet wetende in welke vorm ik deze allemaal het beste naar buiten kon brengen. Na enige hulp en schrijven over de jaren heen lukte het mij maar niet om een duidelijke keuze te maken, maar voor alles is de juiste tijd zeggen ze. Ik zocht daarom iemand die heel concreet, praktisch en tegelijkertijd heel intuïtief is en kon intunen op mijn energie. En daar was ze! Brenda voelt heel snel aan waar iemands overkoepelende talent ligt en weet dat kort en duidelijk te omschrijven en te vertalen in allerlei ideeën. Door het omschrijven van mijn why, wat ik het allerleukste vindt om te doen en mijn diensten werd het eindelijk steeds duidelijker hoe ik mezelf zichtbaar kon maken.

Brenda zorgde ervoor dat ik heel dicht bij mezelf bleef, dat ik niet persé een keuze hoefde te maken en mocht vertrouwen op ondernemen vanuit mijn gevoel en sterke intuïtie.
Daar komen uiteindelijk de juiste klanten op af en door dat te doen wordt de vorm vanuit mijn overkoepelende talent (organiseren) vanzelf steeds duidelijker.Ik ben haar ongelofelijk dankbaar, want deze manier van ondernemen samen met de vele affirmaties waar zij mee werkt, voelt zó fijn!

Marie-Jeannine

Brenda geeft op haar verrassend nuchtere, liefdevolle en treffende manier, iedere keer weer exact aan wat er speelt bij mij. Ook al kon ik het zelf nog niet zien. Dit helpt me om vanuit mijn gevoel keuzes te maken in plaats van uit mijn hoofd. Ik vertrouw steeds meer op mijn eigen gevoel en volg dat. En het zorgt er voor dat ik me steeds zekerder voel, steeds meer mezelf durf te zijn. En daardoor gelukkiger. Brenda heeft me enorm geholpen een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken. Zo fijn!

Caroline Goudriaan

Waar wil ik naartoe, hoe doe ik dat? Allemaal vragen… Brenda luistert en voelt zuiver en intuïtief aan wat ik nodig heb en waar ik vastloop. Ze geeft duidelijke stappen die ik mag nemen. Het is bijzonder hoeveel je eigenlijk zelf al weet, maar doordat Brenda precies dat juiste punt raakt, voelt en benoemd durf je er ook aan toe te geven en op te vertrouwen.
Brenda werkt zuiver en kijkt samen met jou vooruit.

Ramona Bouw

Jouw daily inspiration inspireert ook echt!

Vooral jouw sprekende boodschappen vind ik heel fijn. En ze kloppen ook! Zo bijzonder. Eigenlijk klopt alles, maar het is fijn je stem te horen. En een visualitatie en affirmatie is ook heel fijn voor de ondersteuning 🙏

Ingrid Walraven

Wat fijn lieve Brenda om iedere dag een boodschap of bericht te ontvangen als Daily Inspiration by Brenda memeber. Een stukje bewustzijn, even stil staan ipv maar doorgaan. Even voelen of een overdenking om weer door te gaan. Dankjewel! Ik kijk er iedere dag naar uit. Echt een bezinningsmoment. Een goede nieuwe “tool”, ik ben er blij mee!”

“I’m still learning to, I’m still lеarning to fly”

songtekst: Sheppard